Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

Tutustu SAP-koulutukseen ja -sertifiointiin

Ilmaista SAP-koulutusta

Opi uutta SAP-innovaatioista milloin, missä ja miten haluat maksutta openSAP:n avulla. Tämä innovatiivinen alusta yritysten massiivisille avoimille verkkokursseille (MOOC) avaa oven SAP-oppimiseen monipuolisella, hauskalla ja sitouttavalla oppimiskokemuksella.

SAP Learning Hub

SAP Learning Hub antaa heti käyttöön laajan valikoiman SAP-oppimissisältöä ja verkko-oppimishuoneita pilven kautta. Lisää SAP Live Access luokkatehtäviä varten, valmistautuaksesi asiakastapaamisiin tai vain kokeillaksesi suoria ja täysin konfiguroituja SAP-koulutusjärjestelmiä.

SAP-koulutus- ja kurssihakemisto

Kehitä SAP-loppukäyttäjiäsi SAP S/4HANA-, SAP HANA-, SAP SuccessFactors-, SAP BusinessObjects- ynnä muihin SAP-ratkaisuihin liittyvien SAP-koulutusten avulla. Luo kattava koulutussuunnitelma, valitse haluamasi vaihtoehto lähiopetus-, mobiili- tai verkkokursseista ja vahvista koko organisaation teknologiataitoja.

SAP-sertifioinnit

Validoi SAP-ratkaisujen käyttöä koskeva asiantuntemuksesi ja kokemuksesi ja varmista, että sinulla on organisaatiosi kiinnostaviin uusiin rooleihin ja vastuisiin vaadittavat SAP-sertifioinnit. Voit valita juuri sopivan sertifioinnin riippumatta siitä, haluatko hioa SAP-taitojasi tai lisätä tietojasi.
Kukaan ei osaa SAP:tä paremmin kuin SAP itse. Eikä kenelläkään ole vastaavia järjestelmiä ja kokemusta ohjelmistojen opetuksesta kuin meillä. Missä tahansa oletkin, SAP Education tarjoaa ajantasaisimman SAP-koulutuksen tarpeesi mukaan.
 

openSAP-verkkokurssit

Opi uutta SAP-innovaatioista milloin, missä ja miten haluat maksutta openSAP-kurssien avulla. Tämä innovatiivinen alusta yritysten massiivisille avoimille verkkokursseille (MOOC) avaa oven SAP-koulutukseen monipuolisella, hauskalla ja sitouttavalla oppimiskokemuksella.

SAP Learning Hub

SAP Learning Hub antaa heti käyttöön laajan valikoiman SAP-oppimissisältöä ja SAP-koulutusta eri verkko-oppimishuoneissa. Lisää tarvittava SAP Live Access -pääsy luokkatehtäviä varten, valmistautuaksesi asiakastapaamisiin tai vain kokeillaksesi suoria ja täysin konfiguroituja SAP-koulutusjärjestelmiä.

Yliopistokumppanuudet

SAP University Alliances -ohjelmassa opiskelijat pääsevät tutustumaan uusimpiin SAP:n liiketoimintateknologioihin, mikä auttaa heitä liittymään osaksi 2000-luvun työvoimaa. Yli 3 100 yliopistoa 106 maassa osallistuu ohjelmaan. 

SAP-koulutuksen ja -sertifioinnin kuumimmat puheenaiheet

Edellinen
Blogit
Kysymyksiä
Seuraava

Yliopistokumppanuudet

SAP University Alliances on globaali koulutusinstituutioiden verkosto, jossa oppimisresursseja voidaan integroida SAP Leonardon ja muiden SAP-ratkaisujen avulla, mikä parantaa tiedekuntien kykyä opettaa uusille sukupolville tulevaisuuden digitaalisessa yhteiskunnassa tarvittavat tiedot ja taidot. 

Arvon luominen koulutuksen kautta

SAP Educationin oppimisratkaisuilla ja konsulttipalveluilla varmistat, että teknologiakoulutusohjelmasi menestyvät.

SAP Learning Hub

Opiskele milloin tahansa pilvessä! SAP Learning Hubin vuorovaikutteiset luokkahuoneet ja valtava koulutussisällön valikoima tekevät siitä ihanteellisen tavan opiskella SAP:tä. 

SAP Enable Now

Voit helposti luoda ja ottaa käyttöön kontekstikohtaisia käyttäjän ohjeita, tapahtuma-asiakirjoja, koulutussimulaatioita, testiskriptejä ja sähköisen oppimisen materiaaleja.

SAP User Experience Management by KNOA

SAP:n käyttäjäkokemuksen hallintaohjelmisto tuottaa tietoa, jonka perusteella voit heti parantaa ohjemistosi ja sitä käyttävien ihmisten tehokkuutta.

SAP Assessment Management by Questionmark

Toteuta ja hallinnoi kyselytutkimuksia, testejä, kokeita ja vaativia tutkintoja ja raportoi tuloksista helposti kokeiden hallinta- ja lahjakkuuden arviointityökalun avulla.

SAP SuccessFactors Learning

Toimita, hallitse ja arvioi yrityksen koulutustoimintoja pilviratkaisusta käsin. Seuraavan sukupolven oppimisen hallintajärjestelmämme tekee siitä helppoa, intuitiivista ja mobiiliystävällistä. 

SAP Enterprise Learning

Nosta tuottavuus aivan uudelle tasolle SAP Enterprise Learning -hallintaohjelmiston avulla. Anna koulutusta, joka on linjassa yrityksen strategian kanssa, ympäristöstä riippumatta.

SAP Knowledge Acceleration

Auta työntekijöitäsi oppimaan SAP:n käyttö entistä nopeammin SAP Knowledge Acceleration -sovelluksen avulla. Se on mukautettava yritysohjelmistojen koulutussovelluksemme.

Koulutuksen konsultointipalvelut

Saavuta ohjelmistokoulutustavoitteesi nopeammin SAP:n koulutuskonsultointipalvelujen avulla. Asiantuntijamme muun muassa arvioivat oppimistarpeesi, luovat strategisen koulutussuunnitelman ja antavat suoraa apua. 

Lue, mitä asiakkaamme sanovat...

Ota yhteyttä

Edellinen

SAP Education Facebookissa

Seuraava
*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.
Takaisin alkuun