Siirry sisältöön
Mies osoittamassa näytöllä olevaa kaaviota

Miksi SAP

Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP tekee yrityksistä älykkäästi toimivia.

Miksi yli 200 miljoonaa pilvipalvelun käyttäjää on valinnut SAP:n?

Vastaus on älykäs teknologia, johtajuus liiketoimintaprosessien asiantuntemuksessa ja neljän vuosikymmenen innovaatiotyö.

22 500

+

SAP-kumppaniyritystä yli 140 maassa

99

maailman sadasta suurimmasta yrityksestä on SAP:n asiakkaita

~237

milj.

pilvikäyttäjää hyödyntää SAP-ratkaisuja

Johtava asema kaikilla sektoreilla

Parhaat liiketoimintaohjelmistot tämän päivän tarpeisiin ja tulevaisuuden kasvuun – ilman kalliita integraatioita. SAP on johtavassa asemassa koko tuotevalikoimansa laajuisesti, joten sinun ei tarvitse tyytyä keskinkertaisiin ratkaisuihin.

ERP ja liiketoiminnan digitaalinen ydin

Constellation nimeää SAP:n johtajaksi yritysten taloushallinnon pilviratkaisuissa ja SAP S/4HANA Cloudin digitaalisen aikakauden ratkaisuksi.

CRM ja asiakaskokemus

Johtaja digitaalisen kaupankäynnin Magic Quadrant -raportissa: Gartner antaa SAP:lle seitsemättä kertaa peräkkäin Magic Quadrant -sijoituksen sen suorituskyvyn ja kokonaisvaltaisen vision ansiosta.

Verkon ja kulujen hallinta

SAP Ariba on saanut Gartnerin vuoden 2021 hankintaohjelmistopakettien Peer Insights Customers’ Choice -tunnustuksen. 

Inhimillisen pääoman hallinta (HCM)

Lue, miksi IDC MarketScape on sijoittanut SAP:n johtajaksi uusimmassa integroitujen lahjakkuuksien hallinnan ja oppimisen ratkaisujen toimittajien arvioinnissa.*

Keskeiset hyödyt

Kokonaisvaltainen tietoturva

Yhtenä maailman ensimmäisistä British Standards Instituten globaalin sertifikaatin saaneista yrityksistä SAP takaa, että kuluttajien yksityisyydensuojaa ei loukata.

Huipputason kumppanuudet

SAP on valinnut yhteistoiminnallisen, usean pilvijärjestelmän strategian, joka asettaa asiakkaat etusijalle tekemällä yhteistyötä hyperskaalausta tarjoavien toimijoiden, kuten Microsoftin, Alibaban, Amazonin, Googlen ja IBM:n, kanssa. 

Ainoa täysin integroitu ohjelmistojärjestelmä

Edistynyt ohjelmistojärjestelmämme tarjoaa kaiken, mitä älykkään yrityksen johtamiseen tarvitaan, sillä älykkäät toiminnot löytyvät sisäänrakennettuina kaikista teknologioista, prosesseista ja sovelluksista.

SAP on markkinajohtajien valinta

Inspiroivat yritykset ja järjestöt ympäri maailman ovat valinneet SAP:n kumppanikseen toimiakseen mahdollisimman tehokkaasti ja vastatakseen globaaleihin haasteisiin.

Työntekijät turvassa, ajan tasalla ja yhteydessä keskenään

Tapestry, joka omistaa Coach-, Kate Spade- ja Stuart Weitzman -brändit, auttaa työntekijöitä löytämään kaikki koronavirukseen liittyvät asiat keskitetynn globaalin intranetin, SAP Jamin, kautta. 

Asiakaskokemuksen laajentaminen ostoja laajemmalle brändiuskollisuuden parantamiseksi

South Shore Furnituren visio tyylikkäästi suunniteltujen huonekalujen toimittamisesta useampiin koteihin toteutui älykkäiden teknologioiden avulla. 

Digitaalisten varastotapahtumien tehostaminen

Täydellisen reaaliaikaisen näkyvyyden ansiosta Bridgestone tietää nyt, kuinka hyvin varasto kulloinkin toimii, ja voi tehdä tarvittavia parannuksia nopeasti SAP Extended Warehouse Managementin avulla.

Miksi valita SAP pienille ja keskisuurille yrityksille?

Ajatteletko, että SAP on tarkoitettu vain suuryrityksille?

80 % asiakkaistamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Autamme asiakkaitamme automatisoimaan rutiinitehtäviä, luomaan tiiviimpiä yhteyksiä asiakkaisiin ja saamaan enemmän tulosta vähemmällä vaivalla. Tutustu oikein mitoitettuihin työkaluihin ja strategioihin, jotka on suunniteltu erityisesti kasvavien yritysten tarpeisiin.

Luotettavaa asiantuntemusta 25 toimialalla

Kasvata kilpailuetuasi toimialakohtaisilla prosesseilla, sisäänrakennetulla vaatimustenmukaisuuden varmistuksella ja parhailla käytännöillä, jotka ovat tulosta vuosikymmenten yhteistyöstä eri puolilla maailmaa toimivien yritysten kanssa. Saat parhaan hyödyn älykkäistä teknologioista ottamalla käyttöösi juuri oman toimialasi kontekstiin sopivat teknologiat.

95

%

maailman menestyneimmistä vähittäiskauppiaista käyttää SAP:n ratkaisuja.

10

kymmenestä suurimmasta ajoneuvo- ja komponenttialan yrityksestä on SAP:n asiakkaita.

1,1 bilj.

USD

SAP:n asiakkaiden luomat yhdistetyt tuotot kulutustavara- ja vaatetusteollisuudessa.

97

%

 maailman ympäristöystävällisimmistä öljy-, kaasu- ja kulutuspolttoaineyrityksistä käyttää SAP-ratkaisuja.

100

%

 maailman menestyneimmistä terveydenhuollon tarjoajista käyttää SAP-ratkaisuja.

77

%

SAP S/4HANA -asiakkaiden tuottama kokonaistuotto televiestintäpalvelualalla.

Tee yrityksestäsi älykkäästi toimiva jo tänään

Voimme auttaa tekemään yrityksestäsi älykkään yrityksen. Tutustu tapoihin määrittää asiakaskokemus uudelleen, nostaa tuottavuus uudelle tasolle ja inspiroida henkilöstöäsi sitoutumaan yrityksen toimintaan – näin saavutat käänteentekeviä tuloksia.

Ota yhteyttä

* IDC MarketScape -toimittaja-analyysimalli on suunniteltu antamaan yleiskuva ICT-toimittajien kilpailukyvystä tietyillä markkinoilla. Tutkimusmenetelmässä käytetään sekä laadullisiin että määrällisiin kriteereihin perustuvaa tiukkaa pisteytysmenetelmää, joka havainnollistaa yhdellä graafisella tavalla kunkin toimittajan aseman tietyillä markkinoilla. Kyvyt-pisteytys mittaa toimittajan tuotetta, markkinoille pääsyä ja liiketoiminnan suoritusta lyhyellä aikavälillä. Strategia-pistemäärällä mitataan toimittajastrategioiden yhdenmukaisuutta asiakastarpeiden kanssa 3–5 vuoden aikavälillä. Toimittajan markkinaosuus ilmaistaan kuvakkeiden koolla.

Takaisin alkuun