Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Pienten ja keskisuurten yritysten ohjelmisto

Kasvua kaikkialle – SAP-ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille.

Käytä kaikissa pienen tai keskisuuren yrityksen toiminnoissa SAP:n pk-yrityksille suunnattuja ohjelmistoja – on-premise-asennuksena tai pilvipalveluna. Skaalautuva yrityksen hallintaohjelmistomme tukee ERP:tä, HR:ää, sähköistä kaupankäyntiä, analytiikkaa ja monia muita toimintoja. Yli 250 000 pk-asiakastamme ovat huomanneet, että et voi koskaan kasvaa liian suureksi SAP:lle – riippumatta siitä, mihin liiketoimintasi ulottuu.

Tutustu SAP-tuotteisiin ja -asiantuntemukseen liiketoimintasi tarpeita ajatellen

Hallitse liiketoimintaa ja -taloutta

Ota hyöty irti maailmanluokan ERP- ja kulujenhallintaohjelmistosta pieniä, keskisuuria ja suurempia keskisuuria yrityksiä varten. Virtaviivaista taloushallinto, kuluraportointi, HR ja hankintatoimi muun muassa. 

Hallitse asiakaskokemusta

Tuota yhdenmukainen ja merkityksellinen asiakaskokemus kaikkien kanavien kautta. Paranna myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun vuorovaikutusta luomalla yhteys myymälän ja sähköisen kaupankäynnin prosessien välille. 

Johda ja voimaannuta henkilöstöäsi

Tue kasvavaa liiketoimintaa HR-ohjelmistolla, joka auttaa lahjakkuuksien rekrytoinnissa ja kehittämisessä, henkilöstöprosessien automatisoinnissa, työntekijästrategioiden luomisessa, työntekijöiden matkustuksen hallinnassa ja monessa muussa. 

Hallitse liiketoimintatietämystäsi

Hanki tarvitsemasi tietämys, jotta voit tehdä valistuneita päätöksiä ja johtaa pientä tai keskisuurta yritystäsi tehokkaammin – käyttäen SAP:n analytiikka-, Business Intelligence (BI)- ja raportointityökaluja. 

Katso, mitä asiakkaamme sanovat

Perehdy pienten ja keskisuurten yritysten kuumimpiin kysymyksiin

Previous

Pk-yritysten ajatusjohtajuusblogit

Pk-yritysten podcast-lähetykset

Next
Back to top