Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Chat Online Chat Offline
Αποκτήστε ζωντανή βοήθεια και συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο της SAP.
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Όλα τα
Προϊόντα

Επιλεγμένα Προϊόντα

Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να πραγματοποιήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και χρησιμοποιήστε σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες γρήγορα και με ασφάλεια στο cloud τόσο σήμερα όσο και κατά την διάρκεια ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

SAP S/4HANA

Βελτιώστε την λήψη αποφάσεων και αυξήστε την παραγωγικότητα με μία ψηφιακή βάση που υποστηρίζει τις σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες σας. Βασισμένη πάνω στην πλατφόρμα SAP HANA, η λύση SAP S/4HANA Enterprise Management έχει σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία χρήστη του SAP Fiori και παρέχεται τόσο στο cloud όσο και στις εγκαταστάσεις.

Πλατφόρμα SAP Cloud

Δημιουργήστε και αναπτύξτε εφαρμογές γρήγορα με την πλατφόρμα cloud as-a-service (PaaS). Με το SAP Cloud Platform, μπορείτε να προσφέρετε ασφαλείς επιχειρηματικές εφαρμογές που ενσωματώνουν και βελτιστοποιούν την μορφή του ΙΤ σας, ενισχύουν την ευελιξία και επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Previous Next

SAP HANA

Oι λύσεις SAP θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας, να παρέχετε επιχειρηματική ευφυΐα και να απλοποιήστε το περιβάλλον του τμήματος πληροφορικής (ΙΤ) με την πλατφόρμα δεδομένων που αποτελεί την βάση για όλες τις ανάγκες δεδομένων σας.

Concur Expense

Με την λύση αυτή θα μπορέσετε να ενσωματώστε το λογιστήριο, το ERP και τα έξοδα ταξιδιών σε ένα μοναδικό, βασισμένο στο cloud, σύστημα για κινητές συσκευές που διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία δαπανών.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Με αυτή την μοναδική σουίτα λύσεων που διαχειρίζεται τις σύνθετες απαιτήσεις της απευθείας προμήθειας υλικών, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις προμήθειες και τους προμηθευτές σε όλες τις κατηγορίες δαπανών

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Αντιδράστε πιο άμεσα, μειώστε τα κόστη και το φόρτο εργασίας του τμήματος πληροφορικής της επιχείρησής σας και ενισχύστε την λήψη καλύτερων αποφάσεων παρέχοντας εύκολη και αυτόνομη πρόσβαση σε πληροφορίες με μια ενοποιημένη πλατφόρμα για δεδομένα και analytics.

SAP Commerce Cloud

Παρέχει εξαιρετικές, απρόσκοπτες εμπειρίες ενοποιώντας όλα τα ψηφιακά και φυσικά σημεία επαφής του πελάτη, όπως είναι η ηλεκτρονική επικοινωνία, το κινητό τηλέφωνο, το τηλεφωνικό κέντρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία μοναδική πλατφόρμα.

SAP SuccessFactors Employee Central

Μετατρέψτε την εργασιακή εμπειρία με μία πολύγλωσση, βασισμένη στο cloud, λύση που εξυπηρετεί ως "σύστημα καταγραφής" για τα δεδομένα του ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και ως πλατφόρμα για βελτιστοποίηση των βασικών διαδικασιών HR.

Τεχνολογία και Καινοτομία

Στην ψηφιακή εποχή, οι ηγέτες στον χώρο των επιχειρήσεων θα πρέπει να υιοθετούν πρώτοι τις νέες, αναδυόμενες και μελλοντικές τεχνολογίες για να παραμένουν πάντα στην κορυφή. Πώς θα ξεκινήσετε; Ανακαλύψτε τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και προσδιορίστε τις καλύτερες ευκαιρίες για την εταιρία σας.
Επιστροφή στην αρχή