Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

Έκθεση της IDC σχετικά με τον Ψηφιακό Προγραμματισμό της Εφοδιαστικής Αλυσίδας για τις Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις

Ανακαλύψτε την συσχέτιση μεταξύ απόδοσης καλύτερου προγραμματισμού και επιχειρηματικής ανάπτυξης στις μεσαίες επιχειρήσεις

Κατεβάστε το Analyst Connection της IDC

Σε αυτή την δεκάλεπτη ανάγνωση, οι ειδικοί της IDC παραθέτουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα παρακάτω:

  • Τις ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις σχετικά με τον προγραμματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Τις ευκαιρίες για καινοτομία και ανάπτυξη
  • Τις αυξανόμενες επενδύσεις σε προσιτά, βάσει cloud εργαλεία προγραμματισμού.

Κατεβάστε το Analyst Connection της IDC “Η Αξία του Ψηφιακού Προγραμματισμού της Εφοδιαστικής Αλυσίδας για Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις” για να μάθετε πώς οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Έχετε ήδη εγγραφεί;
Εγγραφείτε δωρεάν!

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή