Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.
Vorige

SAP EDUCATION NEDERLAND

NIEUWSBRIEF

De Education Nieuwsbrief houdt u op de hoogte. U wordt geïnformeerd over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SAP Education, extra ingeplande trainingen en nieuwe certificeringen.
 
Indien u zich wenst aan te melden voor de SAP Education Nieuwsbrief, vult u aub de details in en selecteer Ja bij de nieuwsbrief vraag.
 
Indien u niet langer de SAP Education Nieuwsbrief wilt ontvangen, vult u dan aub de details in en selecteer Nee bij de nieuwsbrief vraag.

Registreer vandaag

Blijf op de hoogte van SAP Nederland. Meld u aan voor onze maandelijkst Education nieuwsbrief als u als eerste op de hoogte wilt zijn van het meest recente nieuws van SAP.

Wilt u naast de informatie over dit verzoek aanvullende informatie over SAP producten en services ontvangen? Als u dit vakje inschakelt, gaat u ermee akkoord dat uw contactgegevens worden gebruikt door [SAP Entity] in overeenstemming met de toestemmingsverklaring voor marketing van SAP.

Hoe wilt u deze berichten ontvangen?

Ik bevestig dat de informatie die ik uit hoofde van dit document heb verstrekt door SAP mag worden gedeeld met het SAP-concern zodat ik van hen aanvullende marketinggerelateerde berichten kan ontvangen.

SAP gebruikt de hieronder opgegeven gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Volgende
Terug naar boven