Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP SuccessFactors on HR-ohjelmistojen ykkönen

Vertaa SuccessFactorsin ominaisuuksia muihin HR-ohjelmistoihin, niin näet miksi.

Lue lisää

Tutustu SAP:n HR-ohjelmistoratkaisuihin 

Previous

Luota toimialan asiantuntijoihin

Asiantuntijat nimesivät jälleen kerran SAP SuccessFactorsin HR-ohjelmistojen johtajaksi kaikissa viime vuonna julkaistuissa merkittävimmissä raporteissa.

Oxford Economics Leaders 2020 -kyselytutkimus

Onko organisaatiollasi digitaalisessa taloudessa tarvittava johtajuus? Selvitä, kuinka organisaatiosi pärjää vertailussa muihin samalla toimialalla, samalla alueella, samassa toiminnossa ja samassa yrityskoossa.

Next

Katso, mitä asiakkaamme kertovat

Menestys lähtee ihmisistä

Mitä henkilöstöresurssien hallinta (HRM) tarkoittaa, ja miksi se on tärkeää? Vastauksia löydät tämän linkin takaa. Samalla löydät uusia tapoja sitouttaa, motivoida, kehittää ja palkita huippulahjakkuuksia.

Oikeudenmukaisen työpaikan seitsemän avaintekijää

Katso, miten SAP SuccessFactorsin HR-ohjelmistoratkaisut voivat auttaa organisaatioita vaalimaan työpaikalla moniarvoisuutta, mukaan ottamista ja sukupuolten välistä tasa-arvoa.

HR-ydintoiminnot pilvessä: mitä hyötyjä siitä on?

Yhtenäistä työntekijätiedot käyttämällä HRMS-järjestelmäämme. SAP SuccessFactors Employee Central -ohjelmiston avulla voit hallita henkilöstöä tehokkaasti ja kustannuksia säästäen.

SAP jälleen Forresterin aallonharjalla

Forrester nimesi SAP SuccessFactorsin HR-ohjelmistot uudelleen markkinajohtajaksi oppimisen ja suorituskyvyn hallinnan alalla. Lue analyytikoiden koko raportti.

Videosarja: Firing Line with Bill Kutik™

Seuraa kuukausittaista sarjaa, joka antaa näkemyksiä HR-asioiden huippuasiantuntijoilta ja käsittelee aiheita kuten työvoiman hallinta, automatisoidut HR-ratkaisut ja perehdytys.

Palkkauksen hallinta

Tutustu innovatiivisiin parhaisiin käytäntöihin ja asiantuntijoiden ehdotuksiin siitä, kuinka palkitsemista voidaan käyttää työntekijöiden motivointiin ja liiketoiminnan tulosten parantamiseen.

Työntekijöiden suorituskyvyn hallinta

Vuosittaiset työntekijöiden suorituksen arvioinnit ovat mahdollisimman tehokkaita, kun niitä tuetaan jatkuvalla, säännöllisellä valmennuksella ja palautteella. Selkeytä ja päivitä arviointiprosessisi

Seuraajasuunnittelu haltuun

Jotta pääsisit helpommin eteenpäin, olemme valikoineet luettavaa, joissa kerrotaan parhaista käytännöistä ja esitellään seuraajasuunnittelun oikeallla toteutuksella saavutettavia etuja.

Vahva johtajuus kannattaa digitaalisessa taloudessa

Ymmärrä, mihin organisaatioiden tulisi keskittyä pystyäkseen tehokkaaseen johtajuuteen digitaalisen työn maailmassa. Lue Leaders 2020 -tutkimus, jonka Oxford Economics on julkaissut.

Uusimmat henkilöstöhallintoon ja HR-ohjelmistoihin liittyvät puheenaiheet

Previous

Tulevaisuus on täällä

Työhön perehdyttäminen vaatii jatkossakin aina inhimillisen panoksen, mutta oppimisen elementit ovat vahvasti muuttumassa. Muutamassa vuodessa HR ottaa todennäköisesti käyttöön lisättyyn todellisuuteen perustuvaa teknologiaa.

Viisi minuuttia HCM-huippujohtajan seurassa

HR:n tulevaisuus on entistä enemmän sidoksissa liiketoiminnan tulevaisuuteen, mikä tarkoittaa, että HR:n on kehitettävä toimintaansa pysyäkseen kilpailukykyisenä sekä nykyisten että tulevien työntekijöiden silmissä.

Liity yhteisöön

Liity yli 300 000:n asiakkaan, tuoteasiantuntijan ja johtavan mielipidevaikuttajan yksityiseen SAP SuccessFactors -yhteisöömme. Löydät strategioita, vihjeitä ja ratkaisuja, jotka edistävät menestystäsi pilviratkaisujen parissa.

Next

Hyödynnä kokemustamme liiketoiminnassasi

Varmista projektin onnistunut käynnistys SAP:n SuccessFactors-palvelujen tarjoaman strategisen suunnittelun ja opastuksen avulla. Valitsemme yhdessä innovatiiviset, pilviteknologiaa hyödyntävät HR-ratkaisut, jotka on mukautettu yrityksesi pitkän tähtäimen tavoitteiden ja tiimin mukaisiksi, ja otamme ne käyttöön nopeimmillaan kuuden viikon kuluessa.*

openSAP: HR-toiminnot pilviteknologialla

Saat lisätietoja SAP SuccessFactors Employee Central -järjestelmän käyttämisestä henkilöstöstrategian tukemiseen osallistumalla tälle openSAP-kurssille.

Hyödynnä HR-ohjelmistojamme parhaalla tavalla SAP Digital Business Services -palvelujen avulla

Ota HR-toimintojen haasteet rohkeasti vastaan SAP Digital Business Services -palvelujen avustamana. Voimme auttaa sinua ottamaan kaiken irti käyttämistäsi HCM-ratkaisuista ajan ja läsnäolon hallinnassa, työvoima-analyyseissa, suorituskyvyn seurannassa ja muissa toiminnoissa.

Digitaalinen talous vaikuttaa voimakkaasti SAP:n asiakkaisiin ja edellyttää liiketoiminnan kehityksessä aivan uutta orkestroinnin tasoa, täyden liiketoiminta-arvon saamista käyttöön ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamista. SAP Digital Business Services yhdistää liiketoiminnan ja tietotekniikan niin, että voit suunnitella ja toteuttaa liiketoimintasi uudella tavalla käyttäen apuna digitaalista liiketoimintakehystämme.

Yli 40 vuoden kokemus yhteistyöstä maailman edistyksellisimpien organisaatioiden ja vankan kumppaniverkoston kanssa on perustana sille, että SAP Digital Business Services pystyy ohjaamaan yrityksesi innovaation ja digitaalisen muutoksen polulle varmistaen samalla kriittisten liiketoimintaprosessien toimivuuden.

Previous

Tehosta rekrytointia ja suuntaa työvoimasi yrityksen tavoitteiden mukaisesti

Mittaa vaikutuksia suorituskyvyn hallintaprosesseilla

Toteuta liiketoiminta-arvo nopeasti seuraamalla sujuvaa tiekarttaa pilviteknologian käyttöön vähäisin kokonaiskustannuksin

Next

Osallistu tulevaan HR-tapahtumaamme

Back to top