Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας
SAP Manufacturing

Industry 4.0

«Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις παραγωγικές επιχειρήσεις, όπου προηγμένες τεχνικές παραγωγής συνδυάζονται με έξυπνες ψηφιακές τεχνολογίες.»

Η ολοκληρωμένη μετάβαση στην “Industry 4.0” εποχή, περιλαμβάνει 3 βασικά βήματα

Το 1ο βήμα σχετίζεται με την μετάβαση σε ένα «έξυπνο εργοστάσιο», το 2ο με την ψηφιακή διασυνδεδεμένη εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ ο τελικός στόχος είναι η αξιοποίηση ενός μεγάλου όγκου δεδομένων για την δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων και την παροχή «έξυπνων» προϊόντων προς τους πελάτες.

Κατεβάστε το αναλυτικό έντυπο των εφαρμογών SAP Manufacturing και ξεκινήστε την εμπειρία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας. 

Έχετε ήδη εγγραφεί;

Δωρεάν Εγγραφή

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP μαζί με τις πληροφορίες που αφορούν αυτό το αίτημα; Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από τη [SAP Entity] σύμφωνα με τους ΄όρους του SAP Marketing Consent Statement.

Πώς θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας;

Συμφωνώ ότι η SAP μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν με τον όμιλο SAP προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά στο μάρκετινγκ.

Η SAP θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται δυνάμει του παρόντος σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Επιστροφή στην αρχή