Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Nykypäivän työvoiman tulosohjausta

Tulosohjauksessa on käynnissä kaivattu uudelleensuunnittelu. Uudessa mallissa perinteistä vuosittaista arviointia on tehostettu jatkuvalla valmennuksella ja palautteella. Perustuen nykypäivän parhaisiin ideoihin ja tutkimuksiin, tässä ovat innovatiiviset parhaat käytännöt, asiakkaiden kokemuksia ja asiantuntijoiden ehdotuksia. Lisäksi niiden tueksi on kokonaan uusia SAP SuccessFactorsin tuoteominaisuuksia.

Lue lisää

Tutustu SAP:n HCM-ratkaisuihin henkilöstöhallintoon

Previous

Magic Quadrant Leader - kolmas peräkkäinen vuosi

Gartner asemoi SAP SuccessFactorsin parhaaksi osaajien hallinnassa. Saimme tämän halutun sijoituksen perustuen kykyymme toteuttaa ja visiomme täydellisyydestä.

Pysyykö yrityksesi parhaiden henkilöstökäytäntöjen kärjessä?

Organisaatiot, joiden työntekijöiden vaihtuvuus on alhainen, saavuttavat keskimäärin 66,1 %* paremman tuloksen työntekijää kohden. Kuinka oma yrityksesi pärjää vertailussa?

Next

Lue mitä asiakkaamme kertovat

SAP:n ja Microsoftin kumppanuus

SAP ja Microsoft ilmoittivat yhteistyöstä asiakkaiden tukemiseksi maailmanlaajuisesti nopeuttaakseen liiketoiminnan muutosta pilvessä. Työn tekemistä helpotetaan yrityksissä uusilla Microsoft Office 365:n ja SAP:n pilvisovellusten kuten SAP SuccessFactorsin integraatioilla, joilla parannetaan työntekijöiden tuottavuutta ja yhteistyötä.

Uudistuva henkilöstöhallinto: Menestys on inhimillistä

Miten motivoida, kehittää ja palkita osaamista niin, että työntekijät tietävät heillä olevan aktiivinen rooli yrityksesi menestyksessä? Olemme keränneet tähän sinulle oivalluksia johtajilta, analyytikoilta ja asiakkailta.

Lataa resursseja Lataa resursseja
Previous

Hyödynnä asiakasyhteisöämme

Haluamme kutsua sinut ja muut SAP:n HCM-asiakkaat liittymään ainutlaatuiseen SuccessFactors Customer -yhteisöön.  Liity mukaan yli 300 000 asiakkaaseen, tuoteasiantuntijoihin ja mielipidejohtajiin keskustelemaan siitä, kuinka voit menestyä pilvessä.

Tärkeimpiä henkilöstötrendejä ei ole varaa sivuuttaa

Arvostetun henkilöstöasiantuntijan Josh Bersin mukaan 2016 on radikaalin muutoksen vuosi. Hän ja hänen analyytikkotiiminsä kertovat suuntauksista, innovaatioista ja teknologiasta, jotka muuttavat työpaikkoja ja työelämää tulevina kuukausina. 

Firing Line with Bill Kutik™

Henkilöstöalan mielipidejohtajat kertovat. Tässä laajassa videohaastattelujen sarjassa kerrotaan uusinta tietoa ja HR-yhteisön näkökulmia harjoittajilta, johtajilta, analyytikoilta ja konsulteilta .

Next

Laita kokemuksemme toimimaan puolestasi

SAP Services for SuccessFactors tarjoaa etukäteen strategista suunnittelua ja tiekartan nopeaan käyttöönottoon jopa kuudessa viikossa. Yhdessä valitsemme ja otamme käyttöön innovatiivisia pilviratkaisuja, jotka räätälöidään sinun ja  ja ryhmäsi pitkän aikavälin tavoitteisiin. Projektisi on tehokkaampi ja tuottaa todellisia tuloksia omalle yrityksellesi.

Previous

Kokonaiskorvausten hallinta

Nykypäivän globaalien yritysten täytyy kalibroida useita maita ja valuuttoja, ja noudattaa paikallisia työvoimalakeja ja tapoja. Ratkaisujemme avulla henkilöstö- ja yksikköjohtajat saavat tietoja, joita he tarvitsevat kartoitettuna osaajiin ja suorituskykyyn.

Nykypäivän työvoiman tulosohjausta

Vuosittaisia kehityskeskusteluja tehostetaan jatkuvalla valmennuksella ja palautteella. Miten voit yksinkertaistaa vanhempia prosesseja ja luoda uusia? Lue parhaita käytäntöjämme.

Ydinhenkilöstöhallinto pilvessä: Sopiiko se sinulle?

SuccessFactors Employee Central antaa heti oivalluksia työvoimasta. Selvitä, miten maailmanlaajuinen HR-tietojärjestelmä yhdistää työvoimasi tietoja niin, että henkilöstöhallintosi toimii tehokkaammin ja edullisemmin.

Next

Tutustu tuoreimpiin aiheisiin henkilöstöhallinnosta

Previous

SAP:n ohjelmistojen integrointi tuo mukaan ulkoiset osaajat

SAP Fieldglass ja SAP SuccessFactors -järjestelmät ovat nyt integroitu ja yritykset voivat sisällyttää ulkoisten osaajien tiedot Employee Centraliin. Se antaa niille yhtenäisen näkymän työvoimaansa. 

Lisätietoja SAP SuccessFactors Employee Central -ratkaisusta

Tämä kattava opas on suunniteltu niille, jotka haluavat ymmärtää Employee Centralin taustoja, toteutusta, ominaisuuksia, toimintoja, integraatiota ja sisältöä, plus vihjeitä ja asiantuntija-apua.

Uusimmat uutiset HR-tutkimuksista

Jaamme viikottain mielenkiintoisia havaintoja siitä, miten voit paremmin jäsentää henkilöstöprosesseja ja tehokkaammin hallita työvoimaasi.

Next

openSAP-kurssi: SuccessFactors Employee Central

OpenSAP-kurssi Run Simple HR with SuccessFactors Employee Central on avoin kaikille ja se on suunnattu niille, joita kiinnostaa henkilöstöhallinto pilvessä ja miten Employee Central tukee henkilöstöstrategiaa.  

SAP Digital Business Services vapauttaa henkilöstöohjelmiston kaikki hyödyt

SAP Digital Business Services auttaa maksimoimaan HCM-ratkaisujen koko arvon ja vastaamaan henkilöstöhaasteisiin kuten osaajien hallinta, suorituskykyseuranta, koulutus ja vastuullisuus.  

Digitaalisella taloudella on syvällinen vaikutus SAP:n asiakkaisiin ja se vaatii uuden otteen yrityksen kehitykseen, liiketoiminnan koko arvon lisäämiseen ja sen jatkuvuuden takaamiseksi. Käyttämällä digitaalista liiketoiminta-alustaamme, SAP Digital Business Services auttaa yhdistämään liiketoimintasi ja teknologian.

Perustuen yli 40 vuoden kokemukseen työskentelystä maailman edistyneimpien organisaatioiden kanssa ja vankkaan kumppanien ekosysteemiin, SAP Digital Business Services opastaa tiellä innovointiin ja digitaaliseen muutokseen, turvaten samalla kriittisiä liiketoimintaprosesseja.

Previous

Kohdista osaajasi yrityksesi tavoitteisiin ja mittaa samalla kuinka tehokasta rekrytointi on ollut

Aloita ja hallitse suorituskykyprosesseja ja mittaa niiden vaikutuksia

Toteuta liiketoiminnan koko arvo nopeammin toimivalla tiekartalla pilveen ja alenna kustannuksia

Next

StayConnect Virtual HR -tapahtuma

Työelämä muuttuu ja henkilöstöhallinnon täytyy pysyä kehityksen mukana. Mutta mistä saisit parhaat ja innovatiivisimmat strategiat? Ei huolta: tuomme ne suoraan asiakkaalle StayConnect-tapahtumassa, joka on virtuaalinen esiosa vuosittaisessa SuccessConnect-konferenssissa elokuussa.

SuccessConnect 2016

Tule mukaan SuccessConnect 2016 -tapahtumaan johonkin seuraavista paikoista - Las Vegas, Shanghai, Wien, Singapore, Sydney,tai Tokio. Osallistu koulutukseen ja henkilöstöammattilaisten korkean tason verkostoitumismahdollisuuksiin. 

Back to top