Skip to Content

Λύσεις SAP SuccessFactors καλύτερες για το HR

Δείτε πώς οι λύσεις SAP SuccessFactors συγκρίνονται με άλλες λύσεις HR Cloud.

Περισσότερα

Ανακαλύψτε τις λύσεις SAP HCM για Ανθρώπινο Δυναμικό 

Μεταμόρφωση HR μέσω υψηλά αφοσιωμένου εργατικού δυναμικού

Τα δύο τρίτα των CEO των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων Fortune 500 θετούν την ψηφιακή μεταμόρφωση στην καρδιά της εταιρικής στρατηγικής (Έρευνα IDC European DX 2016). Η μεταμόρφωση εργατικού δυναμικού αποτελεί κύριο μέρος της διεργασίας και οι υπεύθυνοι HR θα κριθούν να φέρουν νέες στρατηγικές για την αξιολόγηση της εταιρικής κουλτούρας. Δείτε το βίντεο της IDC και ανακαλύψτε τα 5 βασικά θέματα για τη σωστή πορεία του HR.
Previous

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της βιομηχανίας

Είναι καθολικό. Οι ειδικοί ξεχώρισαν για μία ακόμα φορά το SAP SuccessFactors ως πρωτοπόρο του HCM σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Έρευνα του Oxford Economics Leaders 2020

Γνωρίζετε αν η επιχείρησή σας διαθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται στην ψηφιακή οικονομία; Μάθετε αν η επιχείρησή σας είναι ανταγωνιστική συγκριτικά με τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, της περιοχής, του τομέα και μεγέθους της.

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας

Η επιτυχία εξαρτάται από τον ανθρώπινο παράγοντα

Τι είναι το human resource management (HRM) και γιατί είναι σημαντικό; Aνακαλύψτε τις απαντήσεις σε αυτά τα βοηθήματα και μάθετε νέους τρόπους προσέλκυσης, παροχής κινήτρων, ανάπτυξης και ανταμοιβής των κορυφαίων ταλέντων.

7 βήματα για ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον

Με τις λύσεις SAP SuccessFactors οι επιχειρήσεις επιτυγχάνουν την προώθηση της ποικιλομορφίας, της ενσωμάτωσης και ισότητας των φύλων στον εργασιακό χώρο.

Core HR in the cloud: Τι μπορεί να κάνει για σας;

Ενσωματώστε τα στοιχεία των υπαλλήλων σας στο βασικό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων (HRMS). Με το SAP SuccessFactors Employee Central, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά και εύκολα τους υπαλλήλους σας.

Ισχυρή ηγεσία σημαίνει επιτυχία

Μάθετε πού θα πρέπει να εστιάσουν οι επιχειρήσεις ώστε να καταφέρουν να ξεχωρίσουν στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας. Διαβάστε την μελέτη του Leaders 2020, που δημοσιεύτηκε από την Οxford Economics.

Σειρά βίντεο: Firing Line with Bill Kutik™

Αποκτήστε νέες γνώσεις από τους κορυφαίους ειδικούς της διαχείρισης HR. Παρακολουθήστε αυτή την εβδομαδιαία μια σειρά συνεντεύξεων που καλύπτει θέματα όπως η διαχείριση εργατικού δυναμικού, αυτοματοποιημένες λύσεις HR, ένταξη νέων υπαλλήλων και πολλά άλλα.

Διαχείριση αποζημιώσεων

Δείτε καινοτόμες βέλτιστες πρακτικές και προτάσεις των εμπειρογνωμόνων για τον τρόπο με τον οποίο θα αυξήσετε την απόδοση των υπαλλήλων και θα βελτιώσετε τα επιχειρηματικά αποτελέσματα μέσω της στρατηγικής αποζημίωσης.

Διαχείριση απόδοσης υπαλλήλων

Οι ετήσιες αξιολογήσεις της απόδοσης υπαλλήλων έχουν αποτέλεσμα όταν συνοδεύονται από συνεχή, συχνή καθοδήγηση και τροφοδότηση. Απλοποιήστε και ενημερώστε τις διαδικασίες αξιολόγησής.

Καθοδηγήστε τα νέα ταλέντα και εξασφαλίστε μελλοντική επιτυχία

Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε, έχουμε συγκεντρώσει πληροφοριακά στοιχεία που αναλύουν τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές και εστιάζουν στις ανταμοιβές της σωστής διαχείρισης διαδοχής.
Previous

Κορυφαίες τάσεις HR που δεν μπορείτε να αγνοήσετε

Σύμφωνα με τον John Bersin, καταξιωμένο HR expert, το 2015 θα είναι μια ταραχώδης και μεταβατική χρονιά όσον αφορά το εταιρικό ταλέντο.  Η αλληλοσύνδεση, η διαφάνεια και η στροφή προς το εργατικό δυναμικό απαιτούν νέες στρατηγικές.

SuccessFactors on YouTube 

Παρακολουθήστε το SuccessFactors κανάλι στο Youtube, και δείτε βίντεος από Customer Success Stories, demos, και πολλά περισσότερα! 

Ακολουθήστε το SuccessFactors στα social media: Facebook | Twitter | LinkedIn

Next

Ηγέτης στην Διαχείριση Ταλέντων

Οι Λύσεις SAP SuccessFactors διακρίθηκαν για την καινοτομία που παρέχουν, στο Gartner’s 2017 Magic Quadrant for Talent Management Suites για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού με το SuccessFactors

Επιτύχετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα αξιοποιώντας πλήρως τα ταλέντα σας - με λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM) από το SAP SuccessFactors. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει ποικίλα επίπεδα εμπειρίας και μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης και ανάπτυξης.

Αναζητήστε τα σημαντικότερα θέματα στο HCM

Previous

Το αύριο είναι ήδη εδώ

Καθώς η ένταξη νέων υπαλλήλων θα απαιτεί πάντα την ανθρώπινη επαφή, τα στοιχεία εκμάθησης εξελίσσονται ραγδαία. Σε πολύ λίγα χρόνια, το HR φαίνεται ότι θα έχει υιοθετήσει την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

5 Λεπτά Με Ένα Κορυφαίο Στέλεχος HCM

Το μέλλον του HR συνδέεται άρρηκτα με το μέλλον της επιχείρησης, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό τόσο στους σημερινούς όσο και στους αυριανούς υπαλλήλους.

Εγγραφείτε στην κοινότητα

Εγγραφτείτε και εσείς στην κοινότητα SAP SuccessFactors που περιλαμβάνει περισσότερους από 300.000 πελάτες, εμπειρογνώμονες προϊόντων καθώς και Thought Leaders. Ανακαλύψτε στρατηγικές, συμβουλές και λύσεις και εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο cloud.

Next
Previous

Compensation Management με το SuccessFactors 

Οι σημερινές παγκόσμιες επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμόζονται σε πολλαπλές αγορές και να συμμορφώνονται με την κατά τόπους εργασιακή νομοθεσία και τα έθιμα. Η λύση μας επιτρέπει στους ηγέτες HR και LOB να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που χρειάζονται, προσανατολισμένα στο ταλέντο και την απόδοση. Διαβάστε το σχετικό case study 

Διαχείριση διαφορετικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού

Καθώς η γενιά του 2000 θα πλημμυρίζει τους χώρους εργασίας, οι παλαιότεροι θα αποσύρονται κατά κύματα και λίγες εταιρίες έχουν ικανοποιητικά καταρτισμένους υποψηφίους για να τους αντικαταστήσουν. Γι' αυτό τώρα είναι η ώρα να περάσει η διαχείριση διαδοχής στο επόμενο επίπεδο.

Next

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες του λογισμικού HCM με το SAP Digital Business Services

Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις του HR με τη βοήθεια του SAP Digital Business Services. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την πραγματική αξία των λύσεων HCM στην διαχείριση χρόνου και παρουσίας, τις αναλύσεις εργατικού δυναμικού, την παρακολούθηση απόδοσης, την εκπαίδευση και σε πολλά άλλα.

Η ψηφιακή οικονομία επιδρά έντονα στους πελάτες SAP και απαιτεί νέο επίπεδο οργάνωσης για να εξελίξει την επιχείρηση, να ελευθερώσει την επιχειρηματική αξία και να εξασφαλίσει επιχειρηματική συνέχεια. Οι υπηρεσίες SAP Digital Business Services βοηθούν να επαναπροσδιορίσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το ψηφιακό επιχειρηματικό μας πλαίσιο.

Με περισσότερα από 40 έτη συνεργασίας με τους πιο προοδευτικούς οργανισμούς του κόσμου και με ένα δυνατό οικοσύστημα συνεργατών, οι υπηρεσίες SAP Digital Business Services σας καθοδηγούν στο δρόμο για καινοτομία και ψηφιακή μεταμόρφωση, ενώ εξασφαλίζουν κρίσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες.

Previous

Βελτιώστε τις προσλήψεις και ευθυγραμμίστε το εργατικό δυναμικό σας με τους εταιρικούς στόχους

Ξεκινήστε τις διαδικασίες διαχείρισης απόδοσης για μετρήσιμα αποτελέσματα

Υλοποιήστε γρηγορότερα την επιχειρηματική αξία με έναν εύκολο οδικό χάρτη στο cloud και με χαμηλότερο TCO

Next

Τα καλύτερα του SuccessConnect 2015 On Demand

Ήταν άλλη μια συναρπαστική εβδομάδα στο SuccessConnect 2015 με χιλιάδες ηγέτες HR να παίρνουν εκτιμήσεις από μια εξέχουσα ομάδα βασικών ομιλητών και υποομάδες εργασίας. Δείτε ελεύθερα το SuccessConnect on demand.

Back to top