Skip to Content

Επικεντρωθείτε στους πελάτες με το λογισμικό για ασφαλιστικές εταιρείες

Ικανοποιήστε τους σημερινούς υπέρ-συνδεδεμένους πελάτες σε όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των κινητών - με λογισμικό SAP για την ασφαλιστική βιομηχανία. Οι λύσεις μας χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία για να σας βοηθήσουν να εξορθολογίσετε τη διαχείριση αποζημιώσεων, να απλοποιήσετε την διοικητική πολιτική και να διαχειριστείτε ενεργά τον κίνδυνο και τη συμβατότητα. Επιταχύνετε την ανάπτυξη προϊόντος - και χρησιμοποιήστε προηγμένο ασφαλιστικό CRM στις πωλήσεις σας και στο μάρκετινγκ.

Μάθετε περισσότερα

Διαθέτουμε λογισμικά για κάθε τομέα της ασφαλιστικής εταιρείας σας

Previous
Next
Previous

Demo: Ασφαλιστικός αναλυτής SAP

Παρακολουθήστε ένα μικρό demo του SAP Insurance Analyzer – λογισμικό ενοποιημένης διαχείρισης οικονομικών και κινδύνου. Θα δείτε πώς αυτή η λύση σας επιτρέπει να υπολογίσετε, να αναλύσετε και να απεικονίσετε χρηματοοικονομικές καταστάσεις και κεφαλαιακές απαιτήσεις φερεγγυότητας σε πραγματικό χρόνο.

Πόσο πελατοκεντρικοί είστε;

11%* των οργανισμών οικονομικών υπηρεσιών έχουν μια οπτική 360° για τους πελάτες τους και μπορούν να τους παρέχουν συνεπή πολυ-καναλική εμπειρία για όλα τους τα προϊόντα. Κατά πόσο στέκεται στο ύψος του ο οργανισμός σας;

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Previous

Η επίδραση του cloud στις οικονομικές υπηρεσίες

Ανακαλύψτε γιατί ο τραπεζικός και ο ασφαλιστικός τομέας στις μεγάλες περιφερειακές αγορές υιοθετούν ευρέως τεχνολογίες cloud - και μάθετε πώς τις χρησιμοποιούν. Αυτή η αναφορά της Ovum συνοψίζει τα αποτελέσματα από μια έρευνα σε 400 CIO οικονομικών οργανισμών.

Η ασφάλιση στην ψηφιακή εποχή

Μάθετε πώς ασφαλιστές ζωής και P&C σε όλο τον κόσμο αξιοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες όπως τα Big Data analytics και το Διαδίκτυο των πραγμάτων - και κινούνται προς μία «πρώτα ο πελάτης» προσέγγιση. Διαβάστε την αναφορά του Economist Intelligence Unit (EIU) για λεπτομέρειες.

Συνεργασία χρηματοοικονομικού ρίσκου

Οι προοδευτικές ασφαλιστικές εταιρίες επιδιώκουν μεγαλύτερη διατμηματική συνεργασία με τα οικονομικά. Ανακαλύψτε πώς υλοποιούν τη μετάβαση - σε αυτή την αναφορά της IDC Financial Insights που βασίζεται σε μια παγκόσμια μελέτη ασφαλιστικών και οικονομικών πρακτόρων.

Next

Γνωρίστε νέες προοπτικές από ειδικούς της ασφαλιστικής βιομηχανίας

Previous

Μπορούν οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες να καινοτομήσουν, όπως οι νεοσύστατες; Ναι, αν ξεφύγουν από το «εταιρικό ανοσοποιητικό σύστημα»

Η ασφαλιστική βιομηχανία είναι αναμφίβολα έτοιμη για μεγάλες ιδέες.  Το ερώτημα είναι ποιος θα φέρει την ιδέα που θα «αλλάξει το παιχνίδι» σε μια αγορά που επικεντρώνεται όλο και πιο έντονα στους πελάτες.

