Skip to Content

Πουλήστε εξυπνότερα, από οπουδήποτε με το Cloud CRM

Δώστε στο τμήμα πωλήσεων τα εργαλεία που χρειάζεται για να βρει απαντήσεις, να πραγματοποιήσει ουσιώδεις συζητήσεις με τους πελάτες και να κλείσει περισσότερες συμφωνίες ακόμα πιο γρήγορα. Το λογισμικό πωλήσεων σας προσφέρει νέες δυνατότητες για εξελιγμένο CRM, αυτοματοποίηση του τμήματος πωλήσεων και ακόμα περισσότερα. Εμπλουτίστε τη διαδικασία πωλήσεων, βελτιώστε την απόδοση και αξιοποιήστε τους αντιπροσώπους σας οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, με οποιαδήποτε συσκευή.

SAP Hybris Sales Cloud

Λογισμικό πωλήσεων στο Cloud που δουλεύει όπως εσείς θέλετε!

Παρακολουθήστε μια σειρά από βίντεο για να μάθετε πώς το SAP Cloud for Sales μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εξυπνότερα, να συνεργαστείτε με την ομάδα σας και να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες από οπουδήποτε - από οποιαδήποτε συσκευή.

Previous

Πουλήστε Εξυπνότερα 

Ως πωλητής, πρέπει να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις κάθε μέρα - αποφάσεις που επηρεάζουν την ομάδα σας, τους πελάτες και την οικογένειά σας. Ανακαλύψτε το λογισμικό πωλήσεων που σας βοηθά να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Πουλήστε από οπουδήποτε

Πού είναι το γραφείο σας; Με το SAP Cloud for Sales, βρίσκεται όπου βρίσκεστε κι εσείς. Η εφαρμογή δίνει διορατικότητα και ευελιξία σε οποιαδήποτε συσκευή - έτσι μπορείτε να δουλεύετε και να συνεργάζεστε από οπουδήποτε.

Συνεργαστείτε

Στις πωλήσεις, κανείς δεν κερδίζει μόνος του. Δουλεύετε ομαδικά - από ειδικούς παραγωγής μέχρι νομικούς - για να επιτύχετε περισσότερα και να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες γρηγορότερα. Επιλέξτε λογισμικό πωλήσεων που έχει φτιαχτεί με γνώμονα τη συνεργασία.

Κλείστε περισσότερες συμφωνίες

Η ικανοποίηση για μια πώληση δεν σταματά μόλις υπογραφεί η συμφωνία. Επιλέξτε μια εφαρμογή πωλήσεων που ελαττώνει αποφασιστικά τη διοικητική εργασία - ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να γιορτάσετε τη νίκη σας.

Next

Εξερευνήστε λύσεις SAP που ξεπερνούν CRM πωλήσεων

Previous

Sales Trends Report 

Διαβάστε τη σχετική έρευνα για τις τάσεις στον τομέα των πωλήσεων από τους ειδικούς. Δείτε τα θέματα που πρέπει να απασχολούν τους Διευθυντές Πωλήσεων και τις ομάδες τους, όπως χρήση του CRM, Forecasting Ακρίβεια, χρήση κοινωνικών δικτύων και πολλά άλλα. 

Μπορεί ο δικός σας οργανισμός πωλήσεων να είναι ανταγωνιστικός;

Οργανισμοί που εντοπίζουν προϊόντα, στάδια προοπτικής και καταστάσεις σε πραγματικό χρόνο κλείνουν με 26% περισσότερες πωλήσεις σε ετήσια βάση.* Κατά πόσο στέκεται στο ύψος της η εταιρία σας;

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν δοκιμή - πωλήστε εξυπνότερα οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Χρειάζεστε το SAP Hybris Sales Cloud για να πουλήσετε εξυπνότερα παντού. Ξεκινήστε σήμερα με το SAP Digital CRM, μια λύση σχεδιασμένη για μικρότερες ομάδες πωλήσεων αλλά με πολλές από τις δυνατότητες της εταιρικής μας έκδοσης, SAP Cloud for Sales.  Εγκαταστήστε την και τρέξτε την μέσα σε λίγα λεπτά, και δοκιμάστε κάποιες από τις δυνατότητες εταιρικών πωλήσεων δωρεάν για 30 ημέρες, πριν την αγοράσετε. Ξεκινήστε σήμερα και πείτε μας τη γνώμη σας!

