Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Pilviteknologia

SAP:n kokemus pilvipalveluista perustuu sen yli 90 miljoonaan pilvikäyttäjään ja eräisiin maailman suurimmista pilvipalvelutoteutuksista. Pilviratkaisujemme täysi valikoima antaa vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen ja parhaan asiantuntemuksen SAP:n yli 253 000 asiakkaalta 191 maassa 25 toimialalla. Ja mikä parasta, toimimalla pilvessä saat joustavuutta, milloin ja miten haluat.

Tehokkaat yritysverkostot

Pilvipohjaiset yritysverkostot, jotka yhdistävät työntekijät, asiakkaat, kumppanit ja toimittajat luovat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia parantaa suorituskykyä. Tutustu tehokkaisiin yritysverkostoihin ja kuinka voit hyödyntää niihin liittyviä teknologioita. 

Lue mitä asiakkaamme kertovat...

Previous

Sosiaalinen yhteistoiminta on avain liiketoiminnan tuloksiin

SAP:n tilaaman Forrester Consultingin "Total Economic Impact of SAP Jam" -tutkimuksen mukaan tyypillinen organisaatio voi saada jopa 527 prosentin tuoton sijoitukselleen käyttämällä sosiaalista SAP Jam -ohjelmistoalustaa.

Kolme suurinta hyötyä pilvimaturiteetista

Tämä merkittävä tutkimus vahvistaa, että pilvikeskeiset yritykset parantavat tuloksiaan virtaviivaisella innovoinnilla, yksiköiden itsenäisyydellä ja parantamalla sisäisiä prosessejaan. Lue miten.

Liiketoimintaverkostojen voimaa

IDC:n mukaan pilvipohjaiset liiketoimintaverkostot tulevat olemaan seuraava iso innovatiivinen askel. Opi, kuinka liiketoimintaverkostot käyttävät teknologioita kuten mobiilia, analytiikkaa ja esineiden internetiä tuottaakseen ennenäkemättömiä parannuksia yritysten suorituskykyyn.

Next

SAP-sertifiointi pilvessä

Kuinka voit osoittaa SAP Cloud osaamistasi maailmalle? SAP sertifiointi pilvessä tunnistaa parhaat konsultit ja kumppanit johtamaan SAP:n asiakkaita kohti tulevaisuutta. SAP jopa auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään heidät verkossa.

SAP Digital Business Services pilvessä mukana

Perustuen yli 40 vuoden kokemukseen työskentelystä maailman edistyneimpien organisaatioiden kanssa ja vankkaan kumppanien ekosysteemiin, SAP Digital Business Services opastaa tiellä innovointiin ja digitaaliseen muutokseen, turvaten samalla kriittisiä liiketoimintaprosesseja.

Ota käyttöön SAP:n uusia teknologioita ja sovelluksia nopeasti ja sujuvasti. Siitä huolimatta, onko käyttöönotto yrityksen omissa tiloissa, pilvessä tai näiden kahden yhdistelmänä. Tärkeintä on hankkia asiantuntemusta, joka huomioi liiketoiminnan tarpeet suunnittelemalla muutokset tietotekniikassa selkeästi. Palvelumme suunnitellaan yhdessä ratkaisujen kanssa ja asiantuntijamme käyttävät testattuja menetelmiä ja parhaita käytäntöjä niin, että käyttöönotto varmasti onnistuu.

Previous

Ohjelmistojen ja käyttöönottopalvelujen suunnittelu yhdessä vähentää epävarmuutta ja riskejä

SAP:n ainutlaatuiset parhaat käytännöt nopeuttavat käyttöönottoa

Elintärkeä integrointi varmistaa tietojen siirron omien tilojen ja pilviratkaisujen välillä

Next

Tutustu tuoreimpiin aiheisiin pilviteknologiasta

Previous

Digitaalitalous

Uudessa digitaalisessa taloudessa yksilöt, yritykset ja yhteisöt luovat reaaliaikaisia yhteyksiä. Lue uusimmat blogit.

Siirtyminen monimutkaisesta laskennasta tehokkaaseen pilveen

Tutustu miten pilviratkaisut auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä selviämään monimutkaisuudesta nopeasti ja turvallisesti.

Pilvilaskennan yhteisö

Lue viimeisimmät uutiset pilvilaskennasta, blogit, keskustelut, artikkelit, opetusohjelmat, Service Pack -päivitykset ja lisää siitä, miten SAP:n asiakkaat toteuttavat nopeita yritysratkaisuja tehokkaasti.

Next
Back to top