Skip to Content

Μεταμόρφωση HR μέσω υψηλά αφοσιωμένου εργατικού δυναμικού

Τα δύο τρίτα των CEO ευρωπαϊκών επιχειρήσεων Fortune 500 θετούν την ψηφιακή μεταμόρφωση στην καρδιά της εταιρικής στρατηγικής (Έρευνα IDC European DX 2016). Η μεταμόρφωση εργατικού δυναμικού αποτελεί κύριο μέρος της διεργασίας και οι υπεύθυνοι HR θα κριθούν να φέρουν νέες στρατηγικές για την αξιολόγηση της εταιρικής κουλτούρας. Δείτε το βίντεο IDC και ανακαλύψτε 5 βασικά θέματα για να έχουν οι υπεύθυνοι HR ένα χάρτη πορείας για το 2017.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ανακαλύψτε τις λύσεις για τους ανθρώπους του οργανισμού σας:


SAP HCM

Previous

Magic Quadrant Leader – 3ος συνεχόμενος χρόνος

Η Gartner τοποθετεί το SuccessFactors της SAP σε θέση πρωτοπόρου στη διαχείριση ταλέντων. Κερδίσαμε αυτήν την περίοπτη θέση χάρη στην ικανότητά μας να εκτελούμε και την πληρότητα του οράματός μας.

Μπορεί ο δικός σας οργανισμός να είναι ανταγωνιστικός;

Οργανισμοί με χαμηλότερο κύκλο κινήσεως εργαζομένων επιτυγχάνουν 66,1%* υψηλότερα έσοδα ανά εργαζόμενο κατά μέσο όρο. Κατά πόσο στέκεται στο ύψος της η εταιρία σας;

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού με το SuccessFactors

Επιτύχετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα αξιοποιώντας πλήρως τα ταλέντα σας - με λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM) από το SAP SuccessFactors. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει ποικίλα επίπεδα εμπειρίας και μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης και ανάπτυξης.

Previous

Κορυφαίες τάσεις HR που δεν μπορείτε να αγνοήσετε

Σύμφωνα με τον John Bersin, καταξιωμένο HR expert, το 2015 θα είναι μια ταραχώδης και μεταβατική χρονιά όσον αφορά το εταιρικό ταλέντο.  Η αλληλοσύνδεση, η διαφάνεια και η στροφή προς το εργατικό δυναμικό απαιτούν νέες στρατηγικές.

SuccessFactors on YouTube 

Παρακολουθήστε το SuccessFactors κανάλι στο Youtube, και δείτε βίντεος από Customer Success Stories, demos, και πολλά περισσότερα! 

Ακολουθήστε το SuccessFactors στα social media: Facebook | Twitter | LinkedIn

Next

Εξερευνήστε τα πιο επίκαιρα θέματα σχετικά με τους ανθρώπινους πόρους

Previous

Μελέτη Workforce 2020: Εταιρείες Λατινικής Αμερικής σε κίνδυνο

Ανεξάρτητα από το βαθμό επιτυχίας των εταιρειών στη Λατινική Αμερική σήμερα, έρευνες δείχνουν ότι πολλές από αυτές μπορεί να μην είναι προετοιμασμένες για τις προκλήσεις του μελλοντικού εργατικού δυναμικού.

Τέσσερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να οικοδομήσετε το εργατικό δυναμικό του 2030

Η επιτυχία στη σημερινή ψηφιακή οικονομία απαιτεί καινοτομία που είναι γρήγορη, δημιουργική και παραγωγική. Για την επίτευξη αυτού, οι επιχειρήσεις πρέπει να αποκτήσουν ποικιλόμορφες δεξιότητες και υπόβαθρα.

SAP στο πηδάλιο του HR

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επέλεγε τη γραμμή SAP για προϊόντα HR. Ξεκινώντας με τις δυνατότητες προϊόντος, ο Mark επισήμανε ότι με το SAP, δεν είναι μονάχα το λογισμικό που τις κάνει να ξεχωρίσουν, αλλά και οι άνθρωποι.

Next
Previous

Compensation Management με το SuccessFactors 

Οι σημερινές παγκόσμιες επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμόζονται σε πολλαπλές αγορές και να συμμορφώνονται με την κατά τόπους εργασιακή νομοθεσία και τα έθιμα. Η λύση μας επιτρέπει στους ηγέτες HR και LOB να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που χρειάζονται, προσανατολισμένα στο ταλέντο και την απόδοση. Διαβάστε το σχετικό case study 

Διαχείριση διαφορετικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού

Καθώς η γενιά του 2000 θα πλημμυρίζει τους χώρους εργασίας, οι παλαιότεροι θα αποσύρονται κατά κύματα και λίγες εταιρίες έχουν ικανοποιητικά καταρτισμένους υποψηφίους για να τους αντικαταστήσουν. Γι' αυτό τώρα είναι η ώρα να περάσει η διαχείριση διαδοχής στο επόμενο επίπεδο.

Next

Απελευθερώστε την πλήρη ισχύ των ανθρώπινων πόρων σας λύσεων με το SAP Digital Business Services

 Αντιμετωπίστε κατά μέτωπο τις προκλήσεις του HR - διαχείριση ταλέντου, καταγραφή απόδοσης, εκπαίδευση, συμβατότητα και ακόμα περισσότερα - χρησιμοποιώντας το SAP Digital Business Services για να μεγιστοποιήσετε την πραγματική αξία των λύσεων HCM. Διαθέτουμε περισσότερους από 30.000 εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συμβούλους που βασίζονται σε 40 χρόνια εμπειρίας με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες - και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε τις ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς σας στόχους και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Πρόσφατα τελειοποιήσαμε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας, ώστε να σας διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να εκσυγχρονίσετε και να απλοποιήσετε τις διεργασίες της επιχείρησής σας. Είτε θέλετε να επιταχύνετε την υλοποίηση, να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση στο cloud, να ρυθμίσετε κατ' απαίτηση μια λύση, να βελτιώσετε το IT ή να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό - η ομάδα σέρβις και υποστήριξης SAP βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας.

Previous

Ευθυγραμμίστε το ταλέντο του εργατικού σας δυναμικού με τους στόχους της εταιρίας σας, παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα στη διαδικασία στρατολόγησης

Ξεκινήστε και λειτουργήστε τη διαχείριση απόδοσης - με μετρήσιμο αντίκτυπο

Εξαργυρώστε επιχειρηματική αξία γρηγορότερα με ένα μη διακοπτόμενο οδικό χάρτη στο cloud - και με χαμηλότερο TCO

Next

Τα καλύτερα του SuccessConnect 2015 On Demand

Ήταν άλλη μια συναρπαστική εβδομάδα στο SuccessConnect 2015 με χιλιάδες ηγέτες HR να παίρνουν εκτιμήσεις από μια εξέχουσα ομάδα βασικών ομιλητών και υποομάδες εργασίας. Δείτε ελεύθερα το SuccessConnect on demand.

Back to top