Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Businessman using a laptop in an office

Συνεργάτες SAP

Η Δύναμη της Συνεργασίας

Είτε είστε πελάτης που προσπαθεί να βρει έναν συνεργάτη, μία εταιρεία που επιθυμεί να μάθει και να εγγραφεί στο οικοσύστημα συνεργατών μας, ή είστε συνεργάτης SAP που επιθυμεί να συνδεθεί στην ασφαλή ιστοσελίδα μας βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Βρείτε έναν Συνεργάτη

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, οι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράσετε, διαμορφώσετε, υλοποιήσετε, υποστηρίξετε και εφαρμόσετε την λύση SAP που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες. Βρείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία με τον οποίο θα συνεργαστείτε.

Γίνετε Συνεργάτης

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο SAP με τις κορυφαίες κλαδικές λύσεις καθώς και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας. Αναζητήστε σήμερα τις ευκαιρίες συνεργασίας που παρέχουμε.

Πιστοποιήστε την Λύση Σας

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών στις καινοτόμες εφαρμογές που έχετε διαμορφώσει βάσει της τεχνολογίας SAP με μία πιστοποίηση από το SAP Integration and Certification Center που αποτελεί την επίσημη σφραγίδα έγκρισης της SAP.

Είστε Συνεργάτης;

Αν είστε ήδη συνεργάτης SAP, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα sappartneredge.com ώστε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ, εκδηλώσεις, πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις, υποστήριξη, demos, εκπαίδευση, παροχές και πολλά άλλα.

Επιστροφή στην αρχή