Naar inhoud gaan
Chat met ons
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

COVID-19: resources 

Krijg toegang tot resources waarmee u uw bedrijf kunt runnen en ontdek SAP's aandeel hierin

Word weer een best-run business

SAP wil u graag helpen een best-run business te worden. Samen kunnen we u helpen om vooruitgang te boeken na COVID-19 voor uw werknemers, uw klanten en uw organisatie.

Doelgericht leiderschap

Bij SAP geloven we dat innovators opstaan in tijden van crisis. Nu we overal ter wereld samenkomen om onze waardering te uiten voor zorgverleners en alle medewerkers in essentiële beroepen, willen we ook graag respect betuigen voor het SAP Purpose Network, ons netwerk van klanten en partners die doelgericht doorgaan in deze uitdagende tijden.

Aanbiedingen van partners

Naast onze SAP producten willen we u ook laten kennismaken met het gratis aanbod van ons levendige ecosysteem van meer dan 21.000 partners. Op deze manier kunnen wij uw onderneming helpen met de uitdagingen die COVID-19 met zich meebrengt. Samen met onze partners streven we ernaar om gezamenlijk succes te boeken voor uw bedrijf, nu en in de toekomst.

We stand for small

SAP is dedicated to helping you keep your small business moving forward by offering free and time-limited discounts on select solutions. 

Meer nieuws over COVID-19 en SAP

Momenten van buitengewone uitdagingen brengen het beste van onze collectieve menselijkheid naar boven. Blijf op de hoogte met nieuws en informatie over SAP's antwoord op COVID-19.

Terug naar boven