Naar inhoud gaan

Doe jij genoeg met data?
86% van de organisaties niet

Informatiereeks Data is Key in 2020

Hoe word je een datagedreven organisatie? Schrijf je in voor de e-mailreeks en ontdek de 3 belangrijkste datatrends en -tools van 2020.

Schrijf je nu in en ontvang vier weken lang een e-mail per week over de belangrijkste datatrends van 2020.

Zorg dat je niet bij de 86% van de organisaties hoort die te weinig doen met data en lees over 3 trends die onmisbaar zijn voor een datagedreven organisatie: 

  • Zet data in de cloud
    Ontdek de voordelen van cloudgebaseerde databases en waarom deze een stuk goedkoper zijn 
  • Werk met intelligente data
    Lees wat intelligente data is en waarom deze vorm van data onmisbaar is in de organisaties van nu
  • Gebruik een geïntegreerd data platform
    Grote kans dat jouw organisatie nog bij die 74% hoort die over een te complex datalandschap beschikken. Lees in deze e-mail wat de 3 eisen zijn voor een efficiënt data platform.

Vanuit SAP hebben wij toegang tot rapporten van onderzoeksinstellingen als Gartner, IDC en EMA. In deze e-mailreeks hebben we dan ook de nieuwste whitepapers, trendrapporten en blogs over data voor jou geselecteerd.

Al geregistreerd?

Registreer nu

Wilt u naast de informatie over dit verzoek aanvullende informatie over SAP producten en services ontvangen? Als u dit vakje inschakelt, gaat u ermee akkoord dat uw contactgegevens worden gebruikt door [SAP Entity] in overeenstemming met de toestemmingsverklaring voor marketing van SAP.

Hoe wilt u deze berichten ontvangen?

Ik bevestig dat de informatie die ik uit hoofde van dit document heb verstrekt door SAP mag worden gedeeld met het SAP-concern zodat ik van hen aanvullende marketinggerelateerde berichten kan ontvangen.

SAP gebruikt de hieronder opgegeven gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Terug naar boven