Naar inhoud gaan
Effen geel met een afbeelding van een blauw lichtspoor dat een voetpad volgt langs de adembenemende kustlijn tijdens zonsopgang

SAP Sapphire

Bekijk SAP Sapphire sessies on-demand en hoor van klanten en experts van SAP hoe je je bedrijf kunt transformeren.

Welkom bij SAP Sapphire 2022

Ontdek tijdens SAP Sapphire hoe je jouw bedrijf kunt transformeren en een intelligente, duurzame onderneming kunt worden. Ons evenement is in een nieuw jasje gestoken en wordt gehouden als een hybride serie: een virtueel evenement in combinatie met een wereldtournee in negen steden. 

Kies voor de ervaring die het beste bij jou past

Bekijk SAP Sapphire nogmaals virtueel

Sluit je bij ons aan vanaf elke plek ter wereld! Met ons virtuele evenement kun je meedoen aan boeiende discussies over de visie en strategie van SAP en hoor je hoe onze klanten inspelen op de steeds veranderende uitdagingen en kansen benutten met oplossingen van SAP.

 

Ervaar SAP Sapphire persoonlijk 

Haal het maximale uit jouw SAP investering door persoonlijk in contact te komen met de SAP community. Deze ervaring is zo ontworpen dat je je tijd optimaal kunt besteden: je kunt netwerken met branchegenoten en hebt toegang tot SAP experts en partners. Neem deel aan interactieve sessies – van gesprekken en demo's tot forums met best practices van klanten – en leer hoe je jouw bedrijf het beste kunt transformeren. 

Bekijk de SAP Sapphire virtuele ervaring nogmaals

Bekijk de keynotes

SAP executives delen SAP's visie en strategie voor de toekomst en vertellen hoe je hiermee aan de slag kunt om van jouw bedrijf een intelligente, duurzame onderneming te maken.

Ontdek de kracht die schuilt in het transformeren van je organisatie tot een intelligente, duurzame onderneming

In een tijdperk waarin verandering constant is en innovatie een absolute noodzaak is, ondersteunen SAP oplossingen cruciale systemen en de innovatie die je nodig hebt om je doel te bereiken. CEO Christian Klein en andere opinieleiders van SAP laten zien wat er nodig is om een intelligente, duurzame onderneming te worden.

Omarm gedurfd leiderschap voor blijvende verandering

Onze overtuigende verhalen over transformatie, veerkracht en duurzaamheid zullen je inspireren. Scott Russell, SAP Executive Board Member and Head of Customer Success, praat met klanten die betrokken zijn bij SAP en veranderingen aansturen in hun organisaties, en Geoff Scott, CEO, ASUG, deelt inzichten van de ledencommunity.

Tech Innovation: wat is de volgende stap?

Het is nu of nooit. De jaren 2020 zijn cruciaal om het klimaat te redden, duurzamer te worden en onze toekomst veilig te stellen. Met de kracht van ons netwerk kunnen we samen voor een betere toekomst zorgen. In deze sessie nemen we de nieuwste innovaties en opkomende trends onder de loep die je zullen helpen je onderneming duurzaam, genetwerkt en intelligent te maken.

Bekijk de Vision Theaters-video's

De video's van elk van onze solution centers gaan over bedrijfsonderdelen, doelgroepen en brancheonderwerpen die het meest relevant voor je zijn. 

Bouw aan de toekomst van je bedrijf met SAP S/4HANA Cloud

Door over te stappen op de nieuwste generatie cloud-ERP kan je bedrijf de kracht van een digitale en modulaire cloudwereld benutten. Ontdek hoe SAP S/4HANA Cloud je kan helpen de flexibele transformatie van je bedrijf te definiëren en strategische veranderingen te stimuleren om een intelligente en duurzame onderneming te worden.

Innoveer en stap over naar de cloud

In een tijd waarin bedrijfsinnovatie de focus van elke organisatie verdient, is het van belang dat bedrijven de groei versnellen met de snelheid en flexibiliteit van de cloud. Ontdek welke vragen je moet stellen en welke stappen je kunt nemen om aan de slag te gaan met je zakelijke innovatietraject, aangedreven door cloudtechnologie.