Previous

Εξερευνήστε το μέλλον των πωλήσεων

Αποκτήστε διορατικότητα για το μέλλον των πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των νέων τάσεων και στρατηγικών - σε αυτή την ερευνητική αναφορά που βασίζεται στις απόψεις 1.220 παγκόσμιων επιχειρηματικών αγοραστών.

Οι κορυφαίες 5 στρατηγικές λιανικής για το 2015

Αυτή η καινούργια ερευνητική αναφορά από το EKN εξηγεί το γιατί και το πώς θα υλοποιηθούν οι στρατηγικές - και δείχνει πώς οι κατασκευαστές τις χρησιμοποιούν προς όφελός τους.

Stay Connected με το SAP Cloud

Παρακολουθήστε το SAP Cloud στα Social Media , και δείτε βίντεος από Customer Success Stories, demos, και πολλά περισσότερα! 

Facebook | Twitter | Youtube 

Next

Κάντε ένα βήμα πέρα από το CRM

Διαμορφώστε και διατηρείστε την πλήρη εικόνα των πελατών σας, φέρνοντας
μαζί τις Πωλήσεις, την Εξυπηρέτηση Πελατών, τα Social Media, το Μάρκετινγκ και το Διαδικτυακό Εμπόριο. 

Εξερευνήστε τα πιο καυτά θέματα σχετικά με πωλήσεις και CRM

Previous

Εξερευνήστε το μέλλον του Customer Engagement

Αναλογιστείτε ξανά πώς μπορείτε να εμπλακείτε με συνδεδεμένους ψηφιακά, κοινωνικά δικτυωμένους και υπέρ-ενημερωμένους πελάτες - με αυτές τις νέες τάσεις πωλήσεων και συμβουλές.

Είναι οι συζητήσεις με τους πελάτες σας οι κατάλληλες;

Θέλετε να δώσετε ώθηση στην επιχείρησή σας; Μην προσεγγίζετε τους πελάτες σας με τη λογική «ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους» -- δείτε εδώ πώς θα μπορέσετε να έχετε τις κατάλληλες συζητήσεις μαζί τους.

Ο έλεγχος της διαδικασίας πώλησης: 7 μαγικές ερωτήσεις (και οι απαντήσεις τους)

Αν θέλετε πραγματικά να κατανοήσετε πόσο καλά εξελίσσεται η διαδικασία πώλησης, κάντε τις παρακάτω επτά ερωτήσεις. Και να είστε ειλικρινείς.

Next

Απελευθερώστε την πλήρη ισχύ των λύσεων για τις πωλήσεις σας με το SAP Digital Business Services

Επιταχύνετε την καινοτομία και μεγιστοποιήστε την πραγματική αξία των λύσεών σας για τις πωλήσεις και το CRM με το SAP Digital Business Services. Διαθέτουμε περισσότερους από 30.000 εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συμβούλους που βασίζονται σε 40 χρόνια εμπειρίας με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες - και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε τις ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς σας στόχους και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Πρόσφατα τελειοποιήσαμε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας, ώστε να σας διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να εκσυγχρονίσετε και να απλοποιήσετε τις διεργασίες της επιχείρησής σας. Είτε θέλετε να επιταχύνετε την υλοποίηση, να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση στο cloud, να ρυθμίσετε κατ' απαίτηση μια λύση, να βελτιώσετε το IT ή να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό - η ομάδα σέρβις και υποστήριξης SAP βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας.

Previous

Αναπτύξτε έναν καινοτόμο οδικό χάρτη προσαρμοσμένο στους στόχους της επιχείρησής σας

Χρησιμοποιήστε βέλτιστες πρακτικές, τεχνολογία και επιταχυντές ώστε να υιοθετήσετε την κατάλληλη προσέγγιση λύσης

Επιλέξτε πρωτεύουσα εμπλοκή για να αντιμετωπίσετε υψηλή πολυπλοκότητα και σενάρια κινδύνου

Next

Εκπαίδευση SAP

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το λογισμικό SAP, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και αποκτήστε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην επιχείρησή σας. Η πλήρης σουίτα προγραμμάτων εκπαίδευσης, εξάσκησης στο λογισμικό και πιστοποιήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ισχύ των λύσεων SAP που διαθέτετε.

Back to top