Naar inhoud gaan

Registreer u voor het brancherapport van Oxford Economics en lees hoe u een onderling verbonden organisatie in de publieke dienstverlening wordt.

Dit brancherapport is gebaseerd op een nieuw wereldwijd onderzoek onder 3000 senior executives, van wie er 300 uit de publieke sector afkomstig zijn. Hierin wordt de impact van een interconnectormindset op organisaties onderzocht door de volgende sleutels tot succes bloot te leggen:

  • Vereenvoudig processen om complexiteit te verminderen
  • Geef prioriteit aan ervaringen voor werknemers en burgers
  • Vergroot de veiligheid van gegevensuitwisseling tussen partners uit de overheid en de particuliere sector

Ontdek de aanbevelingen van Oxford Economics over hoe u een onderling verbonden organisatie in de publieke sector wordt.

Aanvullend materiaal

Een geïntegreerde aanpak loont

De resultaten zijn binnen: een holistische aanpak kan de bedrijfsprestaties verbeteren en helpen om door uitdagende tijden te manoeuvreren. Registreer nu en download de samenvatting van het brancheoverkoepelende onderzoeksrapport van Oxford Economics.

Benadruk de doelstelling van uw organisatie

Doelgericht leiderschap is blijvend en moet worden ondersteund door actie en verantwoordingsplicht. Registreer nu en lees de aanbevelingen van Oxford Economics over hoe u strategische en purpose-driven doelen het beste op elkaar afstemt.

Transformeer uw organisatie

Behaal uw doelen door een meer vooruitziende, geautomatiseerde, datagedreven en burgergerichte organisatie te creëren. Ontdek hoe SAP u hierbij kan helpen.

Terug naar boven