Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

SAP:n pilviteknologia

SAP on pilviyritys, joka kehittää SAP HANA -in-memory-teknologiaa. Meillä on 110 miljoonaa pilvipalveluiden tilaajaa ja 41 uusinta kehitystä edustavaa tietokonekeskusta ympäri maailmaa. Tarjoamme pilvisovelluksia (SaaS) kaikille liiketoiminta-alueille, markkinoiden parhaan pilvialustan (PaaS) ja joustavan on demand -infrastruktuurin (IaaS). Voit luottaa hyväksi todettuun yrityspilven turvallisuuteen ja hosting-palveluihin ja voit valita julkisen, yksityisen tai hybridipilviympäristön.

Mitä on pilviteknologia?

Yksinkertaisesti sanottuna pilviteknologian avulla käyttäjät voivat käyttää tietoja, sovelluksia ja palveluita Internetin kautta. Kun käytössä on pilviratkaisu, sinulla ei tarvitse olla kalliita laitteistoja, kuten kovalevyjä ja palvelimia, ja voit työskennellä paikasta riippumatta. Yli 90 prosenttia yrityksistä käyttää jo pilviteknologiaa julkisessa, yksityisessä tai hybridipilviympäristössä. Pilviratkaisujen tärkeimpiä hyötyjä ovat muun muassa:

  • Elastisuus: voit skaalata nopeasti ylös- tai alaspäin tiedonkäsittelytarpeittesi mukaisesti
  • Edullisuus:Maksat vain siitä, mitä käytät. Tämä vähentää laitteisto- ja IT-kustannukset minimiin
  • Käytettävyys: voit käyttää pilvijärjestelmää 24/7 paikasta riippumatta ja millä tahansa laitteella
  • Yksinkertaisuus: vapauta IT-henkilöstö palvelinten hallinnasta ja ohjelmistojen päivityksistä

Pilviohjelmisto tarjoa useita eri etuja, joilla voit parantaa kilpailukykyäsi entisestään.

Kolme tärkeintä syytä siirtyä pilveen: 

  • Voit suorittaa käyttöönoton nopeammin ja alemmilla etukäteiskustannuksilla
  • Voit nopeuttaa innovaatiosyklejä vaivattomien, useammin tehtävien päivitysten ansiosta
  • Voit milloin tahansa hyödyntää skaalautuvuutta ja dynaamista kapasiteettia, jotta voit lisätä joustavuutta ja kilpailla suurten yritysten kanssa

SAP Trust Center

Sitoudumme näihin kolmeen asiaan: luottamus, turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus pilvessä. Voit käyttää helposti kaikkea SAP Cloud Trust -palvelun sisältöä ja näet myös yksilöllisen pilvipalveluiden tilasi.

Pilvi palveluna

Pilviteknologia jaetaan kolmeen laajaan palveluluokkaan: ohjelmisto palveluna (Software as a Service, SaaS), alusta palveluna (Platform as a Service, PaaS) ja infrastruktuuri palveluna (Infrastructure as a Service, IaaS).

Mitä on SaaS?

SaaS eli ohjelmisto palveluna on tapa tarjota sovelluksia Internetin välityksellä. Asiakkaat voivat käyttää SaaS-sovelluksia verkkoselaimestaan käsin, eli heidän ei tarvitse hankkia, asentaa, ylläpitää tai päivittää laitteistoja tai ohjelmistoja. SaaS-tarjoaja huolehtii kaikesta, ja asiakkaalla on aina käytössään sovelluksen uusin versio.

Tutustu SaaS-tuotteisiimme:

Mitä on PaaS?

PaaS eli alusta palveluna tarjoaa pilvialustan ja työkalut, joita käyttämällä kehittäjät voivat rakentaa ja ottaa käyttöön sovelluksia. Käyttäjät käyttävät PaaS-ratkaisua verkkoselaimestaan käsin, joten laitteistoja ja ohjelmistoja ei tarvitse hankkia ja ylläpitää. PaaS-ratkaisun avulla kehittäjät voivat valita tarvitsemansa toiminnot tilausperusteisesti.

Lue lisää  SAP Cloud Platformista

Mitä on IaaS?

Infrastructure as a Service (IaaS) -teknologian avulla yritykset voivat "vuokrata" tiedonkäsittelyyn tarvitsemiaan resursseja, kuten palvelimia, verkkoja, tallennustilaa ja käyttöjärjestelmiä, ja maksavat niistä käyttöperusteisesti. IaaS-tarjoajat huolehtivat infrastruktuurista ja tehtävistä, kuten järjestelmäpäivityksistä ja varmuuskopioinnista, joten asiakkaiden ei tarvitse hankkia laitteistoja tai ottaa palvelukseen näistä asioista huolehtivia asiantuntijoita.

Julkinen, yksityinen vai hybridipilvi?

Lue lisää pilviratkaisujen kolmesta eri käyttöönottomallista: julkisesta, yksityisestä ja hybridipilvestä. Ota selvää, mikä niistä sopii parhaiten sinun yrityksellesi.

Edellinen

Julkinen pilvi

Julkisessa pilvessä palvelut toimitetaan asiakkaille verkossa, joka on julkisessa käytössä. Julkiset pilvet ovat tehokkaita ja edullisia, ja ne ovat usein monen vuokralaisen yhteiskäytössä. Tarjoaja siis toimittaa palvelusi jaetussa ympäristössä.

Yksityinen pilvi

Yksityisessä pilvessä palvelut tarjotaan yksityisessä verkossa, joka on suojattu palomuurilla. Voit luoda yksityisen pilven omassa tietokonekeskuksessasi tai tilata yksityisen pilven hosting-tarjoajalta. Yksityiset pilvet ovat kaikista turvallisimpia ja tehokkaimmin hallittavia.

Hybridipilvi

Hybridipilvi on yhdistelmä kahdesta tai useammasta (julkisesta tai yksityisestä) pilvestä, joilla on usein eri tarjoajat. Hybridipilvet tarjoavat valinnanvaraa, joten voit valita, mitkä yrityksesi osa-alueet haluat sisällyttää hybridi-infrastruktuuriin. Voit käyttää siis sekä pilvi- että on premise -ratkaisuja.

Seuraava

Tee pilvi- ja hybridipilvi-integraatiosta helpompaa

Pilvi-integraatioskenaarioita:

Kun yritykset digitalisoivat liiketoimintansa, parhaiden pilviratkaisujen yhdistäminen SAP-ratkaisuihin tekee alustasta sopivan innovaatioille ja liiketoimintaprosessien automatisoinnille. SAP:n pitkälle kehitettyjen integrointivaihtoehtojen ja sisäänrakennetun integraation avulla voit yhdistää ydinohjelmistopakettisi SAP:n ja kolmansien osapuolten pilviratkaisuihin.

Katso SAP:n pilvi-integraatiota koskeva tiekartta, jossa on tietoja uusista ja suunnitelluista innovaatioista ja yhteenveto pilviratkaisuportfolion suunnasta tulevaisuudessa.

Tutustu alla mainittujen SAP-tuotteiden parhaiden käytäntöjen mukaisiin integraatioskenaarioihin. 

Uusi polku pilviratkaisun käyttöönottoon

Työskentelemme luotettavien kumppaneiden kanssa, jotta voimme toimittaa SAP-ratkaisuja yksityisessä, hallitussa pilviympäristössä. Tämä käyttäjäkohtainen tilausmalli käsittää laitteiston, ohjelmiston ja tuen kumppaneiltamme, joiden avulla voit nopeuttaa pilviratkaisujen käyttöönottoa ja alentaa IT:n kustannuksia ja työmäärää.

Vain taivas on rajana: SAP:n pilviteknologia

On useita syitä valita SAP pilvipalvelujen tarjoajaksi. Lue alta lisätietoja eritoten näistä kolmesta syystä: liiketoimintaverkot, yhteistyö ja huipputurvallinen IT.

Edellinen

Liiketoimintaverkkojen hyöty

IDC:n mukaan pilvipohjaiset liiketoimintaverkot kuuluvat seuraavaan innovaatioaaltoon. Ota selvää, miten liiketoimintaverkoissa hyödynnetään teknologioita, kuten mobiilitekniikkaa, analytiikkaa ja esineiden internetiä (IoT), jotta suorituskyky voidaan nostaa ennalta näkemättömän korkealle.

Ihmisten yhdistäminen pilvessä

Pilviyhteistyötyökalujen avulla ihmiset voivat tavata virtuaalisesti ja jakaa tietoja reaaliajassa. Lue lisää SAP Jam -ratkaisuista ja ota selvää, kuinka ne helpottavat yhteistyötä työntekijöiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kesken.

Pilviturvallisuusalusta

Lue lisää kokonaisvaltaisesta lähestymistavastamme turvallisuuteen, joka perustuu huolellisesti suunniteltuihin toimenpiteisiin. Nämä toimenpiteet kattavat kaikki tarvittavat eri osa-alueet, joiden ansiosta voimme tarjota pilviratkaisun, jonka turvallisuustaso on yksi toimialan parhaista.

Seuraava

Katso, mitä asiakkaamme sanovat

Siirry pilveen SAP Digital Business Services -ratkaisua käyttämällä

Yli 40 vuoden kokemus yhteistyöstä maailman edistyksellisimpien organisaatioiden ja vankan kumppaniverkoston kanssa on perustana sille, että SAP Digital Business Services pystyy ohjaamaan yrityksesi innovaation ja digitaalisen muutoksen polulle varmistaen samalla kriittisten liiketoimintaprosessien toimivuuden.

Ota käyttöön uusia SAP-teknologioita ja -sovelluksia helposti ja vaivattomasti, olipa kyse sitten on premise- tai pilviratkaisusta tai niiden yhdistelmästä. Kaikista tärkeintä on oikea asiantuntemus, jotta voit muuntaa liiketoiminnan tarpeet selväksi tiekartaksi, jonka perusteella voit muuttaa IT-infrastruktuuriasi. Palvelumme on suunniteltu yhdessä ratkaisujen kanssa, ja asiantuntijamme hyödyntävät hyväksi todettuja menetelmiä ja parhaita käytäntöjä, jotta käyttöönotto sujuu onnistuneesti.

Edellinen

Vähennä epävarmuutta ja riskiä yhdessä suunniteltujen ohjelmistojen ja käyttöönottopalvelujen avulla

Nopeuta käyttöönottoa SAP:n ainutlaatuisilla parhailla käytännöillä

Varmista tietojen kriittinen siirto ja integraatio on premise- ja pilviratkaisujen välillä

Seuraava

Tutustu pilviteknologian kuumimpiin aiheisiin

Edellinen
Seuraava
*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.
Takaisin alkuun