Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

SAP Litmos: Training in the Now

Το SAP Litmos δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως να προσφέρουν σύγχρονη και άμεση κατάρτιση. Η λύση αποτελείται από ένα ισχυρό LMS και μία λίστα μαθημάτων με πλούσιο περιεχόμενο, που διευκολύνουν τη διαχείριση ολόκληρου του προγράμματος εκμάθησης από την εφαρμογή του συστήματος και την ενσωμάτωση έως την συνεχή διαχείρισή του. 

Γιατί να επιλέξετε το SAP Litmos

Η λύση SAP Litmos δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να ευθυγραμμίσουν τα εταιρικά εκπαιδευτικά τους προγράμματα με τους σημαντικότερους στρατηγικούς στόχους τους, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δεξιότητες των εργαζομένων τους, καθιστώντας τους πιο αφοσιωμένους, ικανοποιημένους και κατάλληλα εξοπλισμένους για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.

  • Αναπτύσσεται σε λίγα λεπτά και όχι σε βάθος μηνών.
  • Προσαρμόζεται σε εκατομμύρια χρήστες. 
  • Αυτοματοποιεί την επικοινωνία και τον εντοπισμό. 
  • Είναι απλό στη χρήση και για τους εκπαιδευόμενους και τους διαχειριστές. 
  • Είναι ασφαλές με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, προσφέροντας ενσωματωμένες αναφορές και πίνακες ελέγχου.
  • Πρωτοπορεί στον κλάδο από άποψη καινοτομίας 
  • 24ωρη υποστήριξη και υπηρεσίες.
Έχετε ήδη εγγραφεί;

Δωρεάν Εγγραφή

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή