Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.
Alle
producten

Overgenomen merken en bedrijven

Elke dag investeren we in de ontwikkeling van onze producten en technologieën om de hoeveelheid en de snelheid van innovaties die we op de markt brengen te verbeteren. Om onze brede portefeuille te versterken en onze dekking op kritieke markten te verbeteren, hebben we een aantal overgenomen merken in huis. Deze verschaffen ons doelgerichte, strategische technologie en software. Zo kunnen we het beste voldoen aan de klantvraag naar vereenvoudigde processen.


Previous Next

Callidus Software

Deze onderneming stond bekend om de lead-to-cash CallidusCloud, en configuratie-, prijs- en offertesoplossingen (CPQ). SAP nam deze onderneming in sales performance management over in april 2018. De meeste CallidusCloud-producten bevinden zich nu in de portfolio van SAP Sales Cloud en zijn een onderdeel van onze Customer Experience oplossingen.

Coresystems

In juni 2018 nam SAP deze onderneming in crowdsourcing en buitendienstmanagement over. Met behulp van AI biedt de software van Coresystems geavanceerde mogelijkheden voor planning van de buitendienst. De software bevindt zich nu in de portfolio van SAP Service Cloud en is een onderdeel van onze Customer Experience oplossingen.

Gigya

Deze leider in klantidentiteits- en toegangsmanagementoplossingen werd door SAP in september 2017 toegevoegd aan de lijst van overgenomen merken en bedrijven. De technologie van dit bedrijf ondersteunt best practices op het gebied van privacy, compliance en beveiliging van data in de SAP Customer Data Cloud portfolio en de SAP C/4HANA suite.

Hybris AG

Een van de andere overgenomen merken en bedrijven is Hybris AG. Deze toonaangevende producent van software voor e-commerce- en productcontentmanagement is in juni 2013 door SAP overgenomen. Aanvankelijk was het beschikbaar als SAP Hybris oplossingen. SAP Hybris oplossingen werden onder het hoofdmerk SAP geïntegreerd in de bredere portfolio van SAP Customer Experience, een complete suite van toonaangevende cloudoplossingen die een volledig klanttraject levert.

Terug naar boven