Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Analytiikkaratkaisut pk-yrityksille 

Käytä pk-yritysten kasvavalle liiketoiminnalle suunniteltua analytiikka- ja raportointiohjelmistoa ja saavuta välitön liiketoimintaymmärrys.

Tee parempia päätöksiä dynaamisesti ja hyödynnä uudet mahdollisuudet – käytä SAP:n analytiikkaratkaisuja, jotka on suunniteltu, paketoitu ja hinnoiteltu pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten. Jos tarvitset pienyrityksen analytiikkaa ja raportointia tai sitten edistyneempiä Big Data -analyyseja, meillä on tarpeisiisi soveltuva ohjelmisto joko on premise -ratkaisuna tai pilvipalveluna. Voit luoda vuorovaikutteisia raportteja, tehostaa visuaalista ja ennakoivaa analytiikkaa, suorittaa ad hoc -analyyseja ja paljon muuta.

Lue lisää pienyritysten analytiikasta 

Katso, mitä asiakkaamme sanovat

Paranna päätöksentekoa

Tee faktoihin perustuvat päätökset reaaliajassa skaalautuvien liiketoiminta-analytiikkaratkaisujemme avulla.

SAP Crystal Solutions

Nämä edulliset pienyrityksen analyysi- ja BI-työkalut auttavat sinua tekemään valistuneempia liiketoiminnan päätöksiä. Luo vuorovaikutteisia SAP Crystal -raportteja ja -mittaristoja ja käytä visuaalista analytiikkaa tietojen elävöittämiseen.

SAP Analytics Cloud

Saat käyttöösi kaikki liiketoiminta-analytiikan ominaisuudet – suunnittelu-, ennuste- ja Big Data -analyysit sekä BI-liiketoimintatiedot – yhdellä ainoalla SaaS-alustalla. Näet tärkeimmät tunnuslukusi asiayhteydessään reaaliaikaisesti, mikä takaa sinulle paremman tietämyksen.

SAP BusinessObjects BI - Edge-versio

Hanki tarvitsemasi tietämys uusien mahdollisuuksien ja haasteiden tutkimiseen. BI-ohjelmistomme keskisuuria yrityksiä varten sisältää joustavat työkalut ad hoc -tietojen analyyseja ja raportointia varten, mittaristot ja visualisoinnin, tietojen integroinnin sekä monia muita ominaisuuksia. 

SAP HANA - Edge-versio

Saat nopeat vastaukset liiketoimintaan liittyviin kysymyksiin käyttämällä SAP HANA -ohjelmiston Edge-version pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettua edistynyttä versiota. Tähän pakettiin sisältyvät ennakoivat analyysit, dynaaminen tallennustaso ja in-memory-teknologiaan perustuvat tietointegraatiotoiminnot. 

SAP Lumira, palvelinversio tiimejä varten

Tee analyysien saanti yksinkertaisemmaksi käyttämällä visuaalista liiketoimintatietojen ohjelmistoa, joka on kehitetty ja hinnoiteltu pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten. Visuaalisen BI:n avulla luot helposti näyttäviä vuorovaikutteisia karttoja, kaavioita, infografiikoita, koosteita ja muita tarvitsematta pyytää tukea IT:ltä.

Ennakoivan analytiikan ratkaisut

Käytä enakoivan analytiikan ja koneoppimisen ominaisuuksia tulevaisuuden suunnan ennakoimiseen. Ennakoivan analytiikan ohjelmistoillamme, jotka ovat käytettävissä paikallisasennuksena (on-premise) tai pilviratkaisuina, voit hyödyntää ennakoivia tietojoukkoja ja malleja entistä parempien päätösten tekemiseksi ja katteiden parantamiseksi.

Analytiikka pk-yrityksille:


trendit ja haasteet

Liiketoiminnan analytiikka ei ole ollut vielä koskaan näin edistyksellistä – eikä yhtä helposti pienten ja keskisuurten yritysten käytettävissä. Seuraa tätä mielipidejohtajien sarjaa, niin saat tietää joistakin analytiikan pääsuuntauksista ja suurimmista haasteista, jotka koskevat pieniä ja keskisuuria yrityksiä. 

Previous

Täysi hyöty irti Big Datasta

Kokonaisvaltaisen markkinanäkemyksen saamiseksi pienten ja keskisuurten yritysten on analysoitava tiedot, jotka tulevat monista eri lähteistä – kumppaneilta, sosiaalisesta mediasta, tapahtumajärjestelmistä, esineiden Internetistä (IoT) jne. Katso, miten pienet ja keskisuuret yritykset tästä selviävät. 

Uusia tapoja nopeuttaa tietojen keräämistä ja analysointia

Datan määrä ja monimuotoisuus kasvaa jatkuvasti. Myös käyttönopeus kasvaa, mikä herättää käyttäjissä uusia odotuksia. Pystyvätkö pienet ja keskisuuret yritykset vastaamaan näihin haasteisiin? Tarkastele infografiikassa esitettyjä esteitä, haasteita ja ratkaisuja. 

Ennakoivat analyysit merkitsevät fiksumpia päätöksiä

Uusi tutkimus osoittaa, että ennakoiva analytiikka voi olennaisesti parantaa liiketoimintasuoritusta ja päätöksentekoa. Lue, miten yksinkertaiset ja edulliset työkalut tekevät nämä edut todeksi pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. 

Next

Find an SAP Partner

SAP Partners play a key role in helping organisations of all sizes – across all industries – transform and run their businesses.  They can help you buy, build, implement, service, and support the SAP solution that best fits your unique needs.  Find a trusted professional to work with today.
Back to top

Call me now