Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Praktische tips om COVID-19-uitdagingen het hoofd te bieden

Gratis toegang tot SAP software*

In deze onzekere tijden is het belangrijk dat werknemers, bedrijven, community's en overheden kunnen blijven doorwerken. Daarom bieden we toegang tot technologieën die daarbij helpen.

Krijg mee wat uw medewerkers doen en vinden

Hoe ervaren uw medewerkers de huidige verstoorde bedrijfsomstandigheden? Voelen ze zich veilig en gesteund en hebben ze alles wat nodig is om te slagen in deze nieuwe omgeving? Remote Work Pulse, een gratis en geautomatiseerde feedbackoplossing van Qualtrics, leider op het gebied van platforms voor experience management, geeft u de inzichten die nodig zijn om uw teams optimaal te laten presteren.

Wees succesvol in het 'nieuwe normaal' van nu

Ontdek effectieve manieren om op afstand te werken en uw welzijn te managen. Samen met Thrive Global willen wij een betrouwbaar platform bieden met inzichten en microstappen voor iedereen, in de rol van individuele persoon, teamgenoot, manager en leider, maar ook als vriend, broer, zus, ouder en zelfs kind.

Extra tools om uw bedrijf te ondersteunen

Customer Confidence Pulse van Qualtrics

De COVID-19 Customer Confidence Pulse is een klant-en-klare oplossing voor organisaties om verwachtingen van klanten te volgen en in realtime feedback te verzamelen. Zo weten ze precies waarmee ze moeten stoppen of juist beginnen en welke lijn ze kunnen doortrekken om sterke relaties met klanten en de continuïteit van de organisatie te waarborgen.

Ontdek hoe wij klanten helpen in de COVID-19 crisis

Consumentenbedrijven worden zwaar getroffen door de COVID-19-crisis. maar de impact op het bedrijf en de activiteiten varieert afhankelijk van de productlijn en het klantensegment dat wordt bediend.

Inkopers en leveranciers met elkaar verbinden

Met het grootste bedrijfsnetwerk ter wereld wil SAP ervoor zorgen dat uw supply chain niet wordt onderbroken. Dankzij gratis toegang tot SAP Ariba Discovery kunt u uw sourcingbehoeften in het systeem boeken en krijgt u snel antwoord van leveranciers die de producten kunnen leveren, overal ter wereld. Minimaliseer transportvertragingen en speel in op de consumentenvraag. 

Supply Continuity Pulse

Supply Continuity Pulse helpt inkopers het risico van mogelijke disrupties voor de supply chains te analyseren. SAP Ariba en Qualtrics kunnen zakelijk leiders helpen om potentiële beperkingen in aanbod te identificeren, de continuïteit van de organisatie en herstelplannen te beoordelen en hulp te bieden aan leveranciers.

Volksgezondheid

We erkennen de problemen die de COVID-19-pandemie met zich meebrengt. In samenwerking met Qualtrics en EY leveren we uitgebreide oplossingen om overheden te helpen communiceren met burgers. Onze zorgspecifieke oplossingen helpen ziekenhuizen bij het identificeren en indelen van patiënten met een hoog risico, en helpen callcenters bij het verzamelen van realtime gegevens die snel kunnen worden geanalyseerd ter ondersteuning bij crisisbeheer.

  • COVID-19 Case Reporting en Monitoring  
  • COVID-19 Pre-Screen & Routing 
  • COVID-19 Dynamic Call Center 


Remote Education Pulses van Qualtrics

Remote Education Pulses helpt academische instellingen om leren op afstand in te richten, om te begrijpen of studenten en hun families over de zaken beschikken die ze nodig hebben, en om gebieden voor continue verbetering aan te wijzen.

  • Remote Educator Pulse
  • Remote Learning Pulse
  • Higher Ed Remote Learning Pulse
  • K-12 Remote Learning Pulse

Digitaal leren

SAP's nieuwe initiatief voor e-learning biedt innovatieve, interactieve trainingscontent ter ondersteuning van studenten, professionals en iedereen die trainingen wil blijven volgen in deze periode vol uitdagingen. Het initiatief is voor iedereen gratis en omvat massive open online courses (MOOC's), leerplannen voor studenten aan universiteiten en het SAP Young Thinkers programma, dat is gericht op leerlingen en docenten.

On-demand training

Bied waardevolle trainingen aan uw teams en zoek naar manieren om in te spelen op onverwachte veranderingen in de werkomgeving. Profiteer tot eind juni 2020 van gratis toegang tot kant-en-klare videotrainingen uit onze SAP Litmos Training Content bibliotheek en help teams, leiders en werknemers om effectief te werken, ongeacht waar ze zich bevinden. 

Lees hier de COVID-19 gerelateerde blogs voor meer inzichten

Klantenservice in de huidige COVID-19 crisistijd

SAP bestrijdt disruptie van supply chains en zakenreizen tijdens coronacrisis

Virtueel is de nieuwe standaard: hoe goed is het bij jou geïntegreerd?

Cash is king: hoe zorg je voor voldoende werkkapitaal

*Aanbiedingen zijn geldig gedurende een beperkte periode en er kunnen aanvullende restricties gelden. Meer informatie over de aanbiedingen op deze pagina is beschikbaar op de gelinkte pagina's.

Terug naar boven