Skip to Content

Nieuwe SAP Community

  • Registreren en uw profiel aanmaken
  • Een blog schrijven
  • Een vraag stellen
  • Onderwerpen ontdekken en volgen
Aan de slag

Community blogs

Zoek in onze lijst van blogs naar innovatieve denkers, meningen van experts en baanbrekende ideeën, en ga direct het gesprek aan.

Vragen en antwoorden

SAP biedt een bruikbare bron aan kennis in de vorm van antwoorden op veelgestelde vragen.

Over ons

Previous

Gebruiksregels

Alle belangrijke regels over do's en don'ts in de SAP Community. Deze regels helpen u en anderen om het meeste profijt te halen uit de SAP Community.

Reputatie

De SAP Community heeft een betrouwbaar reputatie-programma dat gebruikmaakt van gamification die aanzet tot waardevolle bijdragen en de expertise van gebruikers duidelijk aangeeft.

Support in de community

Informatie voor wie ondersteuning nodig heeft bij het doorzoeken van de SAP Community. Krijg via de juiste kanalen de informatie die u zoekt.

Next
Previous

Registratie en profiel

Hulp bij het registreren, het aanmaken van een account en het onderhouden van uw profiel op SAP Community, inclusief tips om uw profiel te verbeteren.

SAP Mentors

Via het SAP Mentors programma krijgt u hulp van de meest invloedrijke deelnemers van het SAP ecosysteem. Deze bloggers, consultants en actieve community-leden zorgen ervoor dat SAP relevant blijft.

Coffee Corner

De SAP Community Coffee Corner is dé plek waar u elk onderwerp met elkaar kunt delen en bespreken. Doe mee!

Next

SAP gebruikersgroepen: VNSG — Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers

Maak kennis met de SAP gebruikersgroepen: onafhankelijke non-profitorganisaties die uit klanten en partners van SAP bestaan. Ontdek hoe de SAP gebruikersgroep VNSG — Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers leden helpt om op de hoogte te blijven van belangrijke innovaties. Dankzij VNSG lossen zij problemen op, doen nieuwe ideeën op, betrekken zij hun klanten gemakkelijker bij nieuwe productontwikkelingen en kunnen ze het beleid van SAP beïnvloeden.

Leden van de maand

Elke maand wordt een lid van de SAP Community beloond voor het delen van kennis, het helpen van collega's en het uitvoeren van extra taken om de betrokkenheid bij de community te vergroten. Bent u de volgende?

Back to top