Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Καταναλωτικά Προϊόντα

Δημιουργία αξίας στην ψηφιακή εποχή όπου κυρίαρχη θέση έχει ο καταναλωτής

Previous Next

Προσεγγίστε πελάτες και αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταναλωτών όταν αυτές προκύπτουν. Μάθετε πώς η επιχείρησή σας θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και να μπει στην καρδιά των καταναλωτών υιοθετώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας.

Δείτε τα στοιχεία

>10%

αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

white paper του SAP S/4HANA

>25%

μείωση στα επίπεδα των αποθεμάτων.

white paper του SAP S/4HANA

>10%

αύξηση των έγκαιρων παραδόσεων.

white paper του SAP S/4HANA

Αναζητήστε το λογισμικό για καταναλωτικά προϊόντα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες

Με τις λύσεις SAP για τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων εξασφαλίζετε ότι τα προϊόντα σας έχουν τοποθετηθεί σε πρώτη θέση στο μυαλό των καταναλωτών καθώς και στην λίστα αγορών τους. Ανταποκριθείτε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους.
Previous Next

SAP S/4HANA

Εφαρμόστε βέλτιστες πρακτικές για να πετύχετε λειτουργική αριστεία με τη σουίτα για διαχείριση επιχειρηματικών πόρων σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να αναπτυχθεί στο cloud ή on-premise.

SAP Commerce Cloud

Προσεγγίστε και δεσμεύστε τους πελάτες σας οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή με την ευελιξία του ενσωματωμένου πολυκαναλικού συστήματος αγορών που σας παρέχoυν τα εμπορικά λογισμικά Β2B και Β2C. 

Τι λένε οι κορυφαίοι αναλυτές για την SAP;

Μετατρέψτε τις προκλήσεις σε επιχειρηματικές ευκαιρίες

Previous Next

Μάθετε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει την εταιρία σας να παραμείνει ανταγωνιστική μιμούμενη την ανθρώπινη λογική και πραγματοποιώντας ποιοτικούς ελέγχους των προϊόντων.

Επιταχύνετε την ψηφιακή καινοτομία στα καταναλωτικά προϊόντα

Εξερευνήστε χάρτες και περιπτωσιολογίες στην ψηφιακή καινοτομία, για να παράσχετε έξυπνο προγραμματισμό, επιταχυνόμενη καινοτομία και αξία που καθοδηγείται από το δίκτυο.

Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις από τους ειδικούς

Κοινότητες και Εκδηλώσεις

Διαχειριστείτε τα καταναλωτικά προϊόντα της επιχείρησή σας

Διαθέτουμε τις κατάλληλες λύσεις για τους ανθρώπινους πόρους, τα χρηματοοικονομικά και τα analytics που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να λειτουργήσει καλύτερα, ταχύτερα και απλούστερα. Αναζητήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε όλους τους κλάδους και βρείτε τις λύσεις που χρειάζεται η εταιρία σας ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική και διαρκώς αναπτυσσόμενη.
Previous Next

Ανθρώπινοι Πόροι

Απλοποιήστε τις διαδικασίες HR και δεσμεύστε το ανθρώπινο δυναμικό σας για να εξασφαλίσετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα και να ενδυναμώσετε τους υπαλλήλους.

Χρηματοοικονομικά

Ενοποιήστε τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες με αυτοματοποιημένα analytics σε πραγματικό χρόνο και αξιοποιήστε τα σε όλη την επιχείρησή σας.

Analytics

Επωφεληθείτε από την εις βάθος ανάλυση δεδομένων, τις προβλέψεις και την επεξεργασία σύνθετων περιστατικών και συνδυάστε δεδομένα από ένα πλήθος πηγών σε μία ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Πλατφόρμες Δεδομένων και Cloud

Επωφεληθείτε από τις επιχειρηματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία, όπως η πλατφόρμα SAP HANA, το cloud, και πολλά άλλα.

Internet of Things (IoT)

Αναπτύξτε έξυπνες εφαρμογές ΙοΤ υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας επιχειρηματικές και τεχνολογικές υπηρεσίες.

Ανακαλύψτε τις λύσεις καταναλωτικών προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Επιστροφή στην αρχή