Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

HR-ohjelmisto pienille ja keskisuurille yrityksille

Sitouta työntekijät ja edistä kasvua pilvipohjaisen HR-ohjelmistomme avulla.

Ota nopeasti käyttöön kattavat henkilöstöhallinnan (HR) ominaisuudet pilviteknologiaan perustuvalla, pienille ja kasvaville yrityksille suunnatulla HR-ohjelmistolla. Hoida HR-toiminnot tehokkaasti rekrytoinnista, perehdyttämisestä ja aikataulutuksesta palkanmaksun, suorituksen seurannan, palkkauksen ja henkilöstön kehityksen hallintaan. Ratkaisumme ovat saatavilla edullisella käyttöön perustuvalla tilausperiaatteella. Niden avulla voidaan automatisoida HR-prosessit ja samalla suojata työntekijöiden tiedot.

Katso, mitä asiakkaamme sanovat
Henkilöstön johtaminen ja tukeminen


Tue kasvavaa liiketoimintaasi lahjakkuuksien hallintaohjelmistolla, jonka avulla voit automatisoida henkilöstöprosesseja, huolehtia palkanlaskennasta, hallita työntekijöiden etuja ja tehdä paljon muuta.

SAP SuccessFactors - suorituskyky ja tavoitteet

Suorituskyvyn hallintaohjelmistomme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä pitämään työntekijöiden huomion oikeissa tavoitteissa. Toteuta jatkuvat suorituskyvyn arvioinnit ja valmennukset ja mittaa kunkin työntekijän tuomaa arvoa ja tekemää vaikutusta. 

SAP SuccessFactors Employee Central

Maksimoi työvoiman näkyvyys pilviteknologiaan perustuvalla henkilöstötietojärjestelmällämme (HRIS). Käytä keskitettyä työntekijätietojärjestelmää, automatisoi työntekijätietojen ja esimiestyön työnkulut ja tee älykkäitä, oikeisiin tietoihin perustuvia HR-päätöksiä. 

SAP SuccessFactors Compensation

Palkitse parhaat suoriutujat ja pidä heidät yrityksen palveluksessa hyödyntämällä pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattua palkkaushallintaohjelmistoamme. Yhtenäistä palkkausohjelmat ja liiketoimintatavoitteet, palkitse hyvästä suoriutumisesta asianmukaisesti ja hallitse budjetteja entistä tarkemmin. 

SAP SuccessFactors Learning

Kehitä työntekijöiden osaamista, kouluta johtajia, vähennä vaatimustenmukaisuusriskejä ja sitouta henkilöstö SAP SuccessFactors Learning -ratkaisun avulla. Ratkaisu yhdistää muodolliset ja sosiaaliset oppimisohjelmat sisältö-, raportointi- analyysi- ja mobiilityökaluihin. 

SAP Jam

Tuo ihmiset, tiedot, sovellukset ja prosessit yhteen SAP Jam -ratkaisun avulla. Ratkaisu lisää sosiaalisen yhteistyön työkaluja HR-prosesseihin, mikä helpottaa työntekijöiden sitouttamista ja vähentää koulutuskustannuksia. 

Esittelyssä SAP SuccessFactorsin johtavat HR-työkalut pk-yrityksille

Previous

Kolme keskeistä HR-asiaa pk-yritysten johtajille

Haastateltuaan tutkimuksessaan tuhansia johtajia ja työntekijöitä eri puolilla maailmaa toimivista yrityksistä Oxford Economics löysi joukon ominaisuuksia, jotka jokaisesta pienestä ja keskisuuresta yrityksestä pitäisi löytyä. Monet niistä lilittyvät HR:ään. Lue, mitkä nämä PK-yritysten johtajien kriittiset keskeiset tekijät ovat. 

Lahjakkuuden uudelleenmäärittely: HR-johtajien ajatuksia

Kuinka HR-huippujohtajat pysyvät mukana nopeasti muuttuvissa liiketoimintaympäristöissä? IBM Institute for Business Value haastatteli yli 5 000:a johtajaa selvittääkseen asian. Lue raportti, niin saat tietää, kuinka HR-johtajat ajattelevat henkilöstöhallinnasta aivan uusin tavoin. 

9 syytä valita SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors on alan johtava HR-ohjelmistojen toimittaja sekä on-premise- että pilviratkaisujen osalta. Ratkaisumme sisältävät kaiken rekrytoinnista ja perehdyttämisestä HR-ydintoimintoihin ja työvoima-analyyseihin. Ota selvää, mikä erottaa meidät kilpailijoistamme. 

Next

Katso, mitä SAP-yhteisössä sanotaan

Previous

Kuinka voittaa kilpailu huippuosaajista

Pienet ja keskisuuret organisaatiot mainitsevat usein kulttuurin ja työntekijöiden sitouttamisen kahtena suurimpana haasteenaan kilpailussa huippuosaajista. Tässä syy. 

Miksi digitaalisuus muuttaa kaiken

Tutustu Leaders 2020 -tutkimukseen ja selvitä, kuinka johtaminen ja työntekijöiden kehittämisstrategiat muuttavat digitaalista taloutta. 

Paras teknologia ja inhimillinen osaaminen

Teknologia luo uusia mahdollisuuksia HR-toimintoja varten, mutta se ei pysty vastaamaan kaikkiin tarpeisiimme. Ota selvää, kuinka teknologia ja inhimillinen osaaminen voidaan tasapainottaa täydellisesti. 

Next

Find an SAP Partner

SAP Partners play a key role in helping organisations of all sizes – across all industries – transform and run their businesses.  They can help you buy, build, implement, service, and support the SAP solution that best fits your unique needs.  Find a trusted professional to work with today.
Back to top