Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Onze Purpose

Help the world run and improve people’s lives”. Dat is vanaf dag één ons doel geweest. Dus wanneer onze klanten een innovatief idee hebben om bedreigde diersoorten te redden, een industrie te transformeren, armen te voeden, gelijkheid te ondersteunen of wereldwijd hulp te bieden, leveren we de juiste technologie om hen optimaal te laten presteren en hun visie te bereiken.

In tijden van crisis, staan mensen op 1

In deze onzekere tijden is het onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid om oplossingen te vinden.

Krijg mee wat uw medewerkers doen en vinden

Remote Work Pulse, een gratis en geautomatiseerde feedbackoplossing van Qualtrics, geeft u de inzichten die nodig zijn om uw teams optimaal te laten presteren.

Ontdek effectieve manieren om op afstand te werken en uw welzijn te managen

Samen met Thrive Global bieden wij  een betrouwbaar platform met inzichten en microstappen voor iedereen, in de rol van individuele persoon, teamgenoot, manager, maar ook als vriend, broer, zus, ouder en zelfs kind.

SAP News COVID-19

Ontvang het laatste nieuws over hoe SAP helpt.

Bij SAP zijn we ons heel bewust van de kracht van purpose

Lees over hoe: SAP helps the world run better and improves people’s lives

Waarom purpose-driven bedrijven toekomst hebben

Uit onderzoek blijkt dat purpose-driven bedrijven beter presteren dan bedrijven die zich alleen richten op winstmaximalisatie en het belang van de aandeelhouder. 

Plasticvrije oceanen in 2030

CEO Christian Klein kondigde in januari op het World Economic Forum zijn visie aan voor plasticvrije oceanen in 2030. 

Iedere bijdrage telt in de strijd tegen het coronavirus

Zorgprofessionals verzorgen de slachtoffers. Veel ouders functioneren zowel als ouder als leerkracht. We leveren allemaal een bijdrage aan de strijd tegen het coronavirus. Dat geldt ook voor SAP.

“Best-Run businesses” maken een wereld van verschil

We zijn fan van zij die verschil maken, veranderingen doorvoeren en levens redden. We helpen hen om realtime inzichten te verkrijgen, obstakels te overwinnen en goede beslissingen te maken, zodat hun ideeën levens sneller kunnen verbeteren.

Rainforest Connection

Ontbossing is de op één na grootste oorzaak van klimaatverandering. Rainforest Connection sloeg de handen ineen met SAP om door middel van Machine Learning te kunnen voorspellen waar en wanneer illegale houtkap plaats gaat vinden. 

KWF UV Radar app

KWF Kankerbestrijding zet in de strijd tegen huidkanker een nieuw wapen in. Samen met SAP, Proxcellence en Buienradar ontwikkelde KWF de UV-radar. Deze applicatie voorziet vakantiegangers overal ter wereld van een persoonlijk smeeradvies op basis van zonkracht en huidtype.

Innovatie in Food/Agro met Waterwatch

Waterwatch helpt boeren over de gehele wereld om duurzamer te produceren. Met de Crop Disease Alert App kunnen we boeren wereldwijd beter adviseren om hun oogst te beschermen tegen gewasziektes.

We ondersteunen de UN Global Goals voor een duurzame toekomst

SAP ondersteunt de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties

SAP werkt aan het beëindigen van armoede, het beschermen van de planeet, het bestrijden van ziekten en het verzekeren van welvaart voor iedereen. 

SDG Ambition

Is een initiatief van de UN Global Compact in samenwerking met SAP en Accenture om duizenden bedrijven uit te dagen om hun ambitieniveau te verhogen door duurzaamheid volledig te integreren in bedrijfsstrategie en -activiteiten.

Doe mee met SAP Purpose Network Live

Een virtueel platform waar gesprekken gevoerd worden en netwerkmogelijkheden zijn, en waar SAP-deskundigen samenkomen met ons wereldwijde ecosysteem om oplossingen te vinden voor dringende wereldwijde problemen.

De Intelligent Enterprise

SAP helpt bedrijven van elke omvang en in alle branches om optimaal te presteren. We doen dit omdat we geloven dat de best lopende organisaties helpen om de wereld en het leven van mensen te verbeteren.

The Interconnectors: A New Mindset for Value Creation

Door voor een integratieve benadering van waarde te kiezen, profiteert een selecte groep bedrijven van inzichten. Niet alleen in bedrijfsvoering, maar ook in het gedrag en de emoties van zakelijke stakeholders – om zo ook financieel te winnen.

The Intelligent Enterprise: Run at your Best

Intelligente ondernemingen zetten inzicht in het hele bedrijf om in actie, om zo de best mogelijke resultaten te leveren, nieuwe bronnen van groei te vinden en leidend te zijn in hun branche.

Terug naar boven