Skip to Content

Ενεργοποιήστε τους αγοραστές στη στιγμή με λογισμικό SAP Retail

Δώστε στους καταναλωτές τα προϊόντα, τις πληροφορίες, και προσωποποιημένη εμπειρία που επιθυμούν - όταν και όπου θέλουν. Γνωρίστε σε βάθος τους πελάτες σας και εντοπίστε σε
πραγματικό χρόνο (real - time): τι αγορές έχουν κάνει, τι αγορές σκοπεύουν να κάνουν, τι αγορές κάνουν αυτή τη στιγμή και τι ανάγκες έχουν ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Δείτε μια συνοπτική παρουσίαση του SAP for Retail
Previous

What are leading analysts saying about SAP?

SAP takes the lead in supply chain execution and fulfillment 

In an IDC MarketScape study of seven key vendors with a robust suite of supply chain execution and fulfilment applications and the capability to provide an integrated approach to supply
chain execution and fulfilment, SAP is named the leader. 

SAP takes the lead in supply chain execution and fulfillment

In an IDC MarketScape study of seven key vendors with a robust suite of supply chain execution and fulfilment applications and the capability to provide an integrated approach to supply chain execution and fulfilment, SAP is named the leader. 

SAP takes the lead in supply chain execution and fulfillment

In an IDC MarketScape study of seven key vendors with a robust suite of supply chain execution and fulfilment applications and the capability to provide an integrated approach to supply chain execution and fulfilment, SAP is named the leader. 

24% λιγότερες DSO*

Έμποροι λιανικής που παρέχουν στις οικονομικές ομάδες τους μια έγκυρη και ολοκληρωμένη εικόνα των κύριων μετρικών έχουν 24% λιγότερες μέρες πίστωσης (DSO) σε σχέση με όσους δεν το κάνουν. Πού βρίσκεται η επιχείρησή σας;

Next

Αναζήτηση για το μέλλον του λιανεμπορίου

Πώς προετοιμάζονται οι Brooks Brothers, Salvatore Ferragamo και άλλοι για το μέλλον του λιανεμπορίου; Χρησιμοποιούν το SAP για να απλουστεύσουν το IT και να παράσχουν μια εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία.

Δοκιμάστε το SAP CAR – δωρεάν

Δοκιμάστε το SAP Customer Activity Repository (SAP CAR). Θα δείτε πώς αυτή η πλατφόρμα για λιανικό σχεδιασμό - πρόβλεψη και ανάλυση - μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε γρήγορα τα δεδομένα POS, να αποκτήσετε μια εικόνα 360° των πελατών σας και να πάρετε ενοποιημένες απαιτητικές αποφάσεις σε δευτερόλεπτα.

Μικρή επιχείρηση λιανικής; Διευρύνετε τους ορίζοντές σας

Με το SAP Anywhere μπορείτε. Ανοίξτε online κατάστημα εντός λεπτών και πωλήστε σε ψηφιακά καταστήματα όπως τα Amazon και eBay. Συγχρονίστε το απόθεμά σας αυτόματα και δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Γνωρίστε νέες προοπτικές από ειδικούς της βιομηχανίας λιανικών πωλήσεων

Previous

Συνδεθείτε με ειδικούς στη βιομηχανία λιανεμπορίου  

Εξερευνήστε χρήσιμες πηγές και απαραίτητες πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να υλοποιήσει και να χρησιμοποιήσει λύσεις SAP for Retail.

Πωλήσεις και μάρκετινγκ: 5 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα δίκτυα

Δεν είναι απλά τμήματα προμηθειών που αγωνίζονται να αξιοποιήσουν τα επιχειρηματικά δίκτυα ώστε να προσαρμοστούν στη δικτυωμένη οικονομία του σήμερα...

Οι μεγαλύτερες αλλαγές στο λιανεμπόριο σε 100 χρόνια

Μάθετε για τις πιεστικές απαιτήσεις - και τις πραγματικές ευκαιρίες - στη βιομηχανία λιανεμπορίου από τους πρωτοπόρους Pat Bakey και Thomas Vetter.

Next

Όταν η μικρή επιχείρηση κάνει μεγάλα όνειρα

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο ανοίγοντας online shop.

Με το SAP Anywhere τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, ελέγχοντας - μεταξύ άλλων - τις πωλήσεις, τη διαχείριση παραγγελιών, τα έσοδα και τα έξοδά σας με ενα μόνο λογισμικό.

 

Έμποροι λιανικής, διακριθείτε στη βιομηχανία σας με το SAP Digital Business Services

Η βιομηχανία λιανεμπορίου αλλάζει. Οι πελάτες είναι στο επίκεντρο και, προβλέποντας την επόμενη κίνησή τους, μπορείτε να ξεχωρίσετε. Χρειάζεστε μια ευκίνητη εφοδιαστική αλυσίδα που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις καταναλωτικές ανάγκες και το πολυ-κανάλι είναι το «νέο μαύρο». Θέλετε να να συμπεριλάβετε και να ενεργοποιήσετε τον νέο δυναμικό αγοραστή σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να είστε ευέλικτοι και να απλοποιήσετε τις σύνθετες διεργασίες.

Το SAP Digital Business Services μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε αυτές τις ανάγκες. Με δεκαετίες βιομηχανικής εμπειρίας, σας βοηθάμε να κατανοήσετε την κατάσταση της επιχείρησής σας, δουλεύουμε μαζί για την πρόοδο και σας εξασφαλίζουμε τη γρήγορη επιτυχία. Αποκτήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς σας στόχους και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Το SAP Digital Business Services μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας:

Previous

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο των πελατειακών σχέσεων και επωφεληθείτε από ενοποιημένες πληροφορίες, πρωτοπόρες τεχνολογίες, καινοτόμους οδικούς χάρτες και μια πολυ-καναλική στρατηγική

Εξελίξτε την εφοδιαστική σας αλυσίδα για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες δυναμικές ανάγκες της βιομηχανίας λιανεμπορίου - διατηρώντας την ταυτόχρονα διαφανή, αποδοτική και εξασφαλίζοντας τον ακριβή σχεδιασμό

Αξιοποιήστε πελατειακές προβλέψεις πραγματικού χρόνου και μια λεπτομερή εικόνα των αλληλεπιδράσεων - για πελατοκεντρικό μάρκετινγκ, στοχευμένες προσφορές και προσωποποιημένες εμπειρίες αγορών

Next

Μάθετε για την ψηφιακή μεταμόρφωση

Δείτε ομιλίες, συνεδρίες και άλλα – από το SAPPHIRE NOW και το Ετήσιο Συνέδριο ASUG.

Εκπαίδευση και επιμόρφωση SAP

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το λογισμικό SAP, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και αποκτήστε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην επιχείρησή σας. Η πλήρης σουίτα προγραμμάτων εκπαίδευσης, εξάσκησης στο λογισμικό και πιστοποιήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ισχύ των λύσεων SAP που διαθέτετε.

Back to top