Naar inhoud gaan

COVID-19: resources 

Krijg toegang tot resources waarmee u uw bedrijf kunt runnen en ontdek SAP's aandeel hierin

Word weer een best-run business

SAP wil u graag helpen een best-run business te worden. Samen kunnen we u helpen om vooruitgang te boeken na COVID-19 voor uw werknemers, uw klanten en uw organisatie.

Doelgericht leiderschap

Bij SAP geloven we dat innovators opstaan in tijden van crisis. Nu we overal ter wereld samenkomen om onze waardering te uiten voor zorgverleners en alle medewerkers in essentiële beroepen, willen we ook graag respect betuigen voor het SAP Purpose Network, ons netwerk van klanten en partners die doelgericht doorgaan in deze uitdagende tijden.

Aanbiedingen van partners

Naast onze SAP producten willen we u ook laten kennismaken met het gratis aanbod van ons levendige ecosysteem van meer dan 21.000 partners. Op deze manier kunnen wij uw onderneming helpen met de uitdagingen die COVID-19 met zich meebrengt. Samen met onze partners streven we ernaar om gezamenlijk succes te boeken voor uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Wij zijn er ook voor kleine bedrijven

SAP wil uw kleine bedrijf graag vooruithelpen en geeft tijdelijk korting op bepaalde oplossingen. 

Essentiële zakelijke services

Met de essentiële zakelijke services van SAP en het framework voor externe serviceverlening beheerst u risico's en bewerkstelligt u continuïteit tijdens onzekere tijden. Zo wordt uw onderneming snel weer een best-run business.

Meer nieuws over COVID-19 en SAP

Momenten van buitengewone uitdagingen brengen het beste van onze collectieve menselijkheid naar boven. Blijf op de hoogte met nieuws en informatie over SAP's antwoord op COVID-19.

Terug naar boven