Naar inhoud gaan

Aanmelden voor toegang tot het onderzoek

Uit onderzoek blijkt dat onderling verbonden organisaties veerkrachtiger zijn, beter zijn toegerust om zich aan veranderende omstandigheden aan te passen, en betere bedrijfsresultaten behalen.

SAP en Oxford Economics hebben samen een onderzoek uitgevoerd onder 3000 senior executives wereldwijd om inzicht te krijgen in hoe leiders overstappen op een holistische managementstrategie. Ontdek hun sleutels tot succes:

  • Onderlinge verbinding en integratie: voor effectievere en flexibelere processen
  • Prioriteit geven aan de werknemerservaring: een sterke cultuur kan de prestaties verbeteren en talent aantrekken
  • Relevante data delen tussen functies om de productiviteit en bedrijfsresultaten te verbeteren

Ontdek de aanbevelingen van Oxford Economics over hoe u optimaal profiteert van een holistische managementstrategie.

Aanvullend materiaal

Wat het onderzoek betekent voor uw branche

Er zijn verschillen tussen onderling verbonden ondernemingen in verschillende branches. We hebben het onderzoek onderverdeeld in tien branchespecifieke rapporten om dieper in te gaan op de uitdagingen en kansen.

Registreren om te downloaden

Benadruk de purpose van uw onderneming

Leidinggeven vanuit purpose is blijvend en moet worden ondersteund door actie en verantwoordingsplicht. Lees in het Oxford Economics-rapport hoe u strategische en purpose-driven doelen op elkaar kunt afstemmen.

Op naar een slimme organisatie

Intelligent Enterprises passen geavanceerde technologieën en best practices toe binnen flexibele, geïntegreerde bedrijfsprocessen om hun veerkracht, succes en duurzaamheid te vergroten.

Terug naar boven