Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

Koulutus ja sertifiointi

Kuva nuppineulalla merkitystä kohdasta kartalla

Nopeasti alkuun oppimisessa

Tutkimalla visuaalisia ja interaktiivisia Learning Journey -oppaita voit selvittää, mitkä tarjotuista aktivointivaihtoehdoista tukevat parhaiten omia tavoitteitasi.

Koulutus- ja aktivointipalvelut älykästä yritystä varten

Previous Next

Laadukas koulutus on yhtä tärkeää kuin toimiva teknologia. SAP-ohjelmistot on suunniteltu mullistamaan liiketoimintasi. Jotta tämä toteutuu täysimääräisenä, tutustu eri vaihtoehtoihin saadaksesi kaiken tarvittavan tiedon ja osaamisen SAP:n koulutus- ja aktivointipalvelujen kautta.

Tutustu tarjontaamme

Previous Next

Tutustu jatkuvan oppimisen kehysjärjestelmään

Viiden askeleen kehysjärjestelmämme tarjoaa ohjausta uusiin toteutuksiin, koulutusta uusille käyttäjille ja uutta osaamista olemassa oleviin sovelluksiin.

Rekisteröidy kurssille

Verkkokaupassamme näet kurssien saatavuuden ja voit etsiä lähelläsi olevia koulutuspaikkoja, hakea koulutusta kurssikoodien perusteella tai keskittyä johonkin tiettyyn koulutuspolkuun.

Tutustu SAP Learning Hubiin

Saat heti käyttöösi laajan valikoiman pilvipohjaisia SAP-oppimateriaaleja ja verkko-opiskeluympäristöjä, jotka voidaan räätälöidä liiketoimintasi tarpeisiin. 

Hanki SAP-sertifiointi

Validoi osaamisesi SAP:n ratkaisuilla ja hanki SAP-sertifiointi varmistaaksesi, että täytät kaikki uusien roolien ja vastuualueiden vaatimukset. 

Hyödynnä ilmaista SAP-koulutusta

Nauti joustavasta, hauskasta ja osallistavasta oppimisesta pelillisen oppimisratkaisun avulla ja harjoittele missä vain, milloin vain ilmaiseksi openSAP:n kautta.

SAP-tapahtumat

Lue, kuinka uusia teknologioita ja liiketoiminnan innovaatioita käytetään tosielämän tilanteissa. Inspiroidu lähelläsi olevassa SAP-tapahtumassa.

Paljonko koulutusta tarvitaan?

Koulutuksen konsultointipalvelut

Previous Next

Saavuta sovelluskohtaiset oppimistavoitteesi nopeammin hyödyntämällä asiantuntijoita, jotka arvioivat oppimistarpeesi, laativat strategisen koulutussuunnitelman ja tukevat sinua koulutuksen aikana.

Lisämateriaaleja

Previous Next

Learning Journey

Optimoi oppimisesi interaktiivisella Learning Journey -oppaalla, joka suosittelee sinulle oppimispolkuja matkalla kohti täyttä SAP-innovaatioiden hallintaa. 

Etsi paikallisia SAP-kumppaneita

Hae yhteistyökumppaneita yli 200 SAP Education -kumppanin joukosta saadaksesi yksilöllisiin koulutustarpeisiisi räätälöidyn koulutussuunnitelman.

SAP University Alliances

Liity globaaliin oppilaitosverkostoon ja auta opiskelijoita kehittämään digiosaamistaan tulevaisuutta varten SAP-sovellusten oppimateriaalien avulla.

SAP Next-Gen

Liity samanhenkisten jäsenten yhteisöön, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen yrityksiä, yhteistyökumppaneita ja yliopistoja sekä kehittää uusia innovaatioita YK:n globaalien tavoitteiden mukaisesti. 

Connect with us

SAP Education on Facebook

SAP Education on Twitter

Takaisin alkuun