Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Neem de regie over de toekomst van uw bedrijf

Om de wereld te helpen de gevolgen van Covid-19 te bestrijden, zien we een geweldige samenwerking die grenzen overschrijdt en branches verenigt. En we zien in organisaties zoals die van u verbluffende voorbeelden van vastberadenheid en leiderschap.

 

Samen kunnen we uw bedrijf uitrusten om in de huidige chaos de regie te nemen zodat u de continuïteit van uw bedrijf kunt garanderen, kunt zorgen voor de mensen die uw bedrijf definiëren, uw klanten kunt ondersteunen en de beste toekomst voor uw bedrijf kunt creëren.

Hoe we u nu kunnen helpen

Met de personeelsinitiatieven van SAP hebt u de tools om samen vooruitgang te boeken, zelfs wanneer uw mensen niet bij elkaar kunnen zijn. Bedrijven kunnen weer met vertrouwen naar de werkplek terugkeren maar ook werknemers thuis gemakkelijk en efficiënt laten werken.

Wij willen deze uitdagingen samen met u aangaan, door u te helpen alles te overzien dat invloed kan hebben op uw bedrijf, leveranciers, mensen en klantervaringen. Ondernemingen kunnen veerkracht ontwikkelen op het gebied van financiën, procurement en supply chain en tegelijkertijd resource-efficiëntie en kostencontrole verbeteren.

Samen met SAP hebt u de visie en de kennis om aan uw klanten precies datgene te leveren dat ze nodig hebben en om hun ervaringen positief te veranderen.

Gratis aanbiedingen van SAP partners

Naast onze SAP producten willen we u ook laten kennismaken met het gratis aanbod van partners. Ons levendige ecosysteem van meer dan 21.000 partners biedt veel oplossingen om bedrijven te helpen met de uitdagingen die Covid-19 met zich mee brengt. Samen met onze partners streven we ernaar om gezamenlijk succes te boeken voor uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Ontdek hoe klanten van SAP onze gemeenschappen helpen

Autoproducenten ondersteunen op hun weg naar herstel

Ontdek hoe Faurecia S.A., een leider in autotechnologie, voortbouwt op zijn investeringen in digitale productie om productielijnen draaiend en werknemers veilig te houden.

Arbeidskrachten en machines in de auto-industrie gezond houden

Ontdek hoe INDEX-Werke een online platform voor onderdelen, service en IoT gebruikt om technici in staat te stellen veilig en effectief te werken door middel van externe ondersteuning.

Zorgmedewerkers de bescherming geven die ze nodig hebben

Ontdek hoe Premikati, een partner van SAP, ViaQuest Home Hospice heeft geholpen om binnen een dag de persoonlijke beschermingsmiddelen te bemachtigen waar de werknemers om zaten te springen.

*Aanbiedingen zijn geldig gedurende een beperkte periode en er kunnen aanvullende restricties gelden. Meer informatie over de aanbiedingen op deze pagina is beschikbaar op de gelinkte pagina's.

Terug naar boven