Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

ERP-, laskutus- sekä matkojen ja kulujen hallintaohjelmisto pienille yrityksille

Haluatko ohjelmiston, joka on tehokas, yksinkertainen ja sopivan hintainen? Tutustu pienyrityksille tarkoitettuun ERP: hen ja kulujen hallintaan.

Hallitse koko yritystäsi integroidulla sovelluspaketilla: ERP, laskutus sekä matkojen ja kulujen hallinta. Pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten hinnoitellut ja paketoidut ERP-ratkaisumme tarjoavat täyden näkyvyyden tärkeisiin prosesseihin – on premise tai pilvessä. Concurin matka-, kulu- ja laskutusratkaisut toimivat yhdessä – ja ERP:n kanssa – ja muodostavat yhtenäisen prosessin kustannusten hallintaan.

Katso, mitä asiakkaamme sanovat

ERP-ratkaisut pienille ja
keskisuurille yrityksille


Mikä ERP-ohjelmisto oikeastaan on? ERP tarkoittaa yritysten toiminnan ohjausta – ja se on keino hallita koko liiketoimintaa yhden integroidun sovelluspaketin avulla. Paketti sisältää taloushallinnon, varastonohjauksen, HR:n, CRM:n ynnä muuta. Kasvavan yrityksen koolla ei ole väliä – pieni, keskisuuri tai suurehko keskisuuri – SAP:llä on ERP-ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin.  

Previous

ERP pienille yrityksille

Siirry eteenpäin perustaloushallinto-ohjelmistosta SAP Business Onen avulla. Näiden pienten ERP-sovellusten avulla voit hallita kasvavan yrityksesi kaikkia osa-alueita on premise tai pilvessä – ydintoiminnoista, HR:stä ja tilinpäätösraportoinnista myyntiin, laskutukseen ja yhteyksien hallintaan. 

ERP pilviratkaisuna keskikokoisille yrityksille

Hyödynnä pilvipohjaista ERP-ratkaisua keskisuuren yrityksen tai tytäryhtiöiden hallinnassa – milloin tahansa, missä tahansa ja lähes missä tahansa laitteessa. SAP Business ByDesign virtaviivaistaa taloushallinnon, HR:n, hankinnan, toimitusketjun hallinnan ja muiden kokonaisvaltaisia prosesseja.

ERP suurehkoille keskisuurille yrityksille

Valmistaudu keskisuuren yrityksesi nostamiseen uudelle tasolle SAP S/4HANA-ratkaisun avulla. Käytä tätä in-memory-pohjaista ERP-ohjelmistoa ydinprosessien automatisointiin ja monitahoisten alakohtaisten tarpeiden täyttämiseen – ja edistä nopeampaa yritysinnovaatiota ja kasvua.

Next

Concur-ratkaisut kasvaville yrityksille

Concurin kulu-, matka- ja laskutusratkaisut toimivat saumattomasti yhdessä ja integroituvat jo olemassa oleviin järjestelmiin: ERP, HR, taloushallinto ja muut. Ne auttavat säästämään rahaa ja parantamaan tuottavuutta – toimistossa ja tien päällä – muodostamalla yhtenäisen prosessin yrityksen menojen hallintaan.
Previous

Pk-yritysten kulujen hallinta

Seuraa, analysoi ja raportoi menoja Concur Expensen avulla. Ohjelmisto tarjoaa täyden näkyvyyden menoihin, yksinkertaistaa kuluraportteja ja auttaa varmistamaan käytäntöjen- ja määräystenmukaisuuden. Hylkää taulukkolaskentaohjelmat ja hallitse kuluja missä ja milloin vain. 

Matkojen varaus ja hallinta

Concur Travel helpottaa työmatkojen varausta yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Varaa pöytäkoneelta tai mobiililaitteesta, lisää palkintonumerot ja matkamieltymykset, pyydä nopeat etukäteishyväksynnät, kerää sähköiset kuitit automaattisesti ja niin edelleen. 

Sähköinen laskutusohjelmisto

Automatisoi ostovelkojen maksut ja ajoita toimittajamaksut Concur Invoicen avulla. Tämä laskutusohjelmisto kytkeytyy kaikkiin menolähteisiin. Se voi auttaa nopeuttamaan online-laskutusta, varmistamaan toimittajan vaatimustenmukaisuuden ja ennustamaan ja hallitsemaan tarkasti kassavirtaa. 
Next

Find an SAP Partner

SAP Partners play a key role in helping organisations of all sizes – across all industries – transform and run their businesses.  They can help you buy, build, implement, service, and support the SAP solution that best fits your unique needs.  Find a trusted professional to work with today.
Back to top

Call me now