Skip to Content

Καταναλωτικά Προϊόντα

Ικανοποιήστε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές

Προβλέποντας τις ανάγκες των καταναλωτών σας μπορείτε να παρέχετε τα προϊόντα που χρειάζονται κάθε φορά καθώς και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς αξιοποιώντας πραγματικές και ακριβείς πληροφορίες. Εφαρμόζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό, υλοποιήτε φιλόδοξες στρατηγικές ανάπτυξης πετυχαίνοντας αύξηση των πωλήσεων και απόκτηση νέων πελατών.

Δημιουργία αξίας στην ψηφιακή εποχή όπου κυρίαρχη θέση έχει ο καταναλωτής

Previous Next

Προσεγγίστε πελάτες και αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταναλωτών όταν αυτές προκύπτουν. Μάθετε πώς η επιχείρησή σας θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και να μπει στην καρδιά των καταναλωτών υιοθετώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας.

Δείτε τα στοιχεία

>10%

αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

white paper του SAP S/4HANA

>25%

μείωση στα επίπεδα των αποθεμάτων.

white paper του SAP S/4HANA

>10%

αύξηση των έγκαιρων παραδόσεων.

white paper του SAP S/4HANA

Αναζητήστε το λογισμικό για καταναλωτικά προϊόντα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες

Με τις λύσεις SAP για τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων εξασφαλίζετε ότι τα προϊόντα σας έχουν τοποθετηθεί σε πρώτη θέση στο μυαλό των καταναλωτών καθώς και στην λίστα αγορών τους. Ανταποκριθείτε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους.
Previous Next

SAP S/4HANA

Εφαρμόστε βέλτιστες πρακτικές για να πετύχετε λειτουργική αριστεία με τη σουίτα για διαχείριση επιχειρηματικών πόρων σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να αναπτυχθεί στο cloud ή on-premise.

SAP Hybris Commerce Cloud

Προσεγγίστε και δεσμεύστε τους πελάτες σας οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή με την ευελιξία του ενσωματωμένου πολυκαναλικού συστήματος αγορών που σας παρέχoυν τα εμπορικά λογισμικά Β2B και Β2C. 

Επιτύχετε τον ταχύ ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης με τις υπηρεσίες SAP Digital Business

Απογειώστε την επιχείρησή σας με τις λύσεις SAP και ενισχύστε την απόδοση επένδυσης μέσα από τη συνεργασία με εμπειρογνώμονες, συμβούλους και μηχανικούς υποστήριξης που θα σας παρέχουν καθοδήγηση, βέλτιστες πρακτικές και τεχνογνωσία ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε.
Previous Next
Εικονίδιο του βέλους που δείχνει ανοδική πορεία και αντιπροσωπεύει την επιτάχυνση με τις υπηρεσίες SAP Digital Business

Υλοποιήστε τους επιχειρηματικούς στόχους σας απλοποιώντας και επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Σε μία εποχή που η διαρκής καινοτομία και οι προσδοκώμενες απαιτήσεις των πελατών βρίσκονται στο επίκεντρο, δεν είναι εύκολο να κάνετε το όραμα πραγματικότητα. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν οι υπηρεσίες SAP Digital Business. Ανήκουμε στη SAP και επομένως γνωρίζουμε καλύτερα από όλους το λογισμικό SAP. Διαθέτοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους επιχειρηματικού μετασχηματισμού για την εταιρία σας.

Εικονίδιο για ανθρώπους που παρέχουν υποστήριξη εξυπηρέτησης χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες SAP Digital Business

Μετασχηματίστε την επιχείρησή σας με συνεχή υποστήριξη σε όλη την επιχείρηση

Με τις υπηρεσίες SAP Digital Business μπορείτε να συνδέσετε την επιχείρηση σας με το IT γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην στρατηγική και την υλοποίηση. Με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο που γνωρίζει άριστα το λογισμικό SAP θα μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να πετύχετε απτά αποτελέσματα, από τον σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη καινοτομίας

Τι λένε οι κορυφαίοι αναλυτές για την SAP;

Δείτε πως οι λύσεις SAP εξασφαλίζουν την επιτυχία των επιχειρήσεων

Previous Next

100% ανάπτυξη με το SAP S/4HANA Enterprise Management

Μάθετε πώς η Sonnentracht κατόρθωσε να βελτιώσει την παρακολούθηση των προϊόντων και τον ποιοτικό έλεγχο καθώς και να διαχειρίζεται τα αποθέματά της σε πραγματικό χρόνο.

Αξιοποιήστε τα καλύτερα ταλέντα με τις λύσεις SAP SuccessFactors

Μάθετε πώς η Edita έχει γίνει μία πιο ευέλικτη επιχείρηση βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες διαχείρισης ταλέντων και αυξάνοντας την δέσμευση των υπαλλήλων.<br>

90% μείωση του χρόνου δημιουργίας μοντέλων δεδομένων στο SAP HANA

Μάθετε πώς η Ferrara Candy Company αύξησε την αποδοτικότητα των πωλητών της έχοντας ορατότητα πραγματικού χρόνου στους πελάτες της.

Μετατρέψτε τις προκλήσεις σε επιχειρηματικές ευκαιρίες

Previous Next

Μάθετε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει την εταιρία σας να παραμείνει ανταγωνιστική μιμούμενη την ανθρώπινη λογική και πραγματοποιώντας ποιοτικούς ελέγχους των προϊόντων.

Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις από τους ειδικούς

Κοινότητες και Εκδηλώσεις

Διαχειριστείτε τα καταναλωτικά προϊόντα της επιχείρησή σας

Διαθέτουμε τις κατάλληλες λύσεις για τους ανθρώπινους πόρους, τα χρηματοοικονομικά και τα analytics που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να λειτουργήσει καλύτερα, ταχύτερα και απλούστερα. Αναζητήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε όλους τους κλάδους και βρείτε τις λύσεις που χρειάζεται η εταιρία σας ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική και διαρκώς αναπτυσσόμενη.
Previous Next

Ανθρώπινοι Πόροι

Απλοποιήστε τις διαδικασίες HR και δεσμεύστε το ανθρώπινο δυναμικό σας για να εξασφαλίσετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα και να ενδυναμώσετε τους υπαλλήλους.

Χρηματοοικονομικά

Ενοποιήστε τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες με αυτοματοποιημένα analytics σε πραγματικό χρόνο και αξιοποιήστε τα σε όλη την επιχείρησή σας.

Analytics

Επωφεληθείτε από την εις βάθος ανάλυση δεδομένων, τις προβλέψεις και την επεξεργασία σύνθετων περιστατικών και συνδυάστε δεδομένα από ένα πλήθος πηγών σε μία ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Πλατφόρμες Δεδομένων και Cloud

Επωφεληθείτε από τις επιχειρηματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία, όπως η πλατφόρμα SAP HANA, το cloud, και πολλά άλλα.

Internet of Things (IoT)

Αναπτύξτε έξυπνες εφαρμογές ΙοΤ υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας επιχειρηματικές και τεχνολογικές υπηρεσίες.

Δείτε πώς το λογισμικό SAP μπορεί να βοηθήσει τις αγροτικές επιχειρήσεις

Οι λύσεις SAP για αγροτικές επιχειρήσεις συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της αλυσίδας αξίας και στην εξασφάλιση της παραγωγής και ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.

Ανακαλύψτε τις λύσεις καταναλωτικών προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Back to top

Call me now