Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Υποστήριξη SAP

Πετύχετε την μέγιστη απόδοση των συστημάτων σας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του νέου αλλά και του λογισμικού που ήδη έχετε με το SAP Support. Περιλαμβάνει μία γκάμα από υπηρεσίες υποστήριξης, μακροπρόθεσμα πλάνα, εσωτερικές ομάδες, απομακρυσμένη υποστήριξη τεχνολογίας, μία πύλη αυτοεξυπηρέτησης και πολλά άλλα. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν σε όλα τα στάδια από την υλοποίηση SAP και συντήρηση μέχρι βελτιώσεις του συστήματος και στρατηγικές καινοτομίας. 
Προηγούμενο

SAP Preferred Care

Το SAP Preferred Care παρέχει υποστήριξη τεχνολογίας σε προσωπικό επίπεδο. Με αυτό το πρόγραμμα, ο διαχειριστής επιτυχίας πελατών σας βοηθάει να βελτιώσετε την γνώση του ενδοεπιχειρησιακού προϊόντος, να ενισχύσετε τις διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων και να πετύχετε μέγιστη απόδοση των συστημάτων σας. 

SAP Enterprise Support

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που αναπτύσσετε το τοπίο του ΙΤ σας, στις εγκαταστάσεις, στο cloud ή σε ένα υβριδικό σενάριο, το SAP Enterprise Support παρέχει προληπτική, απομακρυσμένη υποστήριξη από την πρώτη ημέρα. Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής της λύσης. 
Επόμενο
Επισκεφτείτε την σελίδα SAP Support Portal and the SAP ONE Support Launchpad – όπου οι πελάτες και οι συνεργάτες SAP μπορούν να αναζητήσουν την βάση γνώσεων που διαθέτουμε, να βρουν λύσεις σε προβλήματα, να αναφέρουν προβλήματα και πολλά άλλα.

Βρείτε Λύσεις

Στην βάση γνώσεων που έχουμε θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τα προϊόντα SAP. 

Επικοινωνία με το Τμήμα Υποστήριξης

Αν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας ηλεκτρονικά, αναφέρετέ το στην Υποστήριξη Προϊόντος. 

Φορτώστε το Λογισμικό

Επισκεφτείτε το SAP Software Download Center, την βασική αποθήκη για την λήψη και παραγγελία του λογισμικού SAP. 

Διαχειριστείτε τους Χρήστες

Είστε διαχειριστής; Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης για να διαχειρίζεστε την πρόσβαση των s-user στις εφαρμογές της εταιρίας σας. 
image
Βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, τις αναβαθμίσεις, την διαθεσιμότητα προϊόντων και άλλα στη σελίδα SAP Help Portal.

SAP Digital Business Services

Η ψηφιακή τεχνολογία βρίσκεται παντού, και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν την νέα πραγματικότητα, αν θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Ανακαλύψτε πώς το SAP Digital Business Services μπορεί να υποστηρίξει την μετάβασή σας στην ψηφιακή τεχνολογία, από την στρατηγική στην εφαρμογή τεχνολογίας και σε όλα τα υπόλοιπα στάδια. 

SAP Solution Manager

Με το SAP Solution Manager μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις εφαρμογές SAP καθώς και τις υπόλοιπες εφαρμογές σας. Βασίζεται σε μία σύμβαση του SAP Enterprise Support η οποία περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, τα εργαλεία, και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε το τοπίο ΙΤ σας σήμερα και στο μέλλον. Η τελευταία έκδοση, 7.2 θα σας βοηθήσει, επίσης να αυξήσετε την αξία της ψηφιοποίησης που παρέχει το SAP S/4HANA. 

Επιστροφή στην αρχή