Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Στεριά προσέγγιση προς μια υδρόγειο

SAP Insights

Δείτε πώς η τεχνολογική καινοτομία διαμορφώνει την επιχειρηματική ευκαιρία σήμερα. Ανακαλύψτε τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις, τις γνώσεις, τις θεμελιώδεις αρχές και τα άρθρα ηγετικής σκέψης.

 

Αυτή η ιστοσελίδα μεταφράστηκε από μηχανή για την διευκόλυνσή σας. Η SAP δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την ορθότητα ή την πληρότητα της μηχανικής μετάφρασης. Η αρχική αγγλική ιστοσελίδα μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο χάρτη στην πάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

Βασικά στοιχεία

placeholder
Cloud ERP για παραγωγή: Τώρα περισσότερο από ποτέ

Ένα σύγχρονο σύστημα ERP βάσει cloud είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε προσπάθεια επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Ειδικά για τους κατασκευαστές, βρίσκεται στην κορυφή των υποχρεώσεων που διευθετηθούν αυτή τη στιγμή.

Έρευνα

placeholder
Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η βιωσιμότητα είναι ο ηγέτης των απωλειών;

Οι ερωτηθέντες της έρευνας αναφέρουν ότι ενσωματώνουν τη βιωσιμότητα στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες στα βαθύτερα επίπεδα, όχι επειδή πρέπει να το κάνουν, αλλά επειδή αποφέρει αποτελέσματα.

placeholder
Η μεταβαλλόμενη αποστολή της μάθησης και της ανάπτυξης

Βρισκόμαστε εν μέσω μιας αλλαγής του τρόπου με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι. Η μάθηση και η ανάπτυξη έχουν την ευκαιρία να την κάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο.

placeholder
Οι αξίες και τα συναισθήματα θα διαμορφώσουν το μέλλον των επιχειρήσεων

Πόσο θα πρέπει να νοιάζεστε για μια ιδιαίτερα απαιτητική μειοψηφία της αγοράς σας; Πολύ, αν είναι στην ομάδα, που έχουμε ονομάσει ως παθιασμένους.

Σημεία προβολής

placeholder
Η κυκλική οικονομία εντάσσεται στο κανονικό πλαίσιο

Η κυκλική οικονομία δεν είναι πλέον μόνο μια υψηλή θεωρία – αποτελεί πλέον ένα σύνολο πρακτικών που χρησιμοποιούν σήμερα οι εταιρείες για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

placeholder
Η ενοποίηση έξυπνης τεχνολογίας είναι κρίσιμη για την επιτυχία της M&A

Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και οι ψηφιακές δεξιότητες είναι οι στόχοι της σημερινής μανίας συγχωνεύσεων και εξαγορών. Ακολουθούν πέντε στρατηγικές για την αποφυγή παγίδων ΤΠ και την πλήρη αξιοποίηση.

placeholder
Η παιχνιδοποίηση βοηθά τους υπαλλήλους μας να μάθουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Στη SAP, δημιουργούμε εμβαθυντικούς κόσμους παιχνιδιού όπως δωμάτια διαφυγής και στοιχειωμένα σπίτια για να κάνουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αυτά μάθαμε.

placeholder

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αποκτήστε την τελευταία σκέψη σχετικά με την καινοτομία για τα στελέχη.

Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα

Επιστροφή στην αρχή