Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Chat Online Chat Offline
Αποκτήστε ζωντανή βοήθεια και συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο της SAP.
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Εγγραφείτε δωρεάν και κατεβάστε το Whitepaper

Η ευφυής επιχείρηση διασυνδέει τις εσωτερικές λειτουργίες και τα διαφορετικά τμήματα του οργανισμού. Αυτοματοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες στο μέγιστο βαθμό και εστιάζει στις εργασίες εκείνες που προσθέτουν πραγματική αξία.

Μια ευφυής επιχείρηση χαρακτηρίζεται από τρεις βασικές δυνατότητες: ορατότητα, εστίαση και ευελιξία. H λύση SAP Concur υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμού με τον εξής τρόπο:

Παρέχει στους εργαζόμενους μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης των εξόδων που σχετίζονται με τα επαγγελματικά τους ταξίδια. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς λάθη. Μέσω της φορητής συσκευής η διαχείριση των εξοδολογίων πραγματοποιείται πλέον οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη η δυνατότητα οπτικής αναγνώρισης (ΟCR) των αποδείξεων μειώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη χειροκίνητης καταχώρησης. H οικονομική διεύθυνση αποκτά καλύτερο και άμεσο έλεγχο των εξόδων. Καθορίζει τις πολιτικές που διέπουν τα επαγγελματικά ταξίδια και μειώνει τον χρόνο ενασχόλησης με αυτά. Εγγραφείτε δωρεάν και μάθετε περισσότερα για την λύση SAP Concur.

Already registered?

Δωρεάν Εγγραφή 

Επιστροφή στην αρχή