Skip to Content

Χρηματο-οικονομικές Υπηρεσίες: Επεκτείνετε τα όριά σας με το SAP banking software

Αποκτήστε την ευελιξία που χρειάζεστε ώστε να ανταποκρίνεστε στις διαρκώς αυξανόμενες προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών - με το λογισμικό της SAP για τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Αυξήστε τα περιθώρια κέρδους και ανταποκριθείτε εύκολα σε προκλήσεις όπως οι υψηλές κεφαλαιακές απαιτήσεις, οι αυστηροί κανονισμοί και η μετάβαση στις ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Πώς η χρήση κινητών συσκευών μεταμορφώνει το retail banking

     

Previous

Ζήστε την εμπειρία του real-time banking στο cloud

Ανακαλύψτε τραπεζικές λύσεις SAP που συνδυάζουν τη δύναμη της τεχνολογίας In-memory με την απλότητα του cloud. Αυτές οι καινοτόμες εφαρμογές υποστηρίζουν τα πάντα, από πολυκαναλικές τραπεζικές υπηρεσίες και διαχείριση πελατειακών σχέσεων μέχρι διαχείριση κινδύνου και συμβατότητας.

Πόσο πελατοκεντρική είναι η τράπεζά σας;

Η παροχή συνεπούς εμπειρίας για τον πελάτη δεν είναι εύκολη. Οι οικονομικοί οργανισμοί όμως που δεν μπορούν να συντονίσουν και να προσωποποιήσουν τις πελατειακές συναλλαγές τους σε όλα τα κανάλια, κινδυνεύουν να χάσουν τους πελάτες τους από άλλες τράπεζες. Κατά πόσο στέκεται στο ύψος της η εταιρία σας;

Next

SAP Financial Services Forum

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 5ο ετήσιο Financial Services forum.

Επαναλήψεις και παρουσιάσεις είναι τώρα διαθέσιμες on demand. 

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

   

Previous

Η SAP θεωρείται πρωτοπόρος στις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες λιανικής

Ανακαλύψτε γιατί η SAP θεωρείται πρωτοπόρος στα συστήματα βασικών τραπεζικών υπηρεσιών. Η έρευνα Magic Quadrant της Gartner για τις διεθνείς βασικές τραπεζικές υπηρεσίες λιανικής, αξιολόγησε τους διάφορους παρόχους με βάση τις λύσεις για τη διαχείριση οικονομικών συναλλαγών στη λιανική τραπεζική αγορά - και η SAP κέρδισε την πρώτη θέση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ευθυγράμμιση κινδύνου και χρηματο - οικονομικών στις τράπεζες

Μάθετε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες τράπεζες - και πώς θα τις ξεπεράσετε. Η αναφορά της Chartis Research τονίζει την αυξανόμενη ανάγκη για ενοποίηση κινδύνου και χρηματο - οικονομικών και εξετάζει τη νέα τραπεζική τεχνολογία που θα βοηθήσει τους οικονομικούς οργανισμούς να ευδοκιμήσουν στο ψηφιακό μέλλον.

Next

Γνωρίστε νέες προοπτικές από ειδικούς της τραπεζικής βιομηχανίας

Previous

Γίνετε μέλος στην κοινότητα SAP Banking View Community

Παραμείνετε στην κορυφή της νέας τραπεζικής τεχνολογίας με τις αναφορές των βιομηχανικών αναλυτών μας, τις πληροφορίες για τρέχοντα προϊόντα και τις πιο σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές.

Banking Industry Architecture Network

Γίνεται μέλος μιας κοινότητας πρωτοπόρων της τραπεζικής βιομηχανίας, που προσφέρουν online σεμινάρια, αναφορές και events που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στην κορυφή των εξελίξεων.

Επισκεφτείτε την κοινότητα SAP for Banking

Μάθετε πώς θα βελτιστοποιήσετε τα βασικά τραπεζικά σας συστήματα και δώστε ώθηση στην απόδοση μέσα από συζητήσεις, δημοσιεύσεις σε blog, αναφορές και άλλες πηγές.

