Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Γυναίκα περπατάει στο δρόμο κοιτάζοντας στο τηλέφωνο

Τι είναι το CRM σήμερα;

 

Αυτή η ιστοσελίδα μεταφράστηκε από μηχανή για την διευκόλυνσή σας. Η SAP δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την ορθότητα ή την πληρότητα της μηχανικής μετάφρασης. Η αρχική αγγλική ιστοσελίδα μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο χάρτη στην πάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

CRM για πωλήσεις, μάρκετινγκ, υπηρεσίες και ηλεκτρονικό εμπόριο

Με μία βάση δεδομένων και ενοποιημένες διαδικασίες, το CRM συνδέει όλες τις δραστηριότητες πελάτη. Προσφέρει όμως και συγκεκριμένα οφέλη σε κάθε μία από τις ομάδες σας.

Τι είναι οι πωλήσεις CRM;

Το CRM πωλήσεων βάζει την ευκαιρία στην παλάμη του χεριού σας. Οι εκπρόσωποι σας μπορούν να κάνουν επιτυχημένες συνδέσεις, να αυτοματοποιήσουν τη δημιουργία πιθανών πελατών, να εξατομικεύσουν σημεία, να δώσουν ακριβή εισαγωγικά, να αξιοποιήσουν το CRM του αγωγού, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν αναφορές... τα πάντα.

Τι είναι το μάρκετινγκ CRM;

Το Marketing CRM κάνει το απρόβλεπτο – προβλέψιμο. Σας βοηθάει να μάθετε τα likes και τις ανάγκες κάθε πελάτη ώστε να μπορείτε να τους εκπλήξετε με μοναδικές εμπειρίες. Και ενώ λάμπει κανείς, ο αυτοματισμός μάρκετινγκ είναι στο παρασκήνιο, ολοκληρώνοντας τις εργασίες για εσάς.

Τι είναι η υπηρεσία CRM;

Οι πελάτες αναμένουν περισσότερα – και το CRM υπηρεσιών παρέχει περισσότερα. Δημιουργήστε στιγμές τέλειας υπηρεσίας που δημιουργούν αφοσίωση. Αυτοματοποιήστε μη αυτόματες διαδικασίες για να μειώσετε τα σφάλματα υπηρεσίας πεδίου και να εξοικονομήσετε χρόνο. Χρησιμοποιήστε chatbot υπηρεσίας για να απαντήσετε σε συνηθισμένες ερωτήσεις πελατών – και άλλα.

Τι είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο CRM;

Το E-commerce CRM είναι ένα σύνολο εργαλείων CRM που παρέχουν πολυκαναλική εμπορική εμπειρία - σε κινητές, διαδικτυακές και άψογες αγορές και πωλήσεις. Αναγνώριση πελατών σε όλα τα κανάλια και παροχή ιδιαίτερης αγάπης σε πελάτες υψηλής αξίας.

Αναζητήστε τις λύσεις
CRM

Ξεπεράστε το παραδοσιακό λογισμικό CRM για να καθοδηγήσετε την δέσμευση πελατών.

Περισσότερα σε αυτή τη σειρά

SAP Insights Newsletter

Εγγραφείτε σήμερα

Αποκτήστε βασικές πληροφορίες κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

Περαιτέρω ανάγνωση

Επιστροφή στην αρχή