Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

SAP Ariba: Ευφυής Διαχείριση Προμηθειών 

Εγγραφείτε δωρεάν και κατεβάστε την συνοπτική λύση της σουίτας προμηθειών SAP Ariba

Για τους υπεύθυνους διαχειριστές δαπανών-προμηθειών, εφοδιαστικής αλυσίδας και λογιστηρίου- η διαδικασία  εξέλιξης έχει ξεκινήσει

Μεταμορφώστε συνολικά τις διαδικασίες Προμηθειών με το SAP Ariba, εστιάζοντας στα παρακάτω:

  • Στην διασφάλιση διαφάνειας κατά τη  διαχείριση  ρίσκου προμηθευτή και την εκτέλεση διαγωνιστικών διαδικασιών.
  • Στην διαχείριση των πληροφοριών που χρησιμοποιούνται  κατά την λήψη αποφάσεων αλλά και της ποιότητας και ταχύτητας των συγκεκριμένων αποφάσεων.
  • Στην δημιουργία πιο παραγωγικών μοντέλων για την διαχείριση σχέσεων μεταξύ προμηθευτών και πελατών, με σκοπό την εξωστρέφεια και την ανακάλυψη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών
  • Στην παράθεση αναφορών και δεικτών, μέσω της συλλογής και αξιολόγησης δεδομένων από πολλές πηγές πληροφοριών. 
  • Στην δημιουργία νέων επιχειρησιακών μοντέλων. 
Έχετε ήδη εγγραφεί;

Δωρεάν Εγγραφή

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή