Naar inhoud gaan
Contact
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Community

Acties

Welkom bij de SAP Community

Vorige
Nieuwste Q&A over de cloud
Nieuwste Q&A over ABAP
Nieuwste Q&A over HANA
Volgende

Leden van de maand

Elke maand wordt een lid van de SAP Community beloond voor het delen van kennis, het helpen van collega's en het uitvoeren van extra taken om de betrokkenheid bij de community te vergroten. Bent u de volgende?

SAP Community Wiki

De SAP Community Wiki bevat inhoud over SAP waaraan meerdere auteurs kunnen bijdragen. Klik op Ga naar de Community Wiki hieronder om de inhoud te bekijken en samen te werken met andere auteurs. In de gebruikershandleiding leest u hoe u het beste kunt samenwerken in de wiki-omgeving.
 
 

SAP Community op sociale media

Vorige

Facebook

Volgende

Over ons

Vorige

Gebruiksregels

Alle belangrijke regels over do's en don'ts in de SAP Community. Deze regels helpen u en anderen om het meeste profijt te halen uit de SAP Community.

Reputatie

De SAP Community heeft een betrouwbaar reputatie-programma dat gebruikmaakt van gamification die aanzet tot waardevolle bijdragen en de expertise van gebruikers duidelijk aangeeft.

Support in de community

Informatie voor wie ondersteuning nodig heeft bij het doorzoeken van de SAP Community. Krijg via de juiste kanalen de informatie die u zoekt.

Volgende
Vorige

Registratie en profiel

Hulp bij het registreren, het aanmaken van een account en het onderhouden van uw profiel op SAP Community, inclusief tips om uw profiel te verbeteren.

SAP Mentors

Via het SAP Mentors programma krijgt u hulp van de meest invloedrijke deelnemers van het SAP ecosysteem. Deze bloggers, consultants en actieve community-leden zorgen ervoor dat SAP relevant blijft.

Coffee Corner

De SAP Community Coffee Corner is dé plek waar u elk onderwerp met elkaar kunt delen en bespreken. Doe mee!

Volgende
Terug naar boven