Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Κοινότητα

Ενέργειες

Καλώς ήρθατε στο SAP Community

Προηγούμενο
Πρόσφατα Cloud Q&A
Πρόσφατα ABAP Q&A
Πρόσφατα HANA Q&A
Επόμενο

Μέλος του μήνα

Κάθε μήνα διακρίνεται ένα μέλος του SAP Community, γιατί μοιράστηκε τις γνώσεις του με τα άλλα μέλη, προσέφερε πολύτιμες συμβουλές και ανέλαβε επιπρόσθετα καθήκοντα που προώθησαν την δέσμευση της κοινότητας. Θέλετε να είστε εσείς ο επόμενος που θα ξεχωρίσει;

SAP Community Wiki

Το SAP Community Wiki περιέχει πληροφορίες σχετικές με το SAP που μπορούν να μοιραστούν πολλοί συντάκτες. Αν πατήσετε το παρακάτω Access Community Wiki θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και θα μπορείτε να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους συντάκτες. Παρακαλούμε διαβάστε τον οδηγό χρήστη πριν χρησιμοποιήσετε το wiki space.
 
 

Το SAP Community στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Προηγούμενο
Επόμενο

Λίγα λόγια για εμάς

Προηγούμενο

Κανόνες Δέσμευσης

Πρόκειται για τους σημαντικότερους κανόνες σχετικά με τις δραστηριότητες που επιτρέπονται στην κοινότητα SAP Community. Τηρήστε τους και θα αποκτήσετε τα μεγαλύτερα οφέλη από την κοινότητα SAP Community.

Επισκόπηση Φήμης

Το SAP Community διαθέτει ένα διαμορφωμένο, παιχνιδοποιημένο πρόγραμμα φήμης που ενθαρρύνει την ποιότητα και την τεχνογνωσία προθηκών.

Υποστήριξη Κοινότητας

Παρέχει πληροφορίες σε όσους αναζητούν υποστήριξη κατά την περιήγησή τους στην SAP κοινότητα. Εδώ θα βρείτε σχετικές πληροφορίες στα σωστά κανάλια.

Επόμενο
Προηγούμενο

Εγγραφή και Διατήρηση Προφίλ

Οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής, την δημιουργία λογαριασμού και την διατήρηση του προφίλ σας στο SAP Community καθώς και συμβουλές για την βελτίωση του προφίλ σας.

SAP Mentors

Μάθετε για το πρόγραμμα SAP Mentors, ένα διεθνές πρόγραμμα προώθησης των μελών της κοινότητας με την μεγαλύτερη επιρροή στο οικοσύστημα SAP. Με τους bloggers, τους συμβούλους και τα ενεργά μέλη της κοινότητας η SAP παραμένει πάντα εναρμονισμένη με τις εξελίξεις.

Coffee Corner

Το SAP Community Coffee Corner αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο όπου μπορείτε να μοιράζεστε απόψεις και να συζητάτε θέματα που σας απασχολούν. Ακολουθήστε μας!

Επόμενο
Επιστροφή στην αρχή