Skip to Content

Δώστε στο κοινό τα προϊόντα που επιθυμεί

Συγκροτήστε τις επιχειρηματικές λειτουργίες σας με τις ανάγκες της επόμενης γενιάς καταναλωτών - από την ανάπτυξη προϊόντων μέχρι τη λιανική πώληση - με τις  λύσεις SAP για την βιομηχανία τυποποιημένων καταναλωτικών αγαθών (CPG industry). Το λογισμικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε, να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τις απαιτήσεις για καινοτόμα καταναλωτικά αγαθά και προϊόντα, και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Δείτε μια συνοπτική παρουσίαση: SAP for Consumer Products

Διαθέτουμε λογισμικά για κάθε τομέα καταναλωτικών προϊόντων της επιχείρησής σας

Previous

Μετατροπή των καταναλωτικών δεδομένων σε προβλέψεις για τη λήψη μέτρων

Τι είναι αυτό που αποτρέπει τους οργανισμούς καταναλωτικών προϊόντων από το να οδηγήσουν τις προβλέψεις που προκύπτουν βάσει της ζήτησης σε ένα νέο τολμηρό επίπεδο; Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς οι οργανισμοί καταναλωτικών προϊόντων μπορούν επιτέλους να υλοποιήσουν αυτό που κάποτε φάνταζε πολύ ουτοπικό ή ακριβό για να πραγματοποιηθεί. 

14%
λιγότερες μέρες απογραφής αποθεμάτων*

Οι εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων που πραγματοποιούν πρόβλεψη απογραφής αποθεμάτων για διάφορους συνδυασμούς αποθηκευτικών χώρων και τοποθεσιών παρουσιάζουν 14% λιγότερες μέρες απογραφής σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πού βρίσκεται η δικιά σας εταιρία;

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Previous

Μετατροπή των δεδομένων πελατών σε προβλέψεις για τη λήψη μέτρων

Τι είναι αυτό που αποτρέπει τους οργανισμούς καταναλωτικών προϊόντων από το να οδηγήσουν τις προβλέψεις που προκύπτουν βάσει της ζήτησης σε ένα νέο τολμηρό επίπεδο; Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς, με την άνοδο των καινοτομικών αναλύσεων, είναι επιτέλους δυνατή η υλοποίηση αυτού που κάποτε φάνταζε πολύ ουτοπικό ή ακριβό για να πραγματοποιηθεί.

Παράγετε τα προϊόντα που έχουν ζήτηση - γρηγορότερα

Επιταχύνετε το χρόνο διάθεσης στην αγορά για τα προϊόντα με μεγάλη ζήτηση - όταν και όπως τα θέλουν οι καταναλωτές. Μάθετε πώς οι λύσεις SAP για καταναλωτικά προϊόντα μπορούν να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε γρηγορότερα στις δυναμικές απαιτήσεις των καταναλωτών, βελτιστοποιώντας παράλληλα τις επενδύσεις σας για εμπορική προώθηση και brand management.

Next

Γνωρίστε νέες προοπτικές από ειδικούς των καταναλωτικών προϊόντων

Previous

Ποιος είναι υπέυθυνος για την διατροφή των χοίρων που εκτρέφονται στην Κίνα?

Παλαιότερα η πρόσληψη θερμίδων για τον πληθυσμό της Κίνας βασιζόταν σε υδατάνθρακες όπως το ρύζι, τα σιτηρά και τα φασόλια. Αλλά οι διατροφικές προτιμήσεις της χώρας αλλάζουν.

Πέντε λόγοι για τους οποίους οι εταιρίες CP δεν θα ήθελαν να χάσουν το Best Practices for Consumer Products event

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι κορυφαίες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων (CP) έρχονται στην Ατλάντα για το Best Practices for Consumer Products event από 5 έως 7 Οκτωβρίου που δεν πρέπει να χάσει κανείς και στο οποίο χορηγοί είναι η SAP και η ASUG.

Γιατί οι εταιρίες CP χρειάζονται ένα ψηφιακό δίκτυο Digital Value για να έχουν κέρδος

Για να σταθούν στον υψηλά ανταγωνιστικό, ευέλικτο και ψηφιακό σύγχρονο κόσμο, οι εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων (CP) πρέπει να μεταλλάξουν σε βάθος τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και τις επιχειρηματικές διαδικασίες τους - καθώς και τις λειτουργίες IT που τις υποστηρίζουν. Γιατί; 

Next
Previous

Ακολουθήστε το SAP for the CPG Industry στο Twitter

Συνδεθείτε με τα τελευταία νέα τις βιομηχανίας, τις προβλέψεις και το λογισμικό CPG για την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή, την εφοδιαστική αλυσίδα, το μάρκετινγκ και ακόμα περισσότερα.

Συνδεθείτε με το SAP Consumer Products LinkedIn Group

Γίνετε μέλος στο LinkedIn Group μας για να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας CPG – και ενημερωθείτε για νέες προβλέψεις και ευκαιρίες.

 

 

Επισκεφτείτε την κοινότητα Consumer Products Community

Πάρτε μέρος στη συζήτηση στο κοινωνικό μας δίκτυο για τη βιομηχανία CPG. Αποκτήστε πρόσβαση σε προβλέψεις και απόψεις ειδικών, και συμμετέχετε σε SAP online forums.

Next

Ετήσιο συνέδριο SAPPHIRE NOW + ASUG

Network with SAP execs, experts, and partners and explore the latest innovative solutions. Be there May 17-19.

Αναθεωρήστε τον τρόπο που δραστηριοποιήστε με SAP Digital Business Services

Η ψηφιακή οικονομία επηρεάζει σημαντικά τους πελάτες SAP και απαιτείται ένα νέο επίπεδο οργάνωσης για την εξέλιξη της επιχείρησής σας, την πλήρη αξιοποίηση της επιχειρηματικής αξίας και την εξασφάλιση της επιχειρηματικής συνέχειας. Το SAP Digital Business Services συνδυάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και την τεχνολογία πληροφορικής για να σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο ψηφιακών επιχειρήσεών μας.

Βασισμένες σε περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε συνεργασία με τους πιο προοδευτικούς οργανισμούς του κόσμου και με ένα σθεναρό οικοσύστημα συνεργατών, οι υπηρεσίες SAP Digital Business Services μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς την καινοτομία και την ψηφιακή μεταμόρφωση, ενώ ασφαλίζουν τις κρίσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες.

Previous

Εξελίξτε την επιχείρησή σας πρωτοπορώντας με έναν έμπιστο σύμβουλο που σας γνωρίζει καλά

Αξιοποιήστε την πλήρη επιχειρηματική αξία της επένδυσης SAP σας και ορίστε έναν σαφή ψηφιακό μονοπάτι για να υιοθετήσετε

Εξασφαλίστε επιχειρηματική συνέχεια με ενεργή καθοδήγηση, ενώ μεταφέρεστε στην τεχνολογία επόμενης γενιάς

Next

Αποκτήστε εκπαίδευση και επιμόρφωση SAP

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το λογισμικό SAP, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και αποκτήστε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην επιχείρησή σας. Η πλήρης σουίτα προγραμμάτων εκπαίδευσης, εξάσκησης στο λογισμικό και πιστοποιήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ισχύ των λύσεων SAP που διαθέτετε.

Back to top