Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Digitaalista markkinointia SAP:n avulla

Paranna asiakassuhdetta myyntisyklin jokaisessa vaiheessa käyttämällä SAP:n digitaalisen markkinoinnin ohjelmistoa. On-premise- ja pilviratkaisumme tukevat kaikkia markkinointitapoja kuten sosiaalista, sähköposti- ja sisältömarkkinointia. Lisäksi ne tukevat markkinoinnin automatisointia ja edistynyttä analytiikkaa. Ymmärrä kunkin asiakkaan ostoaikomus reaaliaikaisesti ja tuota dynaamisesti yksilöllistetyt ja relevantit asiakaskokemukset kaikkien kanavien kautta.

Lue ratkaisun lyhyt kuvaus

Videosarja:


Tutustu SAP:n markkinoinnin pilviratkaisuihin

Previous

Ilmainen kokeilu: SAP Hybris Marketing Cloud

Testaa SAP Hybris Marketing Cloud -ratkaisua 30 päivää ilmaiseksi. Kokeile, miten uudet digitaaliset markkinointivalmiudet helpottavat syvemmän tiedon saantia, asiakassuhteiden luontia, brändiskollisuuden saavuttamista ja onnistuneiden kampanjoiden toteuttamista.

Vertaa markkinoinnin personointistrategiaasi muihin

Kun puhutaan markkinoinnin personoinnista, mihin organisaatiosi sijoittuu muihin nähden? Vastaa neljään helppoon kysymykseen, niin saat tietää.  Saat myös tilanteesi mukaisia suosituksia, joiden avulla voit päästä kilpailussa etulyöntiasemaan.

Next

Tutustu asiakkaidemme mielipiteisiin...

Pystytkö tuottamaan personoidun asiakaskokemuksen?

Selvitä tällä online-arvioinnilla omien asiakassuhdetoimiesi tehokkuus palvelupolun eri vaiheissa. Lataa oma raporttisi sekä jaa tulokset ja suositukset tiimisi kanssa.

Previous

Kontekstuaalisuuden välttämättömyys markkinoinnissa

Forresterin uuden tutkimuksen mukaan siinä on suuri ero, millaisia odotuksia kuluttajilla on yksilöllistämisestä ja mitä markkinoijat tosiasiassa toimittavat. Lue, miten tietojenhallinta, reaaliaikainen tarkka asiakastietämys ja ohjelmistointegraatio voivat rakentaa siltaa näiden erojen välille.

Kontekstuaalisuuden haasteet 

Kontekstuaalinen markkinointi lupaa tuottaa syvempää ymmärrystä asiakkaista ja täsmällisempää viestintää, mutta se tuo mukanaan myös uusia haasteita ja riskejä. Tässä EIU:n raportissa käsitellään esteitä, joita kohdataan suunniteltaessa ja toteutettaessa välittömästi ajankohtaan reagoivia reaaliaikaisia markkinointikampanjoita. 

Johtaja markkinointiresurssien hallinnassa

Jo toisena peräkkäisenä vuotena Gartnerin analyytikot ovat luokitelleet SAP:n johtavaksi toimijaksi Leader’s Quadrant for marketing resource management (MRM) -arvioinnissaan. Sijoitus perustuu SAP:n laaja-alaisiin markkinointiratkaisuihin, kasvuun, markkinoiden kehitysvoimaan ja visioon. Lue lisää raportista.

Next

Parhaat käytännöt odotusten ylittämiseksi

Miten hyvin nykyiset markkinointialustateknologiat tuottavat saumattomia, yksilöllistettyjä kokemuksia, joita kuluttajat ovat alkaneet odottaa? Ota siitä selvää lukemalla uusi CMO Councilin tutkimusraportti.

Digitaalinen markkinointi pienille yrityksille

Luo yksilöllistettyjä kampanjoita, niin asiakkaat kääntyvät aina uudestaan puoleesi – käytä SAP Anywhere -sovellusta. Katso, miten tämä pienyrityksille tarkoitettu ohjelmistokokonaisuus auttaa asiakkaiden sitouttamisessa ja kasvattaa myyntiä myymälöissä, verkkokauppasivustosi kautta ja digitaalisilla markkinapaikoilla.

Lue markkinoinnin asiantuntijoiden uusimmat näkemykset

Previous

Asiakassuhteiden ja kaupankäynnin tulevaisuus

Pysy markkinointitrendien kärjessä, suunnittele älykkäitä tosiasioihin perustuvia kampanjoita – hanki tietämystä
asiakassuhteiden ja kaupankäynnin tulevaisuudesta.

SAP hybris Marketing Community: liity keskusteluun

Onko sinulla kysyttävää SAP hybris Marketing -ratkaisuista? Löydät vastauksia näistä videoista, blogikirjoituksista, tuotekatsauksista ja muista yhteisöresursseista.

Älä jää järjettömän markkinointistrategian vangiksi

Täydellinen esimerkki järjettömästä markkinoinnista? Massatarjouksen toimittamista jatketaan ilman minkäänlaista yksilöllistä lähestymistä, ja yhä odotetaan kauppojen syntymistä.

Next

Innovoi liiketoimintatapasi SAP Digital Business Servicesin kanssa

Yritykset siirtyvät kaikkialla digitaaliseen aikaan – se ei ole kuitenkaan aina helppoa. SAP Digital Business Services voi auttaa yritystäsi jokaisessa uudistumisvaiheessa strategiasta teknologian toteutukseen ja pidemmälle.

Asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan ja toteuttamaan uusia prosesseja ja toimintoja sekä varmistamaan samalla liiketoiminnan jatkuvuuden. Pyrimme varmistamaan, että SAP-ohjelmistosi antaa jatkuvaa, ylittämätöntä arvoa keskittyessäsi digitaalisen talouden kasvaviin haasteisiin.

SAP:n koulutuspalvelut

Syvennä tietojasi SAP-ohjelmistoista, opi uusia taitoja ja kasvata yrityksesi asiantuntemusta. Kattava valikoimamme ohjelmistokoulutuskursseja ja sertifiointeja auttaa sinua ottamaan kaiken irti SAP-ratkaisuista.

Mitä digitaalisen markkinoinnin ohjelmisto tarkoittaa?

Digitaalisen markkinoinnin ohjelmistoa käytetään asiakkaiden kiinnostuksen herättämiseen sekä asiakassuhteen luomiseen ja vakiinnuttamiseen elektronisten laitteiden avulla – PC:llä, tabletilla ja matkapuhelimilla. Se auttaa yrityksiä käyttämään uusia kanavia kuten sisältömarkkinointia, sähköpostimarkkinointia, hakukoneoptimointia (SEO) ja online-mainontaa, joiden kautta saadaan yhteys oikeisiin asiakkaisiin oikeaan aikaan. Ohjelmisto antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ja käynnistää monikanavaisia markkinointikampanjoita, valvoa niitä reaaliaikaisesti ja tehdä kampanjaan korjausliikkeitä dynaamisesti. Vuonna 2016 käytännössä kaikissa markkinointistrategioissa on ainakin jokin digitaalinen elementti – ja digitaalisen markkinoinnin ohjelmisto auttaa elementtien hallinnassa.

Back to top