Naar inhoud gaan

Registreer u voor het brancherapport van Oxford Economics, neem het voortouw en word een responsieve en flexibele retailer.

Het brancherapport is gebaseerd op een nieuw wereldwijd onderzoek onder 3000 senior executives, van wie er 300 uit de detailhandel afkomstig zijn. In het rapport wordt de impact van een interconnectormindset op bedrijven onderzocht. Uit het onderzoek kwam het volgende naar voren:

  • Waarom retailers relevante data moeten delen tussen functies en daarbuiten
  • Waarom de ervaring centraal moet staan, voor klanten en werknemers
  • Waarom het belangrijk is om de weg naar een digitale onderneming voort te zetten

Ontdek de aanbevelingen van Oxford Economics over hoe u deze strategieën in de praktijk kunt brengen.

Aanvullend materiaal

Een geïntegreerde aanpak loont

De resultaten zijn binnen: een holistische aanpak kan de bedrijfsprestaties verbeteren en helpen om door uitdagende tijden te laveren. Registreer nu en download de samenvatting van het brancheoverkoepelende onderzoeksrapport van Oxford Economics

Benadruk het purpose van uw onderneming

Leidinggeven vanuit purpose is blijvend en moet worden ondersteund door actie en verantwoordingsplicht. Registreer nu en lees de aanbevelingen van Oxford Economics over hoe u strategische en purposegedreven doelen het beste op elkaar kunt afstemmen.

Transformeer uw bedrijf

Bereik meer klanten en bied persoonlijke ervaringen die uw klanten kunnen vertrouwen. Ontdek hoe SAP oplossingen u hierbij kunnen helpen.

Terug naar boven