Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP-ohjelmistot pk-yrityksille

Löydä nopeaa kasvua tukevat ohjelmistot ja ratkaisut pk-yritysten tarpeisiin.

SAP:n ohjelmistot soveltuvat pk-yrityksten kaikkiin toimintoihin. Ohjelmistot on suunniteltu tukemaan nopeasti kasvavaa liiketoimintaa ja sen eri osa-alueita HR:stä verkkokauppaan ja toiminnanohjaukseen. Kuinka suureksi liiketoimintasi kasvaakin, SAP-teknologia kasvaa sen mukana. Tämän ovat huomanneet yli 250 000 pk-asiakastamme.

Tutustu SAP-tuotteisiin ja asiantuntemukseen

Hallitse koko liiketoimintaa

Laadukas ERP-ohjelmisto erityisesti pk-yrityksille virtaviivaistaa taloushallinnon, kuluraportoinnin, HR:n ja hankintatoimen. 

Tuota mutkaton asiakaskokemus

Saumattomalla myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun vuorovaikutuksella pystyt tarjoamaan yhdenmukaisen ja merkityksellisen asiakaskokemuksen kaikissa kanavissa.

Johda ja voimaannuta henkilöstöäsi

Tue kasvavaa liiketoimintaa HR-ohjelmistolla, joka auttaa lahjakkuuksien rekrytoinnissa ja kehittämisessä, henkilöstöprosessien automatisoinnissa, työntekijästrategioiden luomisessa, työntekijöiden matkustuksen hallinnassa ja monessa muussa. 

Ymmärrä liiketoiminaa

Hanki tarvitsemasi liiketoimintatieto ja -ymmärrys, jotta voit tehdä oikeita päätöksiä ja johtaa yritystäsi tehokkaammin. SAP:n analytiikka -, Business Intelligence (BI) - ja raportointityökalut ovat apunasi. 

Digitaalinen HR: IDC:n tietoja yrityksille

Digitaalista uudistusta pidetään ehkä suuryritysten asiana, mutta se vaikuttaa kaiken kokoisiin yrityksiin joka alueella, ja etenkin henkilöstöosastoon. Tähän uudistukseen ei päästä hetkessä. IDC:llä on kuitenkin yksityiskohtainen ohje avuksesi.

Katso, mitä asiakkaamme sanovat

Tutustu blogikirjoituksiin ja podcast-lähetyksiin

Previous

Blogikirjoituksia

Podcastlähetykset

Next
Back to top

Call me now