Activeer de kracht van SAP BTP om innovatie te versnellen

Digitale transformatie kan je helpen de flexibiliteit en veerkracht van je organisatie te verbeteren. Ontdek hoe SAP Business Technology Platform (SAP BTP) innovatie versnelt en het bedrijfspotentieel ontgrendelt met bedrijfsklare mogelijkheden zoals applicatieontwikkeling, integratie, data en analytics en AI.

Creëer een veerkrachtige en duurzame onderneming, van ontwerp tot realisatie

Door de lege schappen tijdens de COVID-19-pandemie zijn wereldwijde supply chains in de schijnwerpers komen te staan en door vervoersincidenten en regionale instabiliteit zijn ze daar gebleven. Ontdek hoe de oplossingen van SAP je supply chain en operationele processen kunnen versterken om verstoringen tegen te gaan. Dit helpt om je bedrijf flexibeler, productiever, meer verbonden en duurzamer te maken.

Bouw aan een duurzame, intelligente onderneming die begint bij je personeel

De snel veranderende aard van werk brengt voortdurend nieuwe uitdagingen met zich mee. Om in deze turbulente omgeving te kunnen navigeren, moet je prioriteit geven aan de ervaring van je totale personeelsbestand. Kom meer te weten over onze visie over de toekomst van werk en technologie en hoe je hiermee je personeelsstrategieën kunt optimaliseren om een duurzaam personeelsbestand en winstgevend bedrijf te creëren.

Word veerkrachtig in tumultueuze periodes

Hoe plan je voor de toekomst terwijl je nog bezig bent met het overwinnen van de uitdagingen van de afgelopen twee jaar? Met behulp van holistisch uitgavenbeheer kun je meer zicht krijgen en beter anticiperen op toekomstige behoeften in je hele organisatie. Ontdek hoe oplossingen van SAP zijn gefocust op procesharmonisatie, data-integriteit, compliance, capaciteitsbeheer en meer.

Transformeren naar een veerkrachtiger, duurzamer en innovatiever bedrijf

Je wilt dat de organisatie veerkrachtig en duurzaam is om de verscheidene uitdagingen op je pad aan te kunnen. Tegelijkertijd moet je ook innoveren om te kunnen groeien. Ontdek waarom transformatie de sleutel tot optimalisatie van je bedrijf is en hoe de branchespecifieke cloudstrategie van SAP is ontworpen om je te helpen dit te realiseren.

Ontdek hoe je een intelligente, duurzame onderneming creëert

Wist je dat SAP gebruikmaakt van de kracht van intelligente technologie en processen? Benader de digitale transformatie vanuit holistisch oogpunt en ontdek hoe je met SAP oplossingen een intelligente, duurzame onderneming kunt creëren voor je klanten en werknemers.

Voed je succes met innovatieve cloudservices

Of je nu een nieuwe oplossing implementeert, naar de cloud overstapt of je bedrijf transformeert, onze nieuwe portfolio van cloudsuccesservices kan je helpen de meerwaarde van je cloudinvestering te versnellen en te maximaliseren, zodat jij de gewenste bedrijfsresultaten kunt bereiken.

Ervaar SAP Sapphire persoonlijk

SAP Sapphire wereldwijd

Naast Orlando doen we met SAP Sapphire nog acht andere steden aan in 2022. Kom in contact met branchegenoten, klanten, partners en SAP experts. Neem voor meer informatie contact op met jouw SAP vertegenwoordiger. 
  • 12 mei: SAP Sapphire Mexico City
  • 17 mei: SAP Sapphire The Hague
  • 23–24 mei: SAP Sapphire Madrid
  • 8–9 juni: SAP Sapphire Zurich
  • 12 juli: SAP Sapphire Tokyo
  • 7 september: SAP Sapphire Beijing
  • 9 september: SAP Sapphire Sao Paulo
  • 16 september: SAP Sapphire Munich
Terug naar boven