Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

Όλα τα
Προϊόντα

Κατηγορίες Χαρτοφυλακίου

Αναζητήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε όλους τους κλάδους και βρείτε εκείνες που θα συμβάλλουν στην καλύτερη, ταχύτερη και απλούστερη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Επιλεγμένα Προϊόντα

Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να πραγματοποιήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και χρησιμοποιήστε σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες γρήγορα και με ασφάλεια στο cloud τόσο σήμερα όσο και κατά την διάρκεια ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

SAP S/4HANA

Βελτιώστε την λήψη αποφάσεων και αυξήστε την παραγωγικότητα με μία ψηφιακή βάση που υποστηρίζει τις σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες σας. Βασισμένη πάνω στην πλατφόρμα SAP HANA, η λύση SAP S/4HANA Enterprise Management έχει σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία χρήστη του SAP Fiori και παρέχεται τόσο στο cloud όσο και στις εγκαταστάσεις.

SAP HANA

Oι λύσεις SAP θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας, να παρέχετε επιχειρηματική ευφυΐα και να απλοποιήστε το περιβάλλον του τμήματος πληροφορικής (ΙΤ) με την πλατφόρμα δεδομένων που αποτελεί την βάση για όλες τις ανάγκες δεδομένων σας.

Concur Expense

Με την λύση αυτή θα μπορέσετε να ενσωματώστε το λογιστήριο, το ERP και τα έξοδα ταξιδιών σε ένα μοναδικό, βασισμένο στο cloud, σύστημα για κινητές συσκευές που διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία δαπανών.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Με αυτή την μοναδική σουίτα λύσεων που διαχειρίζεται τις σύνθετες απαιτήσεις της απευθείας προμήθειας υλικών, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις προμήθειες και τους προμηθευτές σε όλες τις κατηγορίες δαπανών

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Αντιδράστε πιο άμεσα, μειώστε τα κόστη και το φόρτο εργασίας του τμήματος πληροφορικής της επιχείρησής σας και ενισχύστε την λήψη καλύτερων αποφάσεων παρέχοντας εύκολη και αυτόνομη πρόσβαση σε πληροφορίες με μια ενοποιημένη πλατφόρμα για δεδομένα και analytics.

SAP Commerce Cloud

Παρέχει εξαιρετικές, απρόσκοπτες εμπειρίες ενοποιώντας όλα τα ψηφιακά και φυσικά σημεία επαφής του πελάτη, όπως είναι η ηλεκτρονική επικοινωνία, το κινητό τηλέφωνο, το τηλεφωνικό κέντρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία μοναδική πλατφόρμα.

SAP SuccessFactors Employee Central

Μετατρέψτε την εργασιακή εμπειρία με μία πολύγλωσση, βασισμένη στο cloud, λύση που εξυπηρετεί ως "σύστημα καταγραφής" για τα δεδομένα του ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και ως πλατφόρμα για βελτιστοποίηση των βασικών διαδικασιών HR.

Τεχνολογία και Καινοτομία

Στην ψηφιακή εποχή, οι ηγέτες στον χώρο των επιχειρήσεων θα πρέπει να υιοθετούν πρώτοι τις νέες, αναδυόμενες και μελλοντικές τεχνολογίες για να παραμένουν πάντα στην κορυφή. Πώς θα ξεκινήσετε; Ανακαλύψτε τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και προσδιορίστε τις καλύτερες ευκαιρίες για την εταιρία σας.
Big Data

Τα Big Data αυξάνονται διαρκώς και αποκτούν μεγαλύτερη ποικιλία. Έτσι, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι σε θέση να τα παρακολουθούν ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικές. Γνωρίστε τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις των Big Data, όπως είναι τα real-time analytics και AI – και μάθετε πώς θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας. 

Blockchain

H τεχνολογία Blockchain έχει την δυνατότητα να διαταράξει πλήρως την λειτουργία κάθε επιχειρηματικού κλάδου. Αυτή η τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού προχωράει πέρα από την έννοια των κρυπτονομισμάτων, περιλαμβάνοντας τα πάντα από τίτλους ιδιοκτησίας και πνευματική ιδιοκτησία μέχρι ψηφορίες. 

Cloud Computing

Από τα SaaS και PaaS στο προσωπικό και το hybrid, γνωρίστε καλύτερα την τεχνολογία cloud και τα οφέλη της. Μπορείτε επίσης να μάθετε τις τελευταίες τάσεις στο cloud καθώς και τα σημαντικότερα θέματα, όπως είναι ασφάλεια και οι επιλογές δημόσιου cloud.

Digital Business

Τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα θεωρούνται πια παρωχημένα στην ψηφιακή οικονομία. Μάθετε πώς θα αναμορφώσετε την επιχείρησή σας σε μία ψηφιακή επιχείρηση και γνωρίστε τις καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet of Things

Tο Internet of Things (IoT) συνδέει μηχανές με μηχανές (M2M) και μηχανές με ανθρώπους σχεδόν σε κάθε κλάδο. Ανακαλύψτε τον κόσμο των δικτύων, που περιλαμβάνει το IIoT και το Internet of Everything (IoE).

Machine Learning

Τα Artificial intelligence (AI), machine learning, και deep learning τροφοδοτούν μία νέα γενιά καινοτομιών λογισμικού. Δείτε πώς η τεχνολογία μπορεί να αξιοποιήσει το πλήθος των Big Data δημιουργώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις

Οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις είναι πιο ευέλικτες από τις μεγάλες εταιρίες, υιοθετώντας συχνά πρώτες τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Δείτε πώς οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις επωφελούνται από την ψηφιακή διαταραχή (digital disruption) και τις νέες τάσεις του ΙΤ με το SAP.

Επιστροφή στην αρχή