Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

SAP Business One

SAP Business One

Πόσο κοστίζει το SAP Business One;
Είναι πιο προσιτό από ό, τι νομίζετε!

Εάν η επιχείρησή σας εξετάζει το SAP Business One ως λύση ERP ή απλά διερευνά τι υπάρχει στην αγορά, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναρωτηθείτε αυτό το ζήτημα. Για να απαντήσετε με ακρίβεια, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν και κάποιοι από αυτούς αναφέρονται παρακάτω.
  • Πόσοι χρήστες θα χρειαστούν;
  • Οn premise εγκατάσταση ή ανάπτυξη στο cloud; 
  • Ποιες ενότητες ή λειτουργικές περιοχές θα  χρησιμοποιήσετε;
  • Τί επίπεδο/ποσοστό παραμετροποίησης απαιτείται;


Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να λάβετε μια εκτίμηση του κόστους SAP Business One

Συμπληρώστε την Φόρμα

Συμπληρώστε την Φόρμα

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή