Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Een toekomstbestendig pensioenplatform

Ondersteuning voor álle processen van het pensioenfonds

Bedien deelnemers persoonlijk en op maat. Vereenvoudig uw systeemlandschap en verlaag de kosten per deelnemer. Ondersteun beschikbare-uitkeringsregeling (DB), beschikbare-premieregeling (DC) en hybride in één oplossing. Hoe? Door één pensioenplatform aangepast op het Nederlandse pensioenstelsel.

De ideale oplossing voor pensioenadministraties

Het uitvoeringsplatform van de toekomst

Met het pensioenplatform van SAP beschikt u over een compleet uitvoeringsplatform op abonnementsbasis voor álle front-, mid- en back-office processen.

Previous Next

Het schaalbare platform is in samenwerking met msg global en Employee Benefits Competence Centre (EBCC) aangepast voor de Nederlandse markt. Standaard integreert het platform naadloos met onder meer de Gemeentelijke Basisadministratie, het Nationaal Pensioenregister, het UWV en de Belastingdienst.

Versnel en vereenvoudig de digitale transformatie van uw pensioenfonds met msg global en SAP Digital Business Services

Onze consultants en partners zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit het integrale pensioenplatform haalt.

In het nieuws

Wat zegt de pers over SAP’s integrale pensioenplatform?

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Bedien deelnemers persoonlijk en op maat. Vereenvoudig uw systeemlandschap en verlaag de kosten per deelnemer. Ondersteun DB, DC en hybride in één oplossing. Hoe? Door één pensioenplatform aangepast op het Nederlandse pensioenstelsel.

Terug naar boven