Συνεργασία και το Internet των πραγμάτων: Πώς οι ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να επιβιώσουν και να διαπρέψουν στη δικτυωμένη οικονομία

Για την ασφαλιστική βιομηχανία, το Internet των πραγμάτων (IoT) είναι πολλά υποσχόμενο. Σήμερα, οι ασφαλιστές είναι σε θέση να χρησιμοποιούν συνδεδεμένα οχήματα σε συνδυασμό με το IOT για τη συλλογή δεδομένων σε σχέση με την οδηγική συμπεριφορά, τοποθεσία, διαγνωστικά στοιχεία οχήματος κ.ά.

Τελευταία ενημέρωση SAPPHIRE NOW: Η ψηφιακή μεταμόρφωση και το μέλλον των ασφαλίσεων

Τα περίπτερα έκλεισαν, οι Coldplay έριξαν την αυλαία και οι συμμετέχοντες του SAPPHIRE NOW από όλο τον κόσμο επέστρεψαν στα σπίτια τους γεμάτοι νέες ιδέες και εμπειρίες.  Διαβάστε μια ανακεφαλαίωση των ημερίδων του SAPPHIRE για την ασφαλιστική βιομηχανία.

Next
Previous

Ετοιμαστείτε για «κινητούς ασφαλιζόμενους»

Ανακαλύψτε πώς οι κινητές τεχνολογίες σφυρηλατούν νέους δεσμούς μεταξύ ασφαλιστών και ασφαλιζομένων. Αυτό το γράφημα ερευνά πώς κινητές εφαρμογές και δεδομένα δίνουν στις ασφαλιστικές εταιρίες την ευκαιρία να προσφέρουν κατ' απαίτηση, προσωποποιημένες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στον περιορισμό κινδύνων και απωλειών.

Επανεξετάζοντας την ασφάλιση στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας

Σύμφωνα με δύο παγκόσμιες έρευνες του Economist Intelligence Unit, 64% των καταναλωτών επικοινωνούν με τους ασφαλιστές τους κάθε 6 μήνες - ή ακόμα πιο αραιά. Διαβάστε αυτή την αναφορά για να μάθετε πώς το κινητό κανάλι διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ ασφαλιστών και ασφαλιζομένων.

Next

Αναθεωρήστε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας σας με το SAP Digital Business Services

Η ψηφιακή οικονομία έχει σημαντικό αντίκτυπο στους πελάτες της SAP και απαιτείται νέο επίπεδο οργάνωσης για την εξέλιξη της επιχείρησης, την αξιοποίηση της αξίας της και τη διασφάλιση της συνέχειας. Οι SAP Digital Business Services ενώνουν τις δυνάμεις της επιχείρισης και του IT, ώστε να αναθεωρήσετε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας σας μέσω ενός ψηφιακού επιχειρηματικού πλαισίου.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 χρόνια σε συνεργασία με τους πιο πρωτοποριακούς οργανισμούς του κόσμου και ένα ισχυρό σύστημα συνεργατών, οι SAP Digital Business Services θα σας οδηγήσουν στην καινοτομία και την ψηφιακή μεταμόρφωση, διασφαλίζοντας σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες.

Previous

Εξελίξτε την επιχείρησή σας ανοίγοντας νέους ορίζοντες με τη βοήθεια ενός αξιόπιστου συμβούλου που σας γνωρίζει καλά

Αξιοποιήστε την επιχειρηματική αξία της επένδυσης SAP στο μέγιστο και προσδιορίστε μια σαφή ψηφιακή πορεία για την υιοθέτησή της

Διασφαλίστε τη συνέχεια της επιχείρησής σας με ενεργή καθοδήγηση κατά τη μετάβαση στην τεχνολογία επόμενης γενιάς

Next

Λάβετε εκπαίδευση και επιμόρφωση SAP

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το λογισμικό SAP, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και αποκτήστε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην επιχείρησή σας. Η πλήρης σουίτα προγραμμάτων εκπαίδευσης, εξάσκησης στο λογισμικό και πιστοποιήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ισχύ των λύσεων SAP που διαθέτετε.

Back to top