Naar inhoud gaan

Evenementen

Highlights van SAP TechEd terugkijken

Kon u er niet bij zijn in Las Vegas? Bekijk onze lezingen en interviews on-demand, inclusief de verhelderende toespraak van Juergen Mueller.

Evenement uitgelicht

Previous Next

SAP Intelligent Finance & Risk Virtual Event

Ontdek de tweede editie van het SAP Intelligent Finance & Risk Virtual Event.

Luister naar SAP-managers, partners en klanten die discussiëren over de nieuwste innovaties op het gebied vanIntelligent Finance & Risk. Stel vragen en maak u klaar om een ​​financiële organisatie van wereldklasse te worden in de kern van de intelligente onderneming.

SAP SuccessFactors Webcast

Het beheren van ervaringen van werknemers gaat niet over het vaststellen van een enkele gebeurtenis. Met SAP SuccessFactors-oplossingen en Qualtrics kunt u met medewerkers communiceren op momenten die ertoe doen door een "digitale open deur" te creëren. Ontdek de unieke kracht van SAP SuccessFactors-oplossingen en Employee Experience Management-oplossingen van SAP.

SAP Webinar met de Zwitserse federale spoorwegen

De wereld van Asset Management evolueert snel, waarbij klanten geen downtime verwachten. Het is niet voldoende om te reageren op uitdagingen op het gebied van activabeheer, organisaties moeten voorspellende en voorgeschreven oplossingen vinden. Ontdek hier hoe Swiss Federal Railways (SBB) de doelen realiseert met SAP Intelligent Asset Management-oplossingen.

SapphireNow 2020

Op het evenement van dit jaar brengen we de intelligent enterprise tot leven. Ongeacht uw functie of rol in uw organisatie, leert u hoe u inzicht kunt omzetten in actie en manieren kunt ontdekken om de verbindingen te leggen die u nodig hebt om te winnen in de experience economy. 

Connect to Innovate Recap

Innovatie, inspiratie en ontwikkeling stonden centraal tijdens Connect to Innovate 2019. Twee dagen lang vormde het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Er waren strategische én praktijkgerichte sessies. Een deep dive in de toekomst. Bekijk hier de aftermovie van 2019.

Ontdek SAP evenementen

Previous Next

Kom in contact met branche-experts en scherp uw vaardigheden aan. In onze event finder ziet u welke SAP webinars en SAP conferenties gepland staan en vindt u meer informatie over de SAP evenementen die u hebt gemist.

Terug naar boven