Naar inhoud gaan

Event Spotlights

Blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties

Previous Next

Join us for RISE with SAP

Tune-in om 10.00 uur ET / 16.00 uur CET in op dit gratis virtuele evenement en hoor hoe SAP CEO Christian Klein interessante discussies aangaat over het oplossen van problemen en innovaties gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de Intelligent Enterprise.

BTW-naleving: Concur Tax Assurance door VATBox

Of uw bedrijf nu in het Verenigd Koninkrijk of internationaal actief is, de btw-voorschriften veranderen voortdurend en de terugvorderingsprocessen worden steeds strenger, waardoor het voor bedrijven moeilijker wordt om up-to-date te blijven, aan de voorschriften te voldoen en veerkrachtig te zijn.

SAP Concur FUSION event 2021

Log in op 17 tot 19 maart voor een gratis virtueel evenement dat het belang van compliance laat zien en hoe dit de productiviteit en efficientie kan verhogen, kosten kan besparen en werknemers de positieve ervaringen kan geven die ze verdienen. 

Bekijk onze webinars

Business Platform and Technology

Digital Supply Chain

Human Experience Management

Customer Experience

Intelligent Finance

Bekijk ook online evenementen terug

Ervaar SAP TechEd opnieuw

Bekijk meer dan 500 sessies om keynotes, lezingen, strategietoespraken en routekaarten te vinden die aan uw behoeften en doelstellingen voldoen.

SAP Customer Experience Live

Ontdek de sneltste manier om data om te zetten in business value, en transformeer je organisatie naar een intelligente onderneming. Meld je nu aan voor het online event, geschikt voor iedereen in de organisatie. 

Data Bits & Bites voor drukke mensen

Blijf op de hoogte van de laatste innovaties in Data Management met deze webinar serie. Op dinsdagen kun je de 15-minuten durende 'Wat is'-sessies volgen, en op donderdagen de 30-minuten durende 'How to' sessies. Volg de sessies live of on-demand!

Ontdek SAP evenementen

Kom in contact met branche-experts en scherp uw vaardigheden aan. In onze event finder ziet u welke SAP webinars en SAP conferenties gepland staan en vindt u meer informatie over de SAP evenementen die u hebt gemist.

Terug naar boven