Siirry sisältöön

Faktat haltuun

Yli 18 300

kumppania ympäri maailmaa.

91 %

Forbes Global 2000 -yrityksistä on SAP:n asiakkaita.

200 milj.

SAP:n pilviratkaisujen käyttäjää 180 eri maassa.

Johtava asema kaikilla sektoreilla

Parhaat liiketoimintaohjelmistot tämän päivän tarpeisiin ja tulevaisuuden kasvuun – ilman kalliita integraatioita. SAP on johtavassa asemassa koko palveluportfolionsa laajuisesti, joten sinun ei tarvitse tyytyä keskinkertaisiin ratkaisuihin.

ERP ja liiketoiminnan digitaalinen ydin

Lue, miksi IDC:n MarketScape-arvioinnissa SAP on nimetty vuoden 2019 johtajaksi yksittäisten in‑memory‑ERP‑pilviratkaisujen joukossa, ja voit alkaa suunnitella yrityksesi tulevaisuutta.

CRM ja asiakaskokemus

Gartner on nimennyt SAP:n johtavaksi ratkaisuksi 2020 Sales Force Automation Magic Quadrant -raportissa. Edistyksellinen CRM-teknologia mahdollistaa myyntiorganisaatioiden nopeamman ja älykkäämmän toiminnan.

Analytiikka

SAP tunnustettiin johtajaksi Forrester Wave: Data Management for Analytics -pisteissä sen nykyisten tarjous-, strategia- ja läsnäololuokkien perusteella.

Digitaalinen toimitusketju

SAP on nimetty johtajaksi Gartnerin Magic Quadrant for Supply Chain Planning System of Record -arvioinnissa, sillä se hyödyntää käänteentekevästi sisäänrakennettua tekoälyä ja esineiden internetiä.

Verkoston ja kulujen hallinta

IDC:n Marketscape-arvioinnissa SAP Concur on nimetty matkakuluratkaisujen markkinajohtajaksi vuonna 2018. "Kun ratkaisuista kohta jo 85 prosenttia on pilvipohjaisia, matkakulusovelluksista on tullut yrityksille tehokas ensimmäinen askel kohti digitaalista muutosta."

Keskeiset hyödyt

Kokonaisvaltainen tietoturva

Yhtenä maailman ensimmäisistä British Standards Instituten globaalin sertifikaatin saaneista yrityksistä SAP takaa, että kuluttajien yksityisyydensuojaa ei loukata.

Huipputason kumppanuudet

SAP on valinnut yhteistoiminnallisen usean pilvijärjestelmän strategian, joka asettaa asiakkaat etusijalle – kumppaneinaan teknologiajättiläiset kuten Microsoft, Alibaba, Amazon, Google ja IBM sekä monet muut johtavat yritykset. 

 

Ainoa täysin integroitu ohjelmistojärjestelmä

Edistynyt ohjelmistojärjestelmämme tarjoaa kaiken, mitä älykkään yrityksen johtamiseen tarvitaan, sillä älykkäät toiminnot löytyvät sisäänrakennettuina kaikista teknologioista, prosesseista ja sovelluksista.

SAP on markkinajohtajien valinta

Inspiroivat yritykset ja järjestöt ympäri maailman ovat valinneet SAP:n kumppanikseen toimiakseen mahdollisimman tehokkaasti ja vastatakseen globaaleihin haasteisiin.

Läpinäkyvyyttä, avoimuuden tunnetta ja jatkuvaa palautetta henkilöstöhallintoon

Caruna halusi uudistaa suorituksen johtamisen mallinsa vanhasta kankeasta järjestelmästä moderniin tapaan johtaa henkilöstöä. Järjestelmäksi valittiin SAP SuccessFactors, joka mahdollistaa henkilökohtaisen kehittymisen, suunnittelun ja seurannan.

Uuden sukupolven ERP kansainväliseen kasvuun

Nokian brändin lisensoinut puhelinvalmistaja HMD Global valitsi kattavan, pilvipohjaisen SAP S/4HANA -ratkaisun kansainvälisen kasvun tueksi. Opi lisää HMD Globalista ja siitä, mitä pilvipohjaiseen toiminnanohjausjärjestelmään siirtyminen on heille antanut.

Moderni HR -pilvipalvelu henkilöstöhallinnon mullistajana

Valmet Automotive on suomalainen autonvalmistaja ja autoteollisuuden palveluntarjoaja.Yritys lähti voimakkaaseen kasvuun vuonna 2016, ja korkeat laatuvaatimukset haluttiinulottaa myös henkilöstöhallinnon järjestelmiin. Vanhat työkalut korvattiin yhdellä alustalla, ja eri HR-toiminnot saatiin tukemaan yrityksen kasvua ja liiketoiminnan tavoitteita

Miksi SAP pienille ja keskisuurille yrityksille?

Luulitko, että vain suuryritykset käyttävät SAP:n ratkaisuja? 80 % asiakkaistamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä.  Autamme asiakkaitamme automatisoimaan rutiinitehtäviä, luomaan tiiviimpiä yhteyksiä asiakkaisiin ja saamaan enemmän tulosta vähemmällä vaivalla. Tutustu oikein mitoitettuihin työkaluihin ja strategioihin, jotka on suunniteltu erityisesti kasvavien yritysten tarpeisiin.

Luotettavaa asiantuntemusta 25 toimialalla

Kasvata kilpailuetuasi toimialakohtaisilla prosesseilla, sisäänrakennetulla vaatimustenmukaisuuden varmistuksella ja parhailla käytännöillä, jotka ovat tulosta 45 vuoden yhteistyöstä kanssa eri puolilla maailmaa toimivien yritysten kanssa. Saat parhaan hyödyn älykkäistä teknologioista ottamalla käyttöösi juuri oman toimialasi kontekstiin sopivat teknologiat.
208
maailman 250 johtavasta vähittäiskauppiaasta käyttää SAP:n ratkaisuja.
8/8

maailman innovatiivisinta autoteollisuuden yritystä käyttää SAP:n ratkaisuja.

46
maailman 50 luotettavimmasta pankista käyttää SAP:n ratkaisuja.
97

maailman 100 parhaasta yliopistosta käyttää SAP:n ratkaisuja.

7/10

maailman parasta sairaalaa käyttää SAP:n ratkaisuja.

Yli 41 100

kuluttajatuotteita valmistavaa yritystä 134 maassa tekee innovaatiotyötä SAP:n ratkaisujen avulla.

Ota yhteyttä

Takaisin alkuun