Skip to Content

Δωρεάν δοκιμή: SAP hybris Marketing cloud

Δοκιμάστε τη λύση SAP hybris Marketing cloud – δωρεάν. Δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει να σχηματίσετε συναφείς εκτιμήσεις για τους πελάτες, να βελτιώσετε το στοχευμένο μάρκετινγκ, και να δημιουργήσετε και να διεξάγετε πετυχημένες πολυ-καναλικές διαφημιστικές καμπάνιες.

SAP Hybris Marketing
Previous

Γιατί μου αρέσει το εμπόριο

Γιατί μου αρέσει το εμπόριο; Γιατί μπορώ να δημιουργήσω στιγμές επικοινωνίας μέσω εξαιρετικών εμπειριών πελάτη - και να βρω το σημείο κλειδί όπου τα συναισθήματα γίνονται πράξη. Αγαπώ αυτό που κάνω και το λογισμικό μάρκετινγκ της SAP με βοηθά να το κάνω καλύτερα.

Συνεργατική ομάδα μάρκετινγκ

Είναι εκπληκτικό όταν όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα: καμπάνιες, ροή ιδεών και άνθρωποι που τις μοιράζονται. Μάθετε πώς το SAP Jam μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σημείο κλειδί όπου η συνεργασία και το κοινωνικό μάρκετινγκ οδηγούν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.  

Τέλειο στοχευμένο μάρκετινγκ

Η συμμετοχή του πελάτη ενισχύεται με συζητήσεις και οι καλύτερες συζητήσεις γίνονται όταν ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Οι λύσεις μάρκετινγκ της SAP σας βοηθούν να εντοπίσετε το σημείο κλειδί όπου τα Big Data μετατρέπονται σε χρήσιμη εκτίμηση για τους πελάτες.

Προσωποποιημένο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η προσωποποίηση είναι κάτι περισσότερο από τα να ξέρετε το όνομα ενός πελάτη. Έχει να κάνει με τον εντοπισμό του σημείου κλειδιού, όπου η κατάλληλη προσφορά την κατάλληλη στιγμή θα πυροδοτήσει μια αγορά. Δείτε πώς η υβριδική πλατφόρμα εμπορίου της SAP μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Next

Εξερευνήστε λύσεις και εξειδίκευση στο μάρκετινγκ από τη SAP

Previous

Go Beyond CRM 

Οι λύσεις SAP υποστηρίζουν, από ανάλυση πελατών σε πραγματικό χρόνο μέχρι contextual marketing, και μπορούν να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε προσαρμοσμένες τακτικές μάρκετινγκ που θα δώσουν ώθηση στη συμμετοχή του πελάτη και την αφοσίωση στην εταιρεία σας σε όλα τα κανάλια.
Ενεργοποιήστε το μάρκετινγκ πραγματικού χρόνου - στο cloud ή on-premise - και χρησιμοποιήστε την τελευταία τεχνολογία για να ενισχύσετε τις δραστηριότητές σας στο μάρκετινγκ μέσω e-mail ή περιεχομένου και στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Μπορεί ο δικός σας οργανισμός μάρκετινγκ να είναι ανταγωνιστικός;

Οι κορυφαίοι οργανισμοί μάρκετινγκ χρησιμοποιούν πίνακες εργαλείων για να παρέχουν πλήρη εικόνα των λειτουργιών μάρκετινγκ - συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης προϋπολογισμού, του σχεδιασμού καμπάνιας και της διαχείρισης καναλιών. Κατά πόσο στέκεται στο ύψος της η εταιρία σας;

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Oδηγός στρατηγικής στο μάρκετινγκ

Μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το χτίσιμο ισχυρότερων σχέσεων - ένας πελάτης κάθε φορά, σε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό για πωλητές. Συμβουλές και βέλτιστες τακτικές για να εξατομικεύσετε κάθε αλληλεπίδραση.

Συστήνοντας το SAP hybris Marketing cloud

Οι καινούργιες, εξαιρετικά απλές cloud λύσεις μας για υβριδικό μάρκετινγκ είναι εδώ. Μάθετε πώς θα σας δώσουν εκτιμήσεις συνάφειας πραγματικού χρόνου - σε πολλαπλά κανάλια - ώστε να μπορείτε να πουλήσετε ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

Γνωρίστε νέες προοπτικές από ειδικούς της βιομηχανίας μάρκετινγκ

Previous

Το μέλλον της αφοσίωσης πελατών

Δώστε στους μοντέρνους εμπόρους τη δυνατότητα να επανεξετάσουν τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τους σημερινούς ψηφιακά και κοινωνικά δικτυωμένους, καθώς και καλύτερα πληροφορημένους πελάτες.

Πώς το κατ' απαίτηση περιεχόμενο μπορεί να φέρει έξυπνη προβολή

Τα πράγματα αλλάζουν ταχύτατα. Οδηγός στην αλλαγή είναι το περιεχόμενο κατ' απαίτηση. Το βίντεο και ο ήχος θα αποτελούν το 89% της κυκλοφορίας στο διαδίκτυο από τους καταναλωτές μέχρι το 2018.

Μην παγιδεύεστε σε μια μη συνετή στρατηγική μάρκετινγκ

Το διαδίκτυο βρίσκεται πιθανότατα στην πρώτη θέση της λίστας για τις κορυφαίες εφευρέσεις που έγιναν ποτέ και είναι ένας από τους βασικούς καταλύτες των αλλαγών στον τρόπο που λειτουργούν οι άνθρωποι. 

Next

Απελευθερώστε την πλήρη ισχύ των λύσεων μάρκετινγκ σας με το SAP Digital Business Services

Επιταχύνετε την καινοτομία και μεγιστοποιήστε την πραγματική αξία των λύσεων σας για το μάρκετινγκ με το SAP Digital Business Services. Διαθέτουμε περισσότερους από 30.000 εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συμβούλους που βασίζονται σε 40 χρόνια εμπειρίας με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες - και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε τις ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς σας στόχους και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Πρόσφατα τελειοποιήσαμε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας, ώστε να σας διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να εκσυγχρονίσετε και να απλοποιήσετε τις διεργασίες της επιχείρησής σας. Είτε θέλετε να επιταχύνετε την υλοποίηση, να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση στο cloud, να ρυθμίσετε κατ' απαίτηση μια λύση, να βελτιώσετε το IT ή να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό - η ομάδα σέρβις και υποστήριξης SAP βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας.

Previous

Αναπτύξτε έναν καινοτόμο οδικό χάρτη προσαρμοσμένο στους στόχους της επιχείρησής σας

Χρησιμοποιήστε βέλτιστες πρακτικές, τεχνολογία και επιταχυντές ώστε να υιοθετήσετε την κατάλληλη προσέγγιση λύσης

Επιλέξτε πρωτεύουσα εμπλοκή για να αντιμετωπίσετε υψηλή πολυπλοκότητα και σενάρια κινδύνου

Next

Εκπαίδευση SAP

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το λογισμικό SAP, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και αποκτήστε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην επιχείρησή σας. Η πλήρης σουίτα προγραμμάτων εκπαίδευσης, εξάσκησης στο λογισμικό και πιστοποιήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ισχύ των λύσεων SAP που διαθέτετε.

Back to top