Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Maailmanluokan SAP-koulutus ja -sertifiointi

Kehitä SAP-loppukäyttäjiäsi SAP-koulutus- ja sertifiointiohjelmiemme avulla. Luo kattava koulutussuunnitelma SAP-kursseista ja -opetussisällöstä, valitse haluamasi vaihtoehto lähiopetus-, mobiili- tai verkkokursseista ja vahvista koko organisaation teknologiataitoja. Koulutuksemme kattaa SAP S/4HANA-, SAP HANA-, SAP SuccessFactors- ja SAP BusinessObjects -ohjelmistot sekä monet muut. 

SAP Education auttaa menestymään

Kukaan ei osaa SAP:tä paremmin kuin SAP itse. Eikä kenelläkään ole vastaavia järjestelmiä ja kokemusta ohjelmistojen opetuksesta kuin meillä. Missä tahansa oletkin, SAP Education tarjoaa ajantasaisimman SAP-koulutuksen tarpeesi mukaan.
 

openSAP-verkkokurssit

Opi uutta SAP-innovaatioista milloin, missä ja miten haluat maksutta openSAP-kurssien avulla. Tämä innovatiivinen alusta yritysten massiivisille avoimille verkkokursseille (MOOC) avaa oven SAP-koulutukseen monipuolisella, hauskalla ja sitouttavalla oppimiskokemuksella.

SAP Learning Hub

SAP Learning Hub antaa heti käyttöön laajan valikoiman SAP-oppimissisältöä ja SAP-koulutusta eri verkko-oppimishuoneissa. Lisää tarvittava SAP Live Access -pääsy luokkatehtäviä varten, valmistautuaksesi asiakastapaamisiin tai vain kokeillaksesi suoria ja täysin konfiguroituja SAP-koulutusjärjestelmiä.

Yliopistokumppanuudet

SAP University Alliances -ohjelmassa opiskelijat pääsevät tutustumaan uusimpiin SAP:n liiketoimintateknologioihin, mikä auttaa heitä liittymään osaksi 2000-luvun työvoimaa. Yli 3 100 yliopistoa 106 maassa osallistuu ohjelmaan. 

Luo arvoa SAP-koulutuksen avulla

SAP Educationin oppimisratkaisuilla ja konsulttipalveluilla varmistat, että teknologiakoulutusohjelmasi ovat menestys.

SAP Learning Hub

Opiskele milloin tahansa pilvipalvelun avulla! SAP Learning Hubin vuorovaikutteiset luokkahuoneet ja valtava SAP-kurssien ja muun koulutussisällön valikoima tekevät siitä ihanteellisen tavan opiskella SAP:tä. 

SAP Enable Now

Voit helposti luoda ja ottaa käyttöön kontekstikohtaisia käyttöohjeita, tapahtuma-asiakirjoja, koulutussimulaatioita, testiskriptejä ja sähköisen oppimisen materiaaleja.

SAP User Experience Management by KNOA

SAP:n käyttäjäkokemuksen hallintaohjelmisto tuottaa tietoa, jonka perusteella voit heti parantaa ohjemistosi ja sitä käyttävien ihmisten tehokkuutta.

SAP Assessment Management by Questionmark

Toteuta ja hallinnoi kyselytutkimuksia, testejä, kokeita ja vaativia tutkintoja ja raportoi tuloksista helposti kokeiden hallinta- ja lahjakkuuden arviointityökalun avulla.

SAP SuccessFactors Learning

Toimita, hallitse ja arvioi yrityksen koulutustoimintoja pilviratkaisusta käsin. Seuraavan sukupolven oppimisen hallintajärjestelmämme tekee siitä helppoa, intuitiivista ja mobiiliystävällistä. 

SAP Enterprise Learning

Nosta tuottavuus aivan uudelle tasolle SAP Enterprise Learning -hallintaohjelmiston avulla. Anna koulutusta, joka on linjassa yrityksen strategian kanssa, ympäristöstä riippumatta.

SAP Knowledge Acceleration

Auta työntekijöitäsi oppimaan SAP:n käyttö entistä nopeammin SAP Knowledge Acceleration -sovelluksen avulla. Se on mukautettava yritysohjelmistojen koulutussovelluksemme.

SAP Productivity Pak by ANCILE

SAP:n ohjelmisto käyttäjien tuottavuuden parantamiseen auttaa sinua kehittämään koulutusta loppukäyttäjien pätevyystason ja sen seurauksena myös yritysratkaisujesi arvon nostamiseksi. 

SAP-koulutuksen konsultointipalvelut

Saavuta ohjelmistokoulutustavoitteesi nopeammin SAP:n koulutuskonsultointipalvelujen avulla. Asiantuntijamme arvioivat oppimistarpeesi, luovat strategisen koulutussuunnitelman ja antavat suoraa apua. 

Hanki kilpailuetua


SAP-sertifioinnilla

Miksi SAP-sertifiointi?

Maailmanlaajuisesti arvostetut koulutussertifiointimme osoittavat, että olet hionut taitojasi valitsemallasi alalla kovan opiskelun ja käytännön kokemuksen kautta. Tarjoamme sertifiointiohjelmia alan ja taitotason mukaan riippumatta siitä, oletko SAP-kumppani, asiakas vai loppukäyttäjä.
Voimme auttaa sinut nopeasti alkuun haluamassasi SAP-sertifioinnissa. Alla on kaikki tarvittava tieto alkuun pääsemiseksi: sertifiointitasot, tietoa kokeisiin valmistautumisesta ja usein kysytyt kysymykset.
Previous

Lue lisää SAP-sertifioinnista

Kokeeseen valmistautuminen

Next

Lue, mitä asiakkaamme sanovat...

SAP-koulutuksen ja -sertifioinnin kuumimmat puheenaiheet

Previous
Blogit
Kysymyksiä
Next
Back to top