Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Cloud Computing

Απλοποιήστε τις διαδικασίες της επιχείρησής σας με το SAP in the Cloud.

Η SAP προσφέρει ένα πλήρες portfolio cloud λύσεων, μεταξύ άλλων λύσεις για το Ανθρώπινο Δυναμικό, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Παροχές και Προμήθειες, και Χρηματοοικονομικά. Οι SAP Cloud λύσεις βοηθούν την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει ταχύτατα τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες εφαρμογές και το απαραίτητο λογισμικό ώστε η λειτουργία της επιχείρησή σας να είναι μοντέρνα και ευέλικτη. Είτε χρειάζεστε πρόσβαση στις τελευταίες επιχειρησιακές εφαρμογές SaaS είτε μια ισχυρή πλατφόρμα για να δημιουργήσετε και να τρέξετε εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας, οι λύσεις cloud της SAP έχουν αυτό που χρειάζεστε.

Εξερευνήστε το SAP Cloud


Είτε ψάχνετε για μια cloud πλατφόρμα, εφαρμογές SaaS, είτε ένα private ή community cloud - έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η SAP προσφέρει μια πληθώρα λύσεων cloud computing: SAP Cloud for your People, your Customers and your Vendors.

SAP Marketing Cloud - Δωρεάν Δοκιμή

Η ολοκληρωμένη λύση SAP Hybris έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί το κέντρο αναφοράς του συστήματος που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας, καταγράφοντας όλες τις συναλλαγές μεταξύ της εταιρείας και των πελατών σας, τις συμπεριφορές τους και λοιπά στοιχεία. Επιπλέον, στόχος της λύσης είναινα δημιουργεί ένα δυναμικό προφίλ που ανανεώνεται διαρκώς, το οποίο θα αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των πελατών ανά πάσα στιγμή.

Δείτε τί λένε οι πελάτες μας...

Πιστοποίηση SAP in the Cloud

Πώς μπορείτε να αποδείξετε την εξειδίκευσή σας στο SAP Cloud; Το SAP Certification in the Cloud πιστοποιεί συμβούλους και συνεργάτες για την ικανότητά τους να οδηγήσουν τους πελάτες της SAP στο μέλλον. Και η SAP θα βοηθήσει τους πιθανούς πελάτες της να τους βρουν online.

Υπηρεσίες και Υποστήριξη για το SAP Cloud

Βεβαιωθείτε ότι οι λύσεις SAP ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης σας απλά και απρόσκοπτα. Με τη βοήθεια των υπηρεσιών και της υποστήριξης SAP. Οι 30.000 και πλέον εξιδεικευμένοι και πιστοποιημένοι σύμβουλοί μας, κατέχουν απαράμιλλες γνώσεις. Είτε θέλετε να επιταχύνετε την ανάπτυξη του λογισμικού σας, να μεταβείτε στο Cloud, να τροποποιήσετε κάποιαλύση ή να οδηγήσετε την επιχείρησή σας σε μια εξ ολοκλήρου νέα κατεύθυνση, οι Υπηρεσίες SAP, μπορούν να σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. 

Προηγούμενο

Περιορίστε την αβεβαιότητα και τον κίνδυνο με συνδυαστικά σχεδιασμένο λογισμικό και υπηρεσίες υλοποίησης.

Επιταχύνετε την υλοποίηση με βέλτιστες πρακτικές αποκλειστικά από τη SAP.

Εξασφαλίστε την κρίσιμη ενοποίηση και μετεγκατάσταση των δεδομένων μεταξύ on-premise και cloud λύσεων.

Επόμενο

Εξερευνήστε τα πιο επίκαιρα θέματα σχετικά με το cloud computing

Προηγούμενο

Αποφύγετε τις παγίδες των εταιρικών εφαρμογών στο cloud

Η IDC αναμένει ότι φέτος το 75% των δαπανών για εταιρική υποδομή και λογισμικό θα στραφεί στο cloud. Η ιδιωτική διαχειριζόμενη ανάπυξη cloud θα βοηθήσει.

Το Cloud ERP έφτασε: Η περίπτωση S/4HANA Cloud

Μάθετε πώς το Cloud ERP κάνει τη διαφορά για την επιχείρισή σας.

Μπορείτε να επιτύχετε απόδοση επένδυσης 516%;

Σύμφωνα με μια μελέτη που ανατέθηκε στη Forrester Consulting από τη SAP, ένας τυπικός οργανισμός μπορεί να πραγματοποιήσει έως και 516% επιστροφή επενδυτικών κεφαλαίων αξιοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικού λογισμικού SAP Jam.

Επόμενο

Ψηφιακή Οικονομία

Ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρίες διασυνδέονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δημιουργεί μια νέα ψηφιακή οικονομία που είναι πιο έξυπνη, ανταποκρινόμενη και αποτελεσματική - με τη δυνατότητα για δραματικές αυξήσεις σε παραγωγικότητα και οικονομική αξία.

* Όλα τα αποτελέσματα υλοποίησης προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και τα παραδείγματα που αναφέρονται, αν και βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες πελατών SAP, δεν παρέχουν δέσμευση ή εγγύηση από την SAP και/ή τους συνεργάτες της. Τα αποτελέσματα υλοποίησης, πραγματικών εξόδων και τιμολόγησης ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι μόνες εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP είναι αυτές που διατυπώνονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που συνοδεύουν τέτοια προϊόντα και υπηρεσίες, αν υπάρχουν. Τίποτα από τα παρόντα δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως πρόσθετη εγγύηση.
Επιστροφή στην αρχή