Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
ψηφιακός κύκλος

SAP Insights

Η αξιόπιστη πηγή των στελεχών για τις τελευταίες τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, την έρευνα και τις γνώσεις σχετικά με τις καινοτόμες και τεχνολογικές δυνάμεις που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων.

 

Αυτή η ιστοσελίδα μεταφράστηκε από μηχανή για την διευκόλυνσή σας. Η SAP δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την ορθότητα ή την πληρότητα της μηχανικής μετάφρασης. Η αρχική αγγλική ιστοσελίδα μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο χάρτη στην πάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

Έρευνα

Με βάση τα δεδομένα, πρωτότυπες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογική καινοτομία επηρεάζει τα επιχειρηματικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα για να ενημερώσει και να εμπνεύσει τον τρόπο με τον οποίο διοικείτε την επιχείρησή σας.

placeholder
Βιωσιμότητα: ενίσχυση επιχειρηματικής διαδικασίας

Οι ερωτηθέντες της έρευνας αναφέρουν ότι ενσωματώνουν τη βιωσιμότητα στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες στα βαθύτερα επίπεδα, όχι επειδή πρέπει να το κάνουν, αλλά επειδή αποφέρει αποτελέσματα.

placeholder
Η μεταβαλλόμενη αποστολή της μάθησης και της ανάπτυξης

Βρισκόμαστε εν μέσω μιας αλλαγής του τρόπου με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι. Η μάθηση και η ανάπτυξη έχουν την ευκαιρία να την κάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο.

placeholder
Τα πάθη: οι αξίες και τα συναισθήματα θα διαμορφώσουν το μέλλον των επιχειρήσεων

Πόσο θα πρέπει να νοιάζεστε για μια ιδιαίτερα απαιτητική μειοψηφία της αγοράς σας; Πολύ, αν είναι στην ομάδα, που έχουμε ονομάσει ως παθιασμένους.

Σημεία προβολής

Σε βάθος άρθρα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι τάσεις, η καινοτομία, η τεχνολογία και η ηγετική θέση επηρεάζουν τις επιχειρήσεις.

placeholder
Η κυκλική οικονομία εντάσσεται στο κανονικό πλαίσιο

Η κυκλική οικονομία δεν είναι πλέον μόνο μια υψηλή θεωρία – αποτελεί πλέον ένα σύνολο πρακτικών που χρησιμοποιούν σήμερα οι εταιρείες για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

placeholder
Γιατί η εξυπνότερη τεχνολογική ενοποίηση είναι κρίσιμη για την επιτυχία της

Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και οι ψηφιακές δεξιότητες είναι οι στόχοι της σημερινής μανίας συγχωνεύσεων και εξαγορών. Ακολουθούν πέντε στρατηγικές για την αποφυγή παγίδων ΤΠ και την πλήρη αξιοποίηση.

placeholder
Η παιχνιδοποίηση βοηθά τους υπαλλήλους μας να μάθουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Στη SAP, δημιουργούμε εμβαθυντικούς κόσμους παιχνιδιού όπως δωμάτια διαφυγής και στοιχειωμένα σπίτια για να κάνουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αυτά μάθαμε.

Βασικά στοιχεία

Αναζητήστε τους σημερινούς τεχνικούς όρους που ορίστηκαν σε απλή γλώσσα, μαζί με πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ευημερήσει.

placeholder
Τί είναι το ERP;

Ένα σύγχρονο σύστημα ERP βάσει cloud είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε προσπάθεια επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Μάθετε όλα τα βασικά σε αυτόν τον οδηγό για τον προγραμματισμό επιχειρηματικών πόρων.

placeholder
Σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM)

Οι σημερινές ομάδες HR βρίσκονται στον πυρήνα ορισμένων ισχυρών αλλαγών στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι ομάδες σας και στον τρόπο με τον οποίο εργοδότες και εργαζόμενοι συνεργάζονται μεταξύ τους και κάνουν τη δουλειά τους.

placeholder
Εισαγωγή χαμηλού κώδικα / no-code

Τα εύχρηστα εργαλεία παρέχουν δύναμη στους επιχειρηματικούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν τώρα να αναπτύξουν εφαρμογές χωρίς να γράψουν κώδικα. Πείτε τη χαρά σας στους citizen developers.

Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα

placeholder

SAP Insights Newsletter

Αποκτήστε βασικές πληροφορίες κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

Σχετικά με τις Πληροφορίες SAP

Ως στέλεχος, βασίζεστε σε μοναδικές και ενημερωμένες απόψεις για να κατανοήσετε πολύπλοκα θέματα και να ενημερώσετε τις αποφάσεις σας. Και περιμένετε αυτό το περιεχόμενο να βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία και στέρεες αναφορές – όχι σε γνώμες.

 

Αυτό ακριβώς είναι το SAP Insights.

 

Είναι ένα σπίτι για να μοιραστείτε με (και να μάθετε από εσάς) όχι μόνο τι θα ακολουθήσει στην ψηφιακή επιχείρηση, αλλά και τι να κάνετε σχετικά με αυτό. Συνδυάζουμε την έρευνα που βασίζεται στα δεδομένα με γνώσεις από εσάς και τους συναδέλφους σας, καθώς και ειδικούς και κορυφαίους στοχαστές από όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι νέες ιδέες και αποδεδειγμένες πρακτικές που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι οργανισμοί. Δεν υποσχόμαστε πωλήσεις. Καμία ροή μάρκετινγκ. Καμία τεχνική ορολογία «προσώπων που κατέχουν προνομιακές πληροφορίες». Μόνο συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία. 

 

Εκπληρώνουμε την αποστολή μας; Ενημερώστε μας.

Επιστροφή στην αρχή