Next
Previous

Επαναπροσδιορίζοντας τις τραπεζικές εργασίες σε έναν ψηφιακό κόσμο

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν εφαρμογές mobile banking για να ελέγχουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και να κάνουν πληρωμές. Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε την τελευταία τεχνολογία digital banking για να προσφέρετε υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες - έτσι μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας περισσότερα από όσα θέλουν, όπου και όπως τα θέλουν.

Το μέλλον του mobile banking βρίσκεται εδώ

Η κινητή και άλλες νέες τεχνολογίες επαναπροσδιόρισαν τον τρόπο λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος. Διαβάστε αυτή την αναφορά για να μάθετε περισσότερα για τη ραγδαία άνοδο του digital banking - και το αντίκτυπο που έχει στη βιομηχανία οικονομικών υπηρεσιών τώρα που οι πελάτες απαιτούν την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών σε κάθε συσκευή. Διαβάστε την αναφορά του Economist

Next

Το Digital Banking ενηλικιώνεται

Η κατάλληλη τεχνολογία digital banking μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να σας βοηθήσει απλώς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των πελατών σας - μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε μελλοντικές ανάγκες. Μάθετε τα πάντα για την τεχνολογία SAP και πώς διευκολύνει την παροχή προσωποποιημένων οικονομικών υπηρεσιών σε όλα τα ψηφιακά ή πραγματικά σημεία επαφής - σε πραγματικό χρόνο.

Μάθετε περισσότερα για το Digital Banking

Εκπαίδευση SAP

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το λογισμικό SAP, αναπτύξτε νέες δεξιότητες και αποκτήστε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην επιχείρησή σας. Η πλήρης σουίτα προγραμμάτων εκπαίδευσης, εξάσκησης στο λογισμικό και πιστοποιήσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ισχύ των λύσεων SAP που διαθέτετε.

Απελευθερώστε την πλήρη ισχύ του τραπεζικού λογισμικού σας με το SAP Digital Business Services

Η ανάλυση κινδύνου ρευστότητας πραγματικού χρόνου, οι εφαρμογές mobile banking βασισμένες στο cloud, τα Big Data analytics, και η πολυκαναλική επικοινωνία με τον πελάτη είναι μόνο κάποιες από τις συνιστώσες των τραπεζικών εργασιών του αύριο. Για να επιτύχουν μέσα σε αυτήν την όλο και πιο ανταγωνιστική και ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, οι εταιρίες οικονομικών υπηρεσιών χρειάζονται λύσεις βασισμένες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Νέα κανάλια και προϊόντα χρειάζονται για να προσελκύσουν ενημερωμένους πελάτες - και την ίδια στιγμή, οι τράπεζες χρειάζεται να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και να συμμορφωθούν με κανονισμούς και απαιτήσεις αυστηρότερες από ποτέ.

Μεγιστοποιήστε την πραγματική αξία των λύσεών σας για τραπεζικές και οικονομικές υπηρεσίες με το SAP Digital Business Services. Διαθέτουμε περισσότερους από 30.000 εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συμβούλους που βασίζονται σε 40 χρόνια εμπειρίας με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες - και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε τις ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς σας στόχους και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Το SAP Digital Business Services μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας:

Previous

Επιλέξτε την κατάλληλη τεχνολογική λύση για την εταιρία σας εξετάζοντας σενάρια υψηλής αξίας και καθορίζοντας τον τεχνολογικό οδικό σας χάρτη

Εισάγετε ταχύτατα νέα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά προσαρμόζοντας τις προσφορές σας στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών.

Μετατρέψτε τα πολύπλοκα υπάρχοντα συστήματα σε μια απλή και ευέλικτη τραπεζική πλατφόρμα.

Επιτύχετε λειτουργική αποτελεσματικότητα ώστε να δώσετε ώθηση στην παραγωγικότητα και να επεκτείνετε τα όρια ολόκληρου του οργανισμού σας

Next
Back to top