Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

Το σύγχρονο SAP Field Service Management μετασχηματίζει την εμπειρία του πελάτη. 

Οι πελάτες δεν περιμένουν απλώς εξαιρετικό customer service- το απαιτούν. Οι νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το cloud computing επιτρέπουν στις εταιρείες να κάνουν ακριβώς αυτό με τη μετατροπή του Field Service σε μια ευέλικτη, οικονομικά αποδοτική διαδικασία που αφήνει απολύτα ικανοποιημένο τον τελικό πελάτη

Κατεβάστε το report και μάθετε πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός φέρνει την επανάσταση στο Field Service Management. Πιο συγκεκριμένα

  • Ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το σύγχρονο Field service management
  • Ποια είναι τα οφέλη που φέρνει στην επιχείρησή σας
  • Ποια η σημασία της απρόσκοπτης διασύνδεσης με το back office ERP καθώς και η χρήση native mobile εφαρμογών
Έχετε ήδη εγγραφεί;

Δωρεάν Εγγραφή

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή