Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Chat Online Chat Offline
Αποκτήστε ζωντανή βοήθεια και συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο της SAP.
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας
Η δύναμη της συνεργασίας
Η δύναμη της συνεργασίας

Ανεξάρτητα εάν είστε πελάτης που προσπαθεί να βρει έναν συνεργάτη, μια εταιρεία που ψάχνει να εξερευνήσει και να συμμετάσχει στο σύστημα συνεργατών μας ή ένας συνεργάτης SAP που θέλει να συνδεθεί στον ασφαλή ιστότοπό μας –ήρθατε στο σωστό μέρος!

Προηγούμενο

Βρείτε έναν συνεργάτη

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το χώρο όπου δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας – οι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράσετε, να δημιουργήσετε, να υλοποιήσετε, να συντηρήσετε, να υποστηρίξετε και να εκτελέσετε τη λύση SAP που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Βρείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία για να συνεργαστείτε σήμερα.

Γίνετε συνεργάτης

Το πλήρες χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών λύσεων και το βραβευμένο πρόγραμμα συνεργατών της SAP θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδά σας από την υπάρχουσα επιχείρησή σας. Αναζητήστε σήμερα τις ευκαιρίες συνεργατών μας.

Είστε ήδη συνεργάτης;

Αν είστε ήδη συνεργάτης SAP, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο sappartneredge.com για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικά εργαλεία πωλήσεων και marketing, εκδηλώσεις, πληροφορίες λύσεων, υποστήριξη, επιδείξεις, εκπαίδευση, οφέλη και πολλά ακόμη.

Πιστοποίηση της λύσης μου

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών στις καινοτόμες εφαρμογές που αναπτύξατε με βάση την τεχνολογία SAP λαμβάνοντας πιστοποίηση από το SAP Integration and Certification Center –μια επίσημη σφραγίδα έγκρισης της SAP.

Επόμενο
Επιστροφή στην αρχή