Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

SAP Support

Pidä järjestelmäsi toimimassa täydellä teholla ja ota enemmän irti uusista ja käytössä olevista SAP-ohjelmistoista SAP Support -palvelun avulla. Tarjoamme laajan valikoiman tukipalveluja, joihin kuuluvat pitkän aikavälin suunnitelmat, integroidut tukitiimit, tekninen etätuki ja itsepalveluportaali. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua kaikilla alueilla SAP-järjestelmän käyttöönotosta ja ylläpidosta järjestelmän parannuksiin ja innovaatiostrategioihin. 
Edellinen

SAP Preferred Success

SAP Preferred Success yhdistää SAP:n parhaat palvelut, jotka varmistavat menetyksen pilviympäristössä: etuoikeutetun pääsyn resursseihin ratkaisun käyttöönoton nopeuttamiseksi, rooleihin perustuvan oppimisen ja tehostetun häiriöiden käsittelyn asiakkaille, joilla on käytössään SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud ja SAP Cloud for Customer.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care -palvelu tarjoaa teknistä tukea henkilökohtaisella tasolla. Tässä ohjelmassa parannamme yhteistyössä kanssasi yrityksen sisäistä tuoteosaamista, tehostamme ongelmien ratkaisuprosesseja ja pidämme järjestelmäsi toimimassa täydellä teholla.

SAP Enterprise Support

Riippumatta siitä, miten toteutat IT-ympäristön (on-premise -ratkaisuna, pilvipalveluna tai hybridiskenaariona), SAP Enterprise Support -palvelu tarjoaa ennakoivaa etätukea alusta alkaen. Tämä palvelu kattaa ratkaisun koko elinkaaren. 
Seuraava
Käy SAP Support Portal- ja SAP ONE Support Launchpad -sivustoissa, joissa SAP:n asiakkaat ja kumppanit voivat tehdä hakuja tietämyskannassamme, etsiä ratkaisuja ongelmiin, raportoida häiriöitä ja käyttää muita palveluja.

Etsi ratkaisuja

Hae tietämyskannastamme ratkaisuja ongelmiin, joita saattaa ilmetä käyttämiesi SAP-tuotteiden kanssa. 

Ota yhteys tukeen

Raportoi häiriötilanteesta tuotetukeen, jos et löydä ratkaisua ongelmaasi verkosta. 

Lataa ohjelmistoja

Käy SAP Software Download Center -latauskeskuksessa. Se on SAP-ohjelmistojen keskitetty lataus- ja tilauspiste. 

Käyttäjien hallinta

Oletko pääkäyttäjä? Itsepalvelutyökalumme avulla voit hallita S-käyttäjien käyttöoikeutta yrityksesi sovelluksiin. 
image
Tutustu muun muassa viimeisimpiin asennusta, päivityksiä ja tuotteiden saatavuutta koskeviin tietoihin SAP Help Portal -palvelussa.
image
Pysy ajan tasalla WhatsApp-viestien avulla. Saat SAP-tuotetuen päivityksiä mobiililaitteeseesi. 

SAP Digital Business Services

Digitaalisuus on kaikkialla, ja yritysten on joko sopeuduttava tähän uuteen markkinoiden realiteettiin tai otettava riski kyydistä jäämiseen. Ota selvää, kuinka SAP Digital Business Services -palvelu voi tukea yrityksesi muutosta sen jokaisessa vaiheessa strategiasta tekniseen toteutukseen ja siitä eteenpäin. 

SAP Solution Manager

Hallitse SAP-sovelluksiasi ja muita käyttämiäsi sovelluksia niiden koko elinkaaren ajan SAP Solution Manager -palvelun avulla. Se pohjautuu SAP Enterprise Support -sopimukseen ja sisältää kaikki prosessit, työkalut ja palvelut, joita tarvitset IT-ympäristösi tukemiseen nyt ja tulevaisuudessa. Uusin 7.2-versio voi myös auttaa lisäämään SAP S/4HANA -järjestelmän tarjoaman digitaalisuuden arvoa. 

Takaisin alkuun