Skip to Content

Παρέχετε στον καταναλωτή τα προϊόντα που επιθυμεί

Προσαρμόστε κάθε πτυχή των διαδικασιών σας στις ανάγκες των καταναλωτών νέας γενιάς, από την ανάπτυξη προϊόντος μέχρι την λιανική πώληση, χρησιμοποιώντας τις λύσεις SAP για την βιομηχανία συσκευασμένων καταναλωτικών αγαθών (CPG). Το λογισμικό μας θα σας βοηθήσει να προβλέψετε, να προγραμματίσετε και να διαχειριστείτε την ζήτηση για καινοτόμα καταναλωτικά αγαθά και προϊόντα καθώς και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Μία επισκόπηση του SAP for Consumer Products

Διαθέτουμε λογισμικό για κάθε πτυχή της επιχείρησης καταναλωτικών προϊόντων που παρέχετε

Previous

Παραγωγή δημοφιλών προϊόντων, συντομότερα.

Συντομεύστε τον χρόνο από την παραγωγή μέχρι την προώθηση στην αγορά με προϊόντα που θέλει ο καταναλωτής, όταν και όποτε τα ζητήσει. Οι λύσεις καταναλωτικών προϊόντων SAP θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε γρήγορα στις δυναμικές απαιτήσεις του πελάτη, βελτιστοποιώντας παράλληλα τις επενδύσεις σας για προωθητικές ενέργειες και διαχείριση λιανικής πώλησης.

15% των εταιριών καταναλωτικών προϊόντων

παρακολουθεί την προσέλκυση του κάθε πελάτη ξεχωριστά σε πραγματικό χρόνο. Θέλετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους καταναλωτές;
Next
Previous

Μετατροπή των καταναλωτικών δεδομένων σε προβλέψεις για τη λήψη μέτρων

Τι είναι αυτό που αποτρέπει τους οργανισμούς καταναλωτικών προϊόντων από το να οδηγήσουν τις προβλέψεις που προκύπτουν βάσει της ζήτησης σε ένα νέο τολμηρό επίπεδο; Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς οι οργανισμοί καταναλωτικών προϊόντων μπορούν επιτέλους να υλοποιήσουν αυτό που κάποτε φάνταζε πολύ ουτοπικό ή ακριβό για να πραγματοποιηθεί. 

Next

Ψηφιακός Μετασχηματισμός για Καταναλωτικά Προϊόντα

Στην βιομηχανία των καταναλωτικών προϊόντων, η ψηφιακή οικονομία σηματοδοτεί μία τεράστια αλλαγή. Τα προϊόντα παραμένουν σημαντικά, ωστόσο, στην εποχή μας αυτό που καθιστά μία επιχείρηση ξεχωριστή είναι η εμπειρία καταναλωτή που προσφέρει. Για να το πετύχετε, χρειάζεστε καταναλωτές πιο αφοσιωμένους από ποτέ. Αυτό σημαίνει, κεφαλαιοποίηση της ευκαιρίας για εξασφάλιση καλύτερων αποτελεσμάτων, στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας όπου οι αλληλεπιδράσεις συμβαίνουν αυτόματα, οι αποφάσεις λαμβάνονται εδώ και τώρα και η γνώση είναι απαραίτητη σε πραγματικό χρόνο.

Previous

Επιτακτική ανάγκη ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Γιατί ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι τόσο σημαντικός για τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων; Τι διακυβεύεται; Και ποιες είναι οι ευκαιρίες; Ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει ο διακεκριμένος αναλυτής IDC, Simon Ellis, απαντά σε αυτά τα ερωτήματα καθώς και σε πολλά άλλα σχετικά με το μέλλον της βιομηχανίας καταναλωτικών προϊόντων στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας. 

Μηχανική εκμάθηση και τεχνητή νοημοσύνη 

Πώς θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του σημερινού, δυναμικού καταναλωτή; Μάθετε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων να εξατομικεύσουν την εμπειρία του πελάτη και να αυξήσουν την κερδοφορία.
Next
Previous

Αδράξτε την ευκαιρία : Προσελκύστε και κερδίστε το αγοραστικό κοινό

Για να επιβιώσετε και να πετύχετε στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας θα πρέπει να βάλετε τον καταναλωτή στο κέντρο των επιχειρηματικών διαδικασιών σας. Αυτό σημαίνει να επαναπροσδιορίσετε τα πάντα, από τα επιχειρηματικά μοντέλα μέχρι τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τον τρόπο που εργάζεστε. Ακολουθούν σχετικές προτάσεις τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας.

Δημιουργώντας στο λεπτό εμπειρίες πελατών με τις λύσεις SAP Hybris

Οι σημερινοί συνδεδεμένοι καταναλωτές επωφελούνται από εμπειρίες εμπορικών σημάτων περισσότερο ακόμα και από τα ίδια τα προϊόντα. Για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν αυτούς τους καταναλωτές, οι εταιρίες στην βιομηχανία καταναλωτικών προϊόντων αναζητούν νέους τρόπους σύνδεσης και προσέλκυσης στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας. Οι λύσεις SAP Hybris μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.
Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Αποκτήστε νέες προοπτικές που παρέχουν οι ειδικοί των καταναλωτικών προϊόντων

Previous
 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της IDC (International Data Corporation) μέχρι το 2018 το ένα τρίτο των 20 κορυφαίων ηγετών που κατέχουν μερίδιο στην αγορά στους περισσότερους κλάδους θα έχει επηρεαστεί σοβαρά από νέους αλλά και επαναπροσδιορισμένους ανταγωνιστές.
 
Μέχρι το 2020 εκτιμάται ότι το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) θα έχει φτάσει σε περίπου 50 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές φέρνοντας μία τεράστια αλλαγή στα πράγματα, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
 
Οι εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων που ευημερούν στην ψηφιακή οικονομία, παρέχουν αδιάλειπτη προσέγγιση στον καταναλωτή.

 

Next
Previous

Ακολουθήστε τη SAP για το CP Industry
στο Twitter

Αποκτήστε πρόσβαση στα τελευταία νέα της βιομηχανίας, αναλύσεις και λογισμικό CPG για ανάπτυξη προϊόντος, παραγωγή, εφοδιαστική αλυσίδα, μάρκετινγκ και διάφορα άλλα.

Συνδεθείτε με το SAP Consumer Products LinkedIn Group

Εγγραφείτε στο LinkedIn Group για να δικτυωθείτε και να επικοινωνήσετε με άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας CPG και αποκτήστε νέες γνώσεις και ευκαιρίες.

 

 

Επισκεφτείτε το Consumer Products Community

Συμμετέχετε στην συζήτηση που γίνεται στο κοινωνικό δίκτυό μας για την βιομηχανία CPG. Αναζητήστε τις ιδέες και τις προοπτικές των ειδικών και εγγραφείτε στα online forum της SAP.

Next
Back to top