Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

Koulutus ja sertifiointi

Parhaat käytännöt käyttäjien tuottavuuden parantamiseksi

Kohdennettu oppiminen työnkulun aikana nopeuttaa käyttöönottoa, tekee käyttäjistä tuottavampia ja parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Lyhennä käyttöönottoaikaa ja pysy ajan tasalla tekniikan avulla

Tule mukaan 19. marraskuuta kuulemaan SAP:n asiakkaiden ja kumpaneiden näkemyksiä asiantuntijoiden koulutuksen tärkeydestä ja taitojen ylläpitämisestä.

Koulutus- ja aktivointipalvelut älykästä yritystä varten

Laadukas koulutus on yhtä tärkeää kuin toimiva teknologia. SAP-ohjelmistot on suunniteltu mullistamaan liiketoimintasi. Jotta tämä toteutuu täysimääräisenä, tutustu eri vaihtoehtoihin saadaksesi kaiken tarvittavan tiedon ja osaamisen SAP:n koulutus- ja aktivointipalvelujen kautta.

Tutustu tarjontaamme

Tutustu jatkuvan oppimisen kehysjärjestelmään

Viiden askeleen kehysjärjestelmämme tarjoaa ohjausta uusiin toteutuksiin, koulutusta uusille käyttäjille ja uutta osaamista olemassa oleviin sovelluksiin.

Rekisteröidy kurssille

Verkkokaupassamme näet kurssien saatavuuden ja voit etsiä lähelläsi olevia koulutuspaikkoja, hakea koulutusta kurssikoodien perusteella tai keskittyä johonkin tiettyyn koulutuspolkuun.

Tutustu SAP Learning Hubiin

Saat heti käyttöösi laajan valikoiman pilvipohjaisia SAP-oppimateriaaleja ja verkko-opiskeluympäristöjä, jotka voidaan räätälöidä liiketoimintasi tarpeisiin. 

Hanki SAP-sertifiointi

Validoi osaamisesi SAP:n ratkaisuilla ja hanki SAP-sertifiointi varmistaaksesi, että täytät kaikki uusien roolien ja vastuualueiden vaatimukset. 

Hyödynnä ilmaista SAP-koulutusta

Nauti joustavasta, hauskasta ja osallistavasta oppimisesta pelillisen oppimisratkaisun avulla ja harjoittele missä vain, milloin vain ilmaiseksi openSAP:n kautta.

SAP-tapahtumat

Lue, kuinka uusia teknologioita ja liiketoiminnan innovaatioita käytetään tosielämän tilanteissa. Inspiroidu lähelläsi olevassa SAP-tapahtumassa.

Paljonko koulutusta tarvitaan?

On tärkeää ymmärtää, kuinka laaja-alaisesti ja kattavasti organisaatiot hyötyvät hyvin koulutetusta henkilöstöstä, joka kykenee soveltamaan, ylläpitämään ja käyttämään yritysteknologiaa päivittäisessä työssään.

Oppimis- ja kehitysohjelmistot

Tue jatkuvan oppimisen kulttuuria erilaisilla ratkaisuilla sovelluksen sisäisestä opastuksesta ja sähköisestä oppimisesta ammatilliseen kehitykseen ja seuraajasuunnitteluun.

SAP Enable Now

Tarjoa työntekijöillesi koulutusta SAP:n ratkaisujen käyttöön missä ja milloin vain. Yksinkertaista kontekstikohtaisten käyttöohjeiden, tapahtumadokumentaation, koulutussimulaatioiden, testiskriptien ja sähköisten oppimateriaalien laatimista ja käyttöönottoa. 

SAP User Experience Management by Knoa

Keräämällä reaaliaikaista dataa käyttäjiltä selvität ongelmien taustalla vaikuttavat syyt ja ratkaiset ne tehokkaasti.

Koulutuksen konsultointipalvelut

Saavuta sovelluskohtaiset oppimistavoitteesi nopeammin hyödyntämällä asiantuntijoita, jotka arvioivat oppimistarpeesi, laativat strategisen koulutussuunnitelman ja tukevat sinua koulutuksen aikana.

Lisämateriaaleja

Learning Journey

Optimoi oppimisesi interaktiivisella Learning Journey -oppaalla, joka suosittelee sinulle oppimispolkuja matkalla kohti täyttä SAP-innovaatioiden hallintaa. 

Etsi paikallisia SAP-kumppaneita

Hae yhteistyökumppaneita yli 200 SAP Education -kumppanin joukosta saadaksesi yksilöllisiin koulutustarpeisiisi räätälöidyn koulutussuunnitelman.

SAP University Alliances

Liity globaaliin oppilaitosverkostoon ja auta opiskelijoita kehittämään digiosaamistaan tulevaisuutta varten SAP-sovellusten oppimateriaalien avulla.

SAP Next-Gen

Liity samanhenkisten jäsenten yhteisöön, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen yrityksiä, yhteistyökumppaneita ja yliopistoja sekä kehittää uusia innovaatioita YK:n globaalien tavoitteiden mukaisesti. 

Näin yritykset menestyvät SAP:n avulla

Koulutussisällöt käytettävissä 24/7

Lue, miten IT-alan alihankintaorganisaatio United VARs tukee jäseniään työtehtäviensä omaksumisessa viimeisimpien SAP-tietosisältöjen avulla.

Henkilökohtainen koulutuksen tuki

Katso, miten autovalmistaja Mercedes-Benz Türk optimoi 280-henkisen tiiminsä koulutuksen yksilöllisten koulutussuunnitelmien avulla.

Tiedon jakaminen tien päällä

Tutustu kuinka SAP Enable Now ja SAP Learning Hub mahdollistavat Itelligence-konsulttien kouluttautumisen modernissa digitaalisessa muodossa jokaisen omaan omaan tahtiin ilman, että heidän tarvitsee matkustaa koulutuskeskukseen.

SAP Training and Enablement -yhteisö

Koulutusta käsitteleviä blogeja

Sertifiointia käsitteleviä blogeja

Takaisin alkuun