Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

Περισσότεροι φοιτητές και ακαδημαϊκοί βασίζονται στο Qualtrics από οποιαδήποτε άλλη ερευνητική πλατφόρμα

Ανταποκριθείτε στις ερευνητικές ανάγκες φοιτητών και καθηγητών με μια ευέλικτη πλατφόρμα

Η εύρεση μιας ερευνητικής λύσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους σε όλο το φάσμα του Πανεπιστημίου - από αρχάριους ερευνητές έως προχωρημένους στατιστικολόγους - μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Πώς να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο; Με λογική διακλάδωσης, αυτοματοποιημένα emails, οπτικοακουστικά ερεθίσματα, δυνατότητες συγχρονισμού και πάνω από 100 τύπους ερωτήσεων, η Qualtrics σας βοηθά να καλύψετε τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των διδασκόντων όσο πολυσύνθετες και αν είναι.

Εγγραφείτε δωρεάν και κατεβάστε την έρευνα της Qualtrics για ακαδημαϊκά ιδρύματα και φοιτητές

Έχετε ήδη εγγραφεί;

Δωρεάν Εγγραφή